viktorijata, 04 Vas 2008 - 13:47, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
viktorijata, 04 Vas 2008 - 13:47, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Aš taip pat tariausi dėl gimdymo su R. Griciumi, man buvo atliktas planinis cezaris, pačiai gimdyt būtų buvę pavojinga. Negaliu apsakyti dėkingumo šiam gydytojui už savo dukrytės gimimą. Penktą dieną po cezario jau laksčiau su reikalais, nors po pirmo cezario atsigavinėjau žymiai ilgiau, o tai tik pasako apie tai, kad viskas buvo atlikta labai profesionaliai
Jam dėkinga būsiu visą savo gyvenimą, operacija buvo labai sudėtinga, nors apie tai sužinojau po visko.

Man taip pat dare cezari sis daktaras tai as po 4 pariu jau laksciau

Tikra tiesa laaabai malonus žmogus ir rupestingas gydytojas. Nors gimdyvių tą nakt buvo laaabai daug, bet dėmesio man tikrai nepritruko. Labai bijojau bet viskas praejo be streso ir greitai. Turbūt buvau viena smalsiausiu gimdyviu nes klausinėjau visko ir daug

Dėl nuskausminimo: leidžia apsispresti moteriai pačiai,mes susitarem kad išpradžiu pabandom paprastais vaistukais šiek tiek nuskausmint, o jei poto pageidaučiau epiduro tai pakviestu anesteziologa, beje apsejom be epiduro kai jo užsimaniau jau buvo per velu nes stumt jau reikejo

Antrą irgi pas jį gimdyt norečiau.
O ir po gimdymo kasdien ateidavo aplankyti, pasiziuredavo, kaip gimda traukiasi, atsakydavo i klausimus, patardavo.

Tikrai gavau labai daug demesio ir rupescio, dziaugiuosi teisingai pasirinkusi.

Tikrai labai malonus, siltas gydytojas

Batukė, 23 Sau 2008 - 19:56, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Batukė, 23 Sau 2008 - 19:56, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Jis dar dirba pas Bogdanskiene klinikoj ir Baltijos Amerikos klinikoj. Uzsirasyk i koitarsinsultacija ir susitarsi manau. Tikrai labai malonus gyd. As pas ji ir gimdyt planuoju, jis BAK'e dabar mane priziuri
pries penkis menesius as gimdziau AK, gimdykloje pamaciau simpatiska gydytoja, bet as buvau susitarusi su R. Jursenu. is pirmo zvilgsnio jis man patiko, toks ramus. gimdymo metu iskilus komplikacijom pats jursenas pasikviete griciu ir galima sakyti jo deka as pati pagimdziau dukryte ir issisukau nuo cezario!

Ačiūūūūū, labai laiksiu info

JuliaK, 06 Rug 2008 - 15:16, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
JuliaK, 06 Rug 2008 - 15:16, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Man pas ji nusimato planinis cezaris 08.12d., parašysiu po gimdymo kas ir kaip, bet ir iki
gimdymo buvau patenkinta, kad pasirinkau ji, nes po pokalbio ir apžiūros pas ji pasijutai laaabai saugiai, ir jau nieko nebijau........gavau labai daug demesio ir rupescio, dziaugiuosi teisingai pasirinkusi

Sėkmingo ir lengvo gimdymo