nelabai supratau,kurią nuotrauką pašalino
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 24, 13:01)
bet sakykit ka norit,nenormalu,kad visoms kaip vienai patinka tos pacios mociuciu-dieduku foto paziuresim,kieno jos,kai baigsis balsavimas
sekmes
sekmes
aš tai nelabai supratau kurioj čia vietoj nenormalumas - už ką gražu už tą ir balsuojama. Kokybiškos, gražios tos foto tai ir balsuoja ar iš principo, kad "normaliau" atrodytų reikia už bet kokią, bile leliuko...?
Mažu žmogui atrodo, kad jei jau leliuką augini, tai visi kiti žmonės nebegražūs pasidaro ar tiesiog neturi mylimų vyresnio amžiaus žmonių...tokiu atveju gaila....
QUOTE(mmergyte @ 2011 10 24, 15:01)
nelabai supratau,kurią nuotrauką pašalino
štai šitą
ai ne konkurentė o juo labiau diedukui ir močiutei šiuo atveju
Balsavau
o trečia pasirodo pašalino, vat...
Kodėl neleidžia už kitą prabalsuot ? Šita patinka,dabar jau net labiau už tą,kur balsavus buvau
o trečia pasirodo pašalino, vat...
Kodėl neleidžia už kitą prabalsuot ? Šita patinka,dabar jau net labiau už tą,kur balsavus buvau
QUOTE(Balanda @ 2011 10 24, 16:01)
užeinate ant balsuotos foto, ir galima atsisakyti balso
QUOTE(Rustė @ 2011 10 24, 16:09)
užeinate ant balsuotos foto, ir galima atsisakyti balso
Tai kad jos jau nėra,pašalinta
QUOTE(Balanda @ 2011 10 24, 16:10)
Tai kad jos jau nėra,pašalinta
tuoj ištrinu ją ir balsas grįš.
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 24, 15:00)
nesakiau,kad neskaiciau,sakiau-neatidziai skaiciau koks gi skirtumas dabar jau,svarbiausia,kad konkurencija sumazejo kai kam
Papildyta:
Įdomu kam? Aš pati dalyvauju visuose konkursuose ir ne todėl kad kažką laimėčiau (juolab kad prizo nebūna) o šiaip iš įdomumo. niekad foto nepaėmė aukštos vietos, bet dėl to vis tiek sekanti karta dalyvausiu. O pat asmeniškai nepažystu nei vienos SM tai man visiškai tas pats kurios autorės nuotrauka bus geriausia, nes balsuoju ne už autore o už nuotrauka.
mano balsai močiute , diedukas ir tas berniukas su didelėmis morkomis
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 24, 14:01)
medalis moderatoriams
kitakart atidziau paskaitysiu taisykles
bet sakykit ka norit,nenormalu,kad visoms kaip vienai patinka tos pacios mociuciu-dieduku foto paziuresim,kieno jos,kai baigsis balsavimas
sekmes
Tikrai patinka ir visai gali būti, kad kokių priešų jos Bet ką darysi dabar? Nu super, gražios jos, o vaikai konkursuose pabosta, nu tikrai pabosta. Mamų formas, bet visgi, pasaulis platus, ne vien vaikai, todėl daug kas ir atkreipia dėmesį į kitokias foto
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2011 10 24, 18:33)
mano balsai močiute , diedukas ir tas berniukas su didelėmis morkomis
Pataikėm vienodai