Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Rimantas Gricius

Nagi, mamytės, parašykit šviežiausių atsiliepimų, labai laukiam 4u.gif
Atsakyti
Man po dvieju savaiciu mazdaug planine pas gyd. Griciu ax.gif
Gal kas turit ziniu kiek cia dabar tu pinigeliu pasiimt blush2.gif
Mergaites jei kuri neseniai turejot toki reikaliuka, parasykit i az busiu labai labai dekinga.... 4u.gif
Atsakyti
Komplimentai šiam gydytojui 4u.gif
Puikiai priėmė gimdymą; kai reikėjo - buvo griežtas, kai buvo galima - "prie bajerio", malonus, viską paaiškino.
Atsakyti
Sveikutes,
Labai prasyciau padeti del info apie "siu laiku" krizines paprasto gimdymo kainas AK pas Griciu. Mane pas ji nori "perleisti" kita daktare smile.gif . Aisku jausciausi zymiai saugiau su juo susitarusi is anksto.
Dekoju! Lauksiu Jusu info AZ (gimdyti jau uz 4 savaiciu)
Atsakyti
Man šis gydytojas darė planinį cezarį. Man patiko tuo, kad dalykiškas, konkretus ir kaip rašo mamos, kai reikia pajuokaus. Jei kas mėgsta labai "saldžius" gydytojus, jis ne iš tų, bet būtent tuo ir patiko.

Pirmą operaciją man darė kita gydytoja, bet žinokit viskas vyko panašiai, jis net pagyrė, kad gražus randelis biggrin.gif Bet kitąkart rinkčiausi jį, tik turbūt to karto jau nebus, užtenka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglute: 20 kovo 2010 - 21:05
Lankausi pas si gydytoja BAK'e - esu labai patenkinta ax.gif
Bet gimdyt noreciau pas ji AK - kiek tai kainuotu. Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
ir as gimdziau pas sita gyd.2008m jis man Nepatiko.tariausi is anksto rekomendavo mano akusere.tais metais jis eme 1000lt tai i akis ir sako ir plius dar anastaziologui.dare cezari pjuvis uzsiuvo graziai,bet paskui nei karto nebuvo atejais,antra karta tikrai pas ji negimdysiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Galvoju pas griciu gimdyti AK, didele tikimybe kad bus CP, del to idomu pasidare kiek dabar pinigeliu reikia tureti? Jei kuri neseniai gimdet, gal galit i AZ imest info. Buciau dekinga..
Atsakyti
As taip pat buciau dekinga uz info i AZ arba gal kas gali tiesiog temoj parasyti, juk kitose temose rasoma. Tos viesos paslaptys labai apsunkina gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dafniele @ 2010 04 25, 13:02)
ir as gimdziau pas sita gyd.2008m jis man Nepatiko.tariausi is anksto rekomendavo mano akusere.tais metais jis eme 1000lt tai i akis ir sako ir plius dar anastaziologui.dare cezari pjuvis uzsiuvo graziai,bet paskui nei karto nebuvo atejais,antra karta tikrai pas ji negimdysiu schmoll.gif

O as pas ji BAK'e cp turejau, tai per diena po 2 kartus ateidavo, savaitgaliais irgi 4u.gif

Visus kitus irgi pas ji gimdyt noreciau wub.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta, kad gimdžiau pas gyd. R. Gricių: dalykiškas, teigiamai nusiteikęs (tai ramino ir konsultacijų, ir gimdymo metu), dėmesingas pageidavimams, klausimams ir kvailoms baimėms taip pat, gerai pamena "smulkmenas" (t.y. visa tai, ką svarbu gimdyvei -- info apie mamos ir vaiko sveikatą, apie ką buvo kalbėta konsultacijų metu ir t.t.).
Žodžiu, gimdyčiau pas jį dar kartą, ir rekomenduočiau kitoms!

P.S.: pasirinkau gyd. R.Gricių pagal atsiliepimus SM, man susidarė įspūdis, kad jis vienodai profesionaliai atlieka savo darbą ir už algą, ir už papildomą finansinė padėką iš gimdyvės pusės.

Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal galetumet i az parasyti kaip atsidekojot gydytojui Griciui uz planini cp, anesteziologui bei akuserei. Nesinori nei saves, nei gydytojo nuskriausti, ar pats kainyte ivardija? Taip pat noreciau jo mobilaus. Busiu dekinga parasiusioms 4u.gif
Atsakyti