Geras daktaras, ir ne toks jau jis jaunas tik gerai atrodo.
Patirties turi.
tikrai taktiskas ir l. rupinasi savo pacientemis ir viska isaiskina tik reikia klausti.
Manau, kad busi patenkinta ir neapsiriksi ji pasirinkusi.
Bet palauk ir kitu nuomones.
Patirties turi.
tikrai taktiskas ir l. rupinasi savo pacientemis ir viska isaiskina tik reikia klausti.
Manau, kad busi patenkinta ir neapsiriksi ji pasirinkusi.
Bet palauk ir kitu nuomones.
QUOTE(Paulia @ 2006 04 16, 15:19)
As pati gimdziau pas dr. Griciu...ir galiu pasakyti, kad tai daktaras is didziosios raides.... Jei kam reikes, mielosios, galesiu duoti nr.
jei ne paslaptis kiek "kainuoja" gimdyt pas si gydytoja? as kazkaip labiau pas vyra noreciau, bet iki siol taip su niekuo ir nesusitariau
Ir as gimdziau pas Griciu.
daktaras.
Cia buvo mano 2 gimdymas, praejus vos 1.5 m. po pirmojo cezario. Tad Gricius mane labai atidziai gimdymo metu stebejo, net pasikviete papildomai kita ginekologe, kad abu nusprestu, ar as isgimdysiu, ar visgi daryt cezari.
Ir drasiai galiu pasakyti, kad pagimdziau pati tik per Griciaus "uzsispyrima". As tikrai buvau ne is geruju gimdyviu, nes vienu metu jau jam pasakiau, kad man pakanka ir as einu namo Namo manes aisku jis neisleido
Zodziu, labai dekinga sitam gydytojui ir jei gimdysiu dar darta, tai butinai gimdysiu pas ji.
daktaras.
Cia buvo mano 2 gimdymas, praejus vos 1.5 m. po pirmojo cezario. Tad Gricius mane labai atidziai gimdymo metu stebejo, net pasikviete papildomai kita ginekologe, kad abu nusprestu, ar as isgimdysiu, ar visgi daryt cezari.
Ir drasiai galiu pasakyti, kad pagimdziau pati tik per Griciaus "uzsispyrima". As tikrai buvau ne is geruju gimdyviu, nes vienu metu jau jam pasakiau, kad man pakanka ir as einu namo Namo manes aisku jis neisleido
Zodziu, labai dekinga sitam gydytojui ir jei gimdysiu dar darta, tai butinai gimdysiu pas ji.
Labai geras daktariukas ir kap žmogus malonus bendrauti. Man irgi gimdmas nekelia jokių blogų asociacijų, manau kad tai didžiąja dalim gydytojo nuopelnas
Gyd. Gricius dare man Cezari. Kiek suprantu, jis verciau leidzia gimdyti paciai. Tik mano atveju jis jau nebegalejo rinktis - gelbejo mano gyvybe. Ir ryta jis uzsuko i mano palata, papasakojo, kaip vyko operacija. Dar pakomentavo, kad jo slepetes buvo pilnos kraujo - as stipriai nukraujavau. Bet dabar jauciuosi gerai, siule gyja puikiai. Po operacijos nebuvo jokiu komplikaciju. Tikiuosi, kad kai kita karta galesiu gimdyti pati.