Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

O Dieve, ir mano tie patys balsai, nors net neskaičiau aptarimų temos doh.gif
Papildyta:
O jau yra naujas konkursas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 10 26, 15:21)
O jau yra naujas konkursas smile.gif

turėtų jame gausu foto būti thumbup.gif
Atsakyti
Kur jūs matot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 26, 16:25)
Kur jūs matot?  g.gif

prie visų konkursų smile.gif
Atsakyti
jeigu taip būtų paprasta, tai neklausčiau net biggrin.gif o dabar nei čia, nei ten kur temos aptarimų nieko nematau g.gif

user posted image

dėl to ir galvoju kur jūs matot unsure.gif a tai kode man nerodo, nei refreshinus, nei per kitas naršykles unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
aaaaaa g.gif
čia žiūriu reklaminis, tai gal mano ABP traktuoja kaip išokančią reklamą, todėl ir užblokavo, nes nematau visai jokio lango, reikia pabandyt atsiblokuot.. g.gif bet tada visos išokančios reklamos čia sm nervins doh.gif ojei kaip negerai biggrin.gif
Papildyta:
nu taip ir yra nuuu doh.gif kaip įdomiai, seniau tai matydavau normaliai, o reklamos užblokuotos būdavo...
dabar kai pasipylė ir iš šonų ir viršuj wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 26, 16:40)
nu taip ir yra nuuu  doh.gif  kaip įdomiai, seniau tai matydavau normaliai, o reklamos užblokuotos būdavo...
dabar kai pasipylė ir iš šonų ir viršuj wacko.gif

o tai tu iki balsavimo palaikyk užblokuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 26, 15:46)
o tai tu iki balsavimo palaikyk užblokuotas  lotuliukas.gif

kažką spaudžiau prispaudžiau nustatymuose, tai visame forume blokuoja, o kai atsidarai konkursų psl . ne, ir rodo, tai dabr jau geraiii thumbup.gif nes norisi ir eigoj foto matyt...
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 10 25, 11:06)
Mane šį kartą kabino nuotraukos lauke, nebalsavau už nė vieną, kur pozuota namie ar net nesimato "rudens". Arimuose gali ir nebūt... biggrin.gif
O man ne vaikiukai atsibosta, o banalūs nuotraukų pavadinimai, kurie pasideda, mamyte pasakyk, tėveli padaryk, dieduk laikas... Neva tai kalbama vaiko lūpomis, bet neatspindi nei temos, nei nuotraukos nuotaikos... Tas vaikas pvz. sėdi tėčiui ant pečių o kreipiamasi visvien į mamą... Na, sugaiškit truputį daugiau laiko pavadinimui... (Nieko asmeniško) 4u.gif

pažiūrėkit kokie bus (ir jau yra naujam) irnesakyk.gif
Atsakyti
keista kad dar aptarimu temos nera naujam koknursui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 26 spalio 2011 - 16:00
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2011 10 26, 16:59)
bet tam naujam konkurse tai nesuprantu, vaikas turi buti triju metu, o dovanu gauni pampersu kruva. Tai kur man reiktu det tuos pampersus biggrin.gif Vaikas jau pats i tualeta vaiksto tokio amziaus.

iki 3m.
jei sauskelnių nereik gali ir nedalyvaut gi.
Atsakyti