Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Rimantas Gricius

QUOTE(SauleNP @ 2009 05 22, 10:07)
Gyd. Gricius ir siuo metu dirba AK, as ruosiuosi pas ji gimdyti. Turiu jo mob. numeri, jei nori galiu parasyti taui AZ.

Taip, telefono numeris į AZ būtų gerai. Visa kita info taip pat būtų gerai.
Atsakyti
QUOTE(MamyteSigute @ 2006 06 28, 06:35)
o man daktaras gricius antakalnyje atliko cezario pjuvi. likau patenkinta. labai siltas zmogus, o ir papjove labai graziai ir gerai smile.gif

drinks_cheers.gif
Planavau gimdyti pas kita daktare, bet tuo metu ji atostogavo ir pati man rekomendavo d. Griciu. Jis atliko man cezario pjuvi. Labai patenkinta likau: randas maziukas, greitaj sugijo, jokiu komplikaciju, tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ElinaT: 25 gegužės 2009 - 15:24
Sveikutes, gal kas gimde pas Griciu galetu parasyti man i AZ kiek jam mokejote, ar tikrai sis gydytojas labai "brangus"?Esu su juo susitariusi del gimdymo,bet kaip perskaiciau, kad jam reikia moketi 3000 Lt pradejau abejoti, ar verta gimdyti pas ji AK, gal geriau prideti 2000 ir BAKe gimdyti, vistiek AK dar papildomai reiks moketi akuserei,anesteziologui ir i liginines kasa 600 Lt. Buciau labai dekinga uz informacija.
Atsakyti
QUOTE(SauleNP @ 2009 05 28, 12:11)
Sveikutes, gal kas gimde pas Griciu galetu parasyti man i AZ kiek jam mokejote, ar tikrai sis gydytojas labai "brangus"?Esu su juo susitariusi del gimdymo,bet kaip perskaiciau, kad jam reikia moketi 3000 Lt pradejau abejoti, ar verta gimdyti pas ji AK, gal geriau prideti 2000 ir BAKe gimdyti, vistiek AK dar papildomai reiks moketi akuserei,anesteziologui ir i liginines kasa 600 Lt. Buciau labai dekinga uz informacija.

parasiau i az wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleNP @ 2009 05 28, 12:11)
,bet kaip perskaiciau, kad jam reikia moketi 3000 Lt pradejau abejoti,

kur tu perskaitei? blink.gif
Atsakyti
Forume (dabar nerandu kur tiksliai) kazkokia mamyte rase, kad jis yra labai "brangus" ir be 3000 net neapsiimtu.
Atsakyti
QUOTE(SauleNP @ 2009 06 02, 01:04)
Forume (dabar nerandu kur tiksliai) kazkokia mamyte rase, kad jis yra labai "brangus" ir be 3000 net neapsiimtu.

na nezinau... as tai jo neklausiau kiek blush2.gif kiek skyrem tam reikalui tiek ir sumokejom blush2.gif blush2.gif tikrai ne tiek blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 05 29, 21:01)
parasiau i az wink.gif

Gal galėtumėte ir man tą pačią info kaip SauleNP į AŽ įmest. smile.gif
Atsakyti
Man sis gydytojas uz poros dieneliu AK darys planine cezario operacija. Kol kas man jis labai patinka, su juo jauciuosi saugiai ir labai pasitikiu, o kaip bus po operacijos parasysiu uz geros savaiteles smile.gif
Papildyta:
Dar noriu paklausti gal kas zinot kiek siam gydytojui moketi uz planini CP, atlikta jo budejimo metu AK? blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, parasykit ir man i AZ, kiek mokejote uz cezari sitam gydytojui, nes man labai aktualu.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zojaa @ 2009 06 07, 13:53)
Man sis gydytojas uz poros dieneliu AK darys planine cezario operacija. Kol kas man jis labai patinka, su juo jauciuosi saugiai ir labai pasitikiu, o kaip bus po operacijos parasysiu uz geros savaiteles smile.gif
Papildyta:
Dar noriu paklausti gal kas zinot  kiek siam gydytojui moketi uz planini CP, atlikta jo budejimo metu AK? blush2.gif

Laukiam žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geriete @ 2009 06 04, 12:32)
Gal galėtumėte ir man tą pačią info kaip SauleNP į AŽ įmest.  smile.gif

Gal galėtumėte ir man tokią info i AZ įmest? Ačiū
Atsakyti