Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Rimantas Gricius

Sveikos.
Neplanuotai asiduriau ligonynei - turejau guleti iki gimdymo.Ir neplanuotai antra gulejimo diena prasidejo gimdymas.Budintis daktaras buvo Gricius.
Daktaras iš didžiosios raides.Nėra žodžių.Gimdžiau pati.Be visokių priemonių - greitai - 15 minučių....Tik šito daktaro deka - man taip patiko procesas, kad skubiai reikia pakartoti biggrin.gif
Iš tikruju - rekomendoju tik šitą daktarą.
Antra, jei pavyks, - tai tik pas šitą daktarą...
Atsakyti
sveikos, zadu gimdyti pas si gydytija AK ir pries tai koki menesi pas ji vaiksciosiu, kad priziuretu nestuma, gal kas zino, ar reikia po kiekvienos apziuros atsilyginti gydytojui, ar tik jau po gimdymo uz viska kartu??? aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baglo @ 2008 08 17, 16:35)
sveikos, zadu gimdyti pas si gydytija AK ir pries tai koki menesi pas ji vaiksciosiu, kad priziuretu nestuma, gal kas zino, ar reikia po kiekvienos apziuros atsilyginti gydytojui, ar tik jau po gimdymo uz viska kartu??? aciu uz atsakyma smile.gif

O kur tu zadi pas ji vaikscioti prieziurai? Nes jis dirba BAKe. Tai jeigu ten vaiksciosi tikrai nemanau kad reik atsidekot, nes uz viska ir siaip mokesi. O jis zadejo tave AK priiminet ta menesi stebejimui? Jei taip tai manau reiketu atsidekot, bet gal jau po visko. Jis priziurejo mane visa niestuma, tik va per gimdyma atostogavo sad.gif. Galiu pasakyt kad liux daktaras!
Atsakyti
Sveiki 08.12 sulaukiau dukrytes wub.gif wub.gif wub.gif , gimdžiau pas Griciu thumbup.gif thumbup.gif esu laaabai patenkinta visko, nuo pirmos atvkymo minutes: gimdžiau pas ji AK.....labai rūpestingas ir tiesiog labai geras gydytojas,iki šiol nelabai pozitiviai žiurėjau į gyd.-ginekologus vyrus blush2.gif , bet su šiuo gydytoju pasijutau, kaip už murinės sienos, pasitikėjau juo nuo pirmos iki paskutinės minutes, jai dar tektų gimdyti, tai net negalvodama tik pas ji thumbup.gif
ir nors darė planinį cezari ir šiandnie tik 6d. bet jau lakstau, kaip ne po operacijos....tokios geros savijautos nestikėjau..................
Atsakyti
turbut ak. na, po visko pasidalinsiu ispudziais smile.gif
Atsakyti
Pries 3 dienas ir as su gyd. Griciaus pagalba pagimdziau dukryte wub.gif
Nors buvau susitarusi su kitu daktaru, bet viskas vyko taip greitai, kad net paskambinti jam nesuspejau ir gimdyma prieme tuo metu budejes gyd. Gricius. Galiu pasakyti kad tikrai labai tuo dziaugiuosi - gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Esu susitarusi gimdyti pas Griciu (BAK'e). Kol kas teko tik viena karteli apsilankyti pas ji, bet nuomone jau gera susidariau...svelnus, atidus ir, kiek man atrodo, profesionalus. Po gimymo butinai pasidalinsiu savo mintimis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuazel @ 2008 10 11, 14:33)
Esu susitarusi gimdyti pas Griciu (BAK'e). Kol kas teko tik viena karteli apsilankyti pas ji, bet nuomone jau gera susidariau...svelnus, atidus ir, kiek man atrodo, profesionalus. Po gimymo butinai pasidalinsiu savo mintimis  blush2.gif

Sėkmingo gimdymo - viskas bus labai gerai mirksiukas.gif Ir aš pas Gricių BAK'e gimdžiau - juokas buvo, ne gimdymas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 10 23, 21:16)
Sėkmingo gimdymo - viskas bus labai gerai  mirksiukas.gif Ir aš pas Gricių BAK'e gimdžiau - juokas buvo, ne gimdymas.  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Vis dar laukiu... na jau greitai doh.gif
Atsakyti
Mūsų mažylė gimė BAK'e, pas gyd. Gricių. Gimdymas buvo lengvas ir be jokių stresų. Manau, kad tai įvyko daugiausia gydytojo dėka, nes jis tikrai perduoda savo ramybę, viską profesionaliai paaiškina, nuramina.

Gimdymo dieną kelis kartus pakonsultavo telefonu, ar jau reikia važiuot, ar dar geriau palaukti. Pats pasakė skambint, kai pradės skaudėt, "nekentėt kaip partizanui" smile.gif Nors čia jau buvo antras gimdymas, bet praeitą kartą teko gimdyt su skatinamaisiais, todėl nežinojau, kaip tai vyksta natūraliai ax.gif Šį kartą į BAK'ą atvažiavau 19.15, o lėlytė gimė 22.16 val.

Kai grįžom namo, net liūdna buvo, kad Gricius neužeis apžiūrai biggrin.gif

Jei bus trečias vaikas, tik pas Gricių norėčiau gimdyt smile.gif
Atsakyti
Va ir as pagaliau prisiruosiau pasisakyti smile.gif

Pries daugiau nei 3 savaites gimdziau BAK'e pas Griciu, esu labai ir net labai patenkinta gydytojo prieziura, veiksmais ir dar daug kuo. Pritariu Ateivei, gydytojas tikrai sugeba savo ramybe perduoti, atrodo, kad nera jokiu netiketumu ir visi veiksmai yra is anksto apgalvoti ir viskas vyksta pagal plana... Nors labai buvau nusiteikusi gimdyti naturaliai (del keleto priezasciu gimdymo eigoje tai nepavyko...), teko daryti CP. Gydytojas tai atliko puikiai, esu labai patenkinta thumbup.gif

Kita karta gimdyciau vel pas ji bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi pas griciu gimdziau bak'e thumbup.gif
nerealus gydytojas, jau per visa nestuma susidraugavom, tai i gimdyma kaip i svecius atvaziavom - viskas greitai ir sklandziai praejo. is tiesu, lyg pagal plana biggrin.gif nuostabus gydytojas! 4u.gif
Atsakyti