Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

aš be žodžių good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 16:44)
Nagi sumeistravau ir vyresnėlei kepurę  ax.gif

Kaip graaaaažuuuu!!! wub.gif thumbup.gif
Būk gera, papasakok, kaip šitą mezgei? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

labai gražutės abi kepurytės ir abi mergytės
Atsakyti
Ačiū visoms už susižavėjimo šūksnius blush2.gif

QUOTE(eling @ 2011 11 10, 18:03)
Būk gera, papasakok, kaip šitą mezgei?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šita kepurytė mano sugalvota sukergus du kepurių mezgimo būdus. Iš pradžių nusimezgiau kraštelį, naudodama štai šitos kepurės aprašymą (aprašymas yra pirmam puslapyje)

user posted image

Pradėjau gal nuo 8 akių ir platinau/siaurinau tik vieną šoną. Mažiukei dariau su snapeliu, o dičkei veido dalį mezgiau lygiai. Tada surinkau akis ir toliau mezgiau kaip normalią kepurę raštuodama mirksiukas.gif Tiek tų paslapčių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 11 lapkričio 2011 - 08:01
QUOTE(Kvaki @ 2011 11 10, 13:36)
Oi kaip gerai, kad autorę atradau  thumbup.gif

Mezgiausi ir aš sau tokią. Sakyčiau visai nieko pavyko ir tos ausys, ir raštas, tik va nešiotis tai labai prastai nešiojasi  g.gif
Vat ir suku galvą ar dar kartą bandtyt permegzt, kažką keičiant, ar čia jau modelis toks, kad neįtinka mano norams.

Lyg ir nieko veidrody atrodo tos ausys, ale kai eini į lauką tai vėjas košia kiaurai pro jas  doh.gif Su kepure dar šalčiau nei be jos.
Ką aš ne taip darau?
Gal tų ausų įtaisyme koks kabliukas yra ar kokia kita paslapėlė?  4u.gif

tai gal is labai plono siulo mezgiai kad kiaurai pucia nes man tai viskas ok as ir sau turiu tokia nusimezgud ir esioju tik per didelius salcius
Atsakyti
sveikos. gal galit man paaiskinti kokie siulai tinkamiausi salmukui? ir kiek ju reikia? berniukui 2.5m noriu kad tiktu visai ziemai kalbu apie siluma, kad nekastu. o gal neimanoma nusimegzti tokios, kad visus speigus atlaikytu? juk vejas kiaurai kosia jas g.gif atsiprasau uz neismanyma. pirksiu siulus uosvienei, gal mokes numegsti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 15:44)

Fantastika wub.gif
Mano antrasis salmuko bandymas tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 11 12, 12:12)

Mano antrasis salmuko bandymas tongue.gif

labai grazu 4u.gif o jau modelio grozis wub.gif
Atsakyti

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif amazing wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Blogoji pusė: megzti viską gerom akim, užmetimo akį išmegzti sukryžiuojant, kad nebūtų skylutės....
Kaip reikia sukryžiuoti blush2.gif
Atsakyti
iš siūlo padaryti kilputę ir ją užkabinti. na taip ir gaunai sukryžiuota, ne tik užmesta siūlas
Atsakyti
merginos , o koks kepurytes aukstis nuo ausytes iki pakausio mazdaug pusantru metu kleckui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 13, 09:16)
iš siūlo padaryti kilputę ir ją užkabinti. na taip ir gaunai sukryžiuota, ne tik užmesta siūlas

aciu, reikes pabandyt smile.gif
Atsakyti