Va radau etiketę ir radau internete tokius siūlus. pas mane šitie l.ištyso vadinasi baby milk:
o sudėtis:
63% - merino extrafine unshrinkable
30% - Milk Fiber
7% - Cashmere
pas tave jei 100% merino vilna gal viskas (nes šiaip turiu keletą daiktų megztų iš merino vilnos, tai nesiskundžiu), ok, jei l.bijai gali tiesiog numegzt mažą pavyzduką ir jį pabandyk išplaut ir matysi
dėkui, kai numegziu, būtinai pasidalinsiu info
QUOTE(SoJa @ 2011 11 04, 13:43)
Pasiruosem ziemai ir mes:
Man šita labai labai...
QUOTE(Januse @ 2011 11 09, 10:39)
o gal kepuriu schemute kokia turite, rastelio ?
QUOTE(Januse @ 2011 11 09, 10:39)
aciu
QUOTE(kristynka* @ 2011 11 09, 11:46)
o gal kepuriu schemute kokia turite, rastelio ?
ne neturiu mezgiau is paveiksliuko internete
QUOTE(Januse @ 2011 11 09, 11:39)
Oi kaip gerai, kad autorę atradau
Mezgiausi ir aš sau tokią. Sakyčiau visai nieko pavyko ir tos ausys, ir raštas, tik va nešiotis tai labai prastai nešiojasi
Vat ir suku galvą ar dar kartą bandtyt permegzt, kažką keičiant, ar čia jau modelis toks, kad neįtinka mano norams.
Lyg ir nieko veidrody atrodo tos ausys, ale kai eini į lauką tai vėjas košia kiaurai pro jas Su kepure dar šalčiau nei be jos.
Ką aš ne taip darau?
Gal tų ausų įtaisyme koks kabliukas yra ar kokia kita paslapėlė?
QUOTE(Kvaki @ 2011 11 10, 13:36)
Oi kaip gerai, kad autorę atradau
Mezgiausi ir aš sau tokią. Sakyčiau visai nieko pavyko ir tos ausys, ir raštas, tik va nešiotis tai labai prastai nešiojasi
Vat ir suku galvą ar dar kartą bandtyt permegzt, kažką keičiant, ar čia jau modelis toks, kad neįtinka mano norams.
Lyg ir nieko veidrody atrodo tos ausys, ale kai eini į lauką tai vėjas košia kiaurai pro jas Su kepure dar šalčiau nei be jos.
Ką aš ne taip darau?
Ką aš ne taip darau?
ikelkit foto tos kepurytes as tai sakyciau gal siuluose beda, per ploni arba per retai megzta
Nagi sumeistravau ir vyresnėlei kepurę
QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 15:44)
Nagi sumeistravau ir vyresnėlei kepurę
o mažajai gražuolei kaip megzta kepurė? man labai gražu tas snapelis kaktos viduryje