Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenio arimuos

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 20, 13:08)
tai dar pabumbėk kelias žinutes ir galėsi hihihi.gif

Kiek ten reikia? Mažu ir spėsiu nail.gif
Atsakyti
Dar 20 man regis. O pabumbėti gali ir kitur, ne tik čia, forumas platus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 20, 13:36)
Dar 20 man regis. O pabumbėti gali ir kitur, ne tik čia, forumas platus mirksiukas.gif

Kur kokios peštynės (tfu) - diskusijos rolleyes.gif vyksta? bigsmile.gif A to kažkaip smailikus bil kur dėliot... ax.gif įvaizdžiui kenkia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2011 10 20, 14:43)
Kur kokios peštynės (tfu) -  diskusijos  rolleyes.gif vyksta?  bigsmile.gif A to kažkaip smailikus bil kur dėliot...  ax.gif įvaizdžiui kenkia  lotuliukas.gif

geras,taikliai pasakyta lotuliukas.gif
man ir patinka pestynes,nors nereikia ilgai laukt kol atraso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 10 20, 13:36)

ne visur skaičiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 10 18, 21:46)
tingiu besneketi ta pacia tema,nes jau nebekvepia biggrin.gif

o man diedukai nepatinka,del to ir foto ta nepatinka schmoll.gif  biggrin.gif man patinka mociutes biggrin.gif
ir seip jei rimtai,tai ta foto su obuoliais ir mociute tikrai superine smile.gif mano balsas bus uz ja smile.gif

Nu va... Dar vieną moderatorės papirko unsure.gif tongue.gif

smile.gif+2011 10 19, 10:30-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 19, 10:30)
greičiau ant asfalto, o artimiausias matytas kaimas, sodas, daržas IKI... ir dar Maximoj, Rimi, Norfoj... Nieko čia blogo, taip jau šiais laikais yra. Tiesiog kiti ir kitaip augina. Senamadiškai.
Taip, mano.  bigsmile.gif O tie geltoni pirkti Maximoj.  blush2.gif

lotuliukas.gif Aš maxėj auginu lotuliukas.gif Patogu, žinote... Ravėt nereikia, o derlių nors kasdien nuiminėk nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2011 10 20, 18:55)
Nu va... Dar vieną moderatorės papirko unsure.gif  tongue.gif
lotuliukas.gif Aš maxėj auginu lotuliukas.gif Patogu, žinote... Ravėt nereikia, o derlių nors kasdien nuiminėk nail.gif

uodegon toki derliu schmoll.gif schmoll.gif tik is bedos ten perku smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 10 20, 19:57)
uodegon toki derliu schmoll.gif  schmoll.gif tik is bedos ten perku smile.gif  smile.gif  smile.gif

Ką jau čia padarysi...
Atsakyti

Mano favoritai obuoliukai rolleyes.gif

1) Rudeniniu obuoliuku rojus...
2) Ruduo kaime
3) Mmm koks skanus obuoliukas :-)
Atsakyti
o aš nebūsiu populiari, nes mano balsai kiek kitoms nuotraukoms atiduoti:
Pirma vieta
user posted image
Antra vieta-aš pasijutau, kaip filme apie Guliverį lotuliukas.gif , iš tolo atrodo kad mažas nykštukiukas rauna morką
user posted image
Trečia vieta-už aprangos ir visumos rudenišką nuotaiką ir stilių
user posted image
Atsakyti
Mano pasirinkimas 4u.gif
http://www.supermama...p...&phid=22938
http://www.supermama...p...&phid=22946
http://www.supermama...p...&phid=22950
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2011 10 20, 18:55)
Nu va... Dar vieną moderatorės papirko unsure.gif  tongue.gif

kaip gerai kad apie pomidorus prabilau, tai turit apie ką blevyzgiot visoj temoj - iš tuščio į kiaurą mastau.gif
Atsakyti