Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

nelabai supratau,kurią nuotrauką pašalino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 24, 13:01)
bet sakykit ka norit,nenormalu,kad visoms kaip vienai patinka tos pacios mociuciu-dieduku foto doh.gif paziuresim,kieno jos,kai baigsis balsavimas biggrin.gif
sekmes smile.gif

aš tai nelabai supratau kurioj čia vietoj nenormalumas - už ką gražu už tą ir balsuojama. Kokybiškos, gražios tos foto tai ir balsuoja ar iš principo, kad "normaliau" atrodytų reikia už bet kokią, bile leliuko...? mastau.gif
Mažu žmogui atrodo, kad jei jau leliuką augini, tai visi kiti žmonės nebegražūs pasidaro ar tiesiog neturi mylimų vyresnio amžiaus žmonių...tokiu atveju gaila....
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 10 24, 15:01)
nelabai supratau,kurią nuotrauką pašalino ax.gif

štai šitą

user posted image
Atsakyti
ai ne konkurentė blush2.gif biggrin.gif o juo labiau diedukui ir močiutei šiuo atveju irnesakyk.gif
Atsakyti
Balsavau
user posted image

user posted image
o trečia pasirodo pašalino, vat... lotuliukas.gif
Kodėl neleidžia už kitą prabalsuot ? Šita patinka,dabar jau net labiau už tą,kur balsavus buvau bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 24 spalio 2011 - 15:07
QUOTE(Balanda @ 2011 10 24, 16:01)

Kodėl neleidžia už kitą prabalsuot ?

užeinate ant balsuotos foto, ir galima atsisakyti balso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 10 24, 16:09)
užeinate ant balsuotos foto, ir galima atsisakyti balso

Tai kad jos jau nėra,pašalinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2011 10 24, 16:10)
Tai kad jos jau nėra,pašalinta  smile.gif

tuoj ištrinu ją ir balsas grįš.
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 24, 15:00)

nesakiau,kad neskaiciau,sakiau-neatidziai skaiciau tongue.gif koks gi skirtumas dabar jau,svarbiausia,kad konkurencija sumazejo kai kam lotuliukas.gif
Papildyta:

Įdomu kam? Aš pati dalyvauju visuose konkursuose ir ne todėl kad kažką laimėčiau (juolab kad prizo nebūna) o šiaip iš įdomumo. niekad foto nepaėmė aukštos vietos, bet dėl to vis tiek sekanti karta dalyvausiu. O pat asmeniškai nepažystu nei vienos SM tai man visiškai tas pats kurios autorės nuotrauka bus geriausia, nes balsuoju ne už autore o už nuotrauka.
Atsakyti
mano balsai močiute , diedukas ir tas berniukas su didelėmis morkomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 10 24, 15:52)
Įdomu kam?

man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 24, 14:01)
tongue.gif
medalis moderatoriams lotuliukas.gif
kitakart atidziau paskaitysiu taisykles ax.gif
bet sakykit ka norit,nenormalu,kad visoms kaip vienai patinka tos pacios mociuciu-dieduku foto doh.gif paziuresim,kieno jos,kai baigsis balsavimas biggrin.gif
sekmes smile.gif

Tikrai patinka ir visai gali būti, kad kokių priešų jos doh.gif lotuliukas.gif Bet ką darysi dabar? Nu super, gražios jos, o vaikai konkursuose pabosta, nu tikrai pabosta. Mamų formas, bet visgi, pasaulis platus, ne vien vaikai, todėl daug kas ir atkreipia dėmesį į kitokias foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 24, 18:33)
mano balsai močiute , diedukas ir tas berniukas su didelėmis morkomis  wub.gif

Pataikėm vienodai drinks_cheers.gif
Atsakyti