Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

QUOTE(Dzenete @ 2011 10 24, 15:52)
Įdomu kam? Aš pati dalyvauju visuose konkursuose ir ne todėl kad kažką laimėčiau (juolab kad prizo nebūna) o šiaip iš įdomumo. niekad foto nepaėmė aukštos vietos, bet dėl to vis tiek sekanti karta dalyvausiu. O pat asmeniškai nepažystu nei vienos SM tai man visiškai tas pats kurios autorės nuotrauka bus geriausia, nes balsuoju ne už autore o už nuotrauka.

drinks_cheers.gif kas sąmokslus mato, dažniausiai pirmiausia juos ir daro.
Atsakyti
Mano trejetukas:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 24, 17:49)
Tikrai patinka ir visai gali būti, kad kokių priešų jos doh.gif

prešų tai priešų, bet jei moderatorės... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 24 spalio 2011 - 20:04
QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 24, 19:33)
mano balsai močiute , diedukas ir tas berniukas su didelėmis morkomis  wub.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 24, 19:49)

Pataikėm vienodai drinks_cheers.gif

tongue.gif Nu ir vat vat - abi nuo manęs nusirašėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau prabalsavau. Laukiam rezultatų biggrin.gif Mano pasirinkimas: močiutė su šuneliu, diedukas bulvienojuos ir berniukas raunantis runkelius.
Atsakyti
Man nuotrauka su mociute ir suniuku labiausiai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 24, 18:49)

Pataikėm vienodai drinks_cheers.gif

nusirašinėji lotuliukas.gif

QUOTE(Lapelokė @ 2011 10 24, 22:22)
tongue.gif  Nu ir vat vat  - abi nuo manęs nusirašėt  lotuliukas.gif

na va prasideda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 24, 14:01)
bet sakykit ka norit,nenormalu,kad visoms kaip vienai patinka tos pacios mociuciu-dieduku foto doh.gif paziuresim,kieno jos,kai baigsis balsavimas biggrin.gif
sekmes smile.gif

viskas super normalu, o be to, balsuojančių yra žymiai daugiau, nei čia išsakančių nuomonę, taip, kad tie diedukai ir močiutės gali ir nelaimėti.
Bet kas čia blogo, jei forumo aptarimuose daugumai tos nuotraukos pačios pačiausios, pvz. man - irgi lotuliukas.gif

smile.gif+2011 10 24, 15:24-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 24, 15:24)
aš tai nelabai supratau kurioj čia vietoj nenormalumas - už ką gražu už tą ir balsuojama. Kokybiškos, gražios tos foto tai ir balsuoja ar iš principo, kad "normaliau" atrodytų reikia už bet kokią, bile leliuko...?  mastau.gif
Mažu žmogui atrodo, kad jei jau leliuką augini, tai visi kiti žmonės nebegražūs pasidaro ar tiesiog neturi mylimų vyresnio amžiaus žmonių...tokiu atveju gaila....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mane šį kartą kabino nuotraukos lauke, nebalsavau už nė vieną, kur pozuota namie ar net nesimato "rudens". Arimuose gali ir nebūt... biggrin.gif
O man ne vaikiukai atsibosta, o banalūs nuotraukų pavadinimai, kurie pasideda, mamyte pasakyk, tėveli padaryk, dieduk laikas... Neva tai kalbama vaiko lūpomis, bet neatspindi nei temos, nei nuotraukos nuotaikos... Tas vaikas pvz. sėdi tėčiui ant pečių o kreipiamasi visvien į mamą... Na, sugaiškit truputį daugiau laiko pavadinimui... (Nieko asmeniško) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2011 10 24, 20:53)
Mano trejetukas:
user posted image user posted image user posted image

Ir mano šiti balsai. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2011 10 25, 17:54)
Ir mano šiti balsai. nail.gif

ir mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 25, 19:32)

ir mano biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 24, 14:01)
bet sakykit ka norit,nenormalu,kad visoms kaip vienai patinka tos pacios mociuciu-dieduku foto doh.gif paziuresim,kieno jos,kai baigsis balsavimas biggrin.gif
sekmes smile.gif

bent man tikrai gražiau močiutė su šuneliu ar bulviakasio pabaiga nei koks kūdikis obuoliais apkrautas ar tarp moliūgų įtupdytas.
Atsakyti