O Dieve, ir mano tie patys balsai, nors net neskaičiau aptarimų temos
Papildyta:
O jau yra naujas konkursas
QUOTE(baltė @ 2011 10 26, 15:21)
O jau yra naujas konkursas
turėtų jame gausu foto būti
Kur jūs matot?
aaaaaa
čia žiūriu reklaminis, tai gal mano ABP traktuoja kaip išokančią reklamą, todėl ir užblokavo, nes nematau visai jokio lango, reikia pabandyt atsiblokuot.. bet tada visos išokančios reklamos čia sm nervins ojei kaip negerai
Papildyta:
nu taip ir yra nuuu kaip įdomiai, seniau tai matydavau normaliai, o reklamos užblokuotos būdavo...
dabar kai pasipylė ir iš šonų ir viršuj
čia žiūriu reklaminis, tai gal mano ABP traktuoja kaip išokančią reklamą, todėl ir užblokavo, nes nematau visai jokio lango, reikia pabandyt atsiblokuot.. bet tada visos išokančios reklamos čia sm nervins ojei kaip negerai
Papildyta:
nu taip ir yra nuuu kaip įdomiai, seniau tai matydavau normaliai, o reklamos užblokuotos būdavo...
QUOTE(grange @ 2011 10 26, 16:40)
o tai tu iki balsavimo palaikyk užblokuotas
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 10 26, 15:46)
o tai tu iki balsavimo palaikyk užblokuotas
kažką spaudžiau prispaudžiau nustatymuose, tai visame forume blokuoja, o kai atsidarai konkursų psl . ne, ir rodo, tai dabr jau geraiii nes norisi ir eigoj foto matyt...
QUOTE(baltė @ 2011 10 25, 11:06)
Mane šį kartą kabino nuotraukos lauke, nebalsavau už nė vieną, kur pozuota namie ar net nesimato "rudens". Arimuose gali ir nebūt...
O man ne vaikiukai atsibosta, o banalūs nuotraukų pavadinimai, kurie pasideda, mamyte pasakyk, tėveli padaryk, dieduk laikas... Neva tai kalbama vaiko lūpomis, bet neatspindi nei temos, nei nuotraukos nuotaikos... Tas vaikas pvz. sėdi tėčiui ant pečių o kreipiamasi visvien į mamą... Na, sugaiškit truputį daugiau laiko pavadinimui... (Nieko asmeniško)
O man ne vaikiukai atsibosta, o banalūs nuotraukų pavadinimai, kurie pasideda, mamyte pasakyk, tėveli padaryk, dieduk laikas... Neva tai kalbama vaiko lūpomis, bet neatspindi nei temos, nei nuotraukos nuotaikos... Tas vaikas pvz. sėdi tėčiui ant pečių o kreipiamasi visvien į mamą... Na, sugaiškit truputį daugiau laiko pavadinimui... (Nieko asmeniško)
pažiūrėkit kokie bus (ir jau yra naujam)
keista kad dar aptarimu temos nera naujam koknursui
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2011 10 26, 16:59)
bet tam naujam konkurse tai nesuprantu, vaikas turi buti triju metu, o dovanu gauni pampersu kruva. Tai kur man reiktu det tuos pampersus Vaikas jau pats i tualeta vaiksto tokio amziaus.
iki 3m.
jei sauskelnių nereik gali ir nedalyvaut gi.