Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

gal galit pasakyti kiek maždaug siūliukų reiks kepuriukui-šalmukui, kur priekyje yra pirmoje žinutėje, dviejų spalvų, kur susiūti reikia. amžius 6-9 mėn. ten rašo 100 g, ar tikrai tiek reikia?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 07, 18:38)
gal galit pasakyti kiek maždaug siūliukų reiks kepuriukui-šalmukui, kur priekyje yra pirmoje žinutėje, dviejų spalvų, kur susiūti reikia. amžius 6-9 mėn. ten rašo 100 g, ar tikrai tiek reikia?

100g jai ilgas metrazas tai dar ir liktu smile.gif bet priklauso nuo siulo storio, mezgimo...
Atsakyti
mezgu vidutiniškai, tikrai nelaisvai. baby wool merino vilnlė siūlas bus. ten po 25 g, tai aš galvoju ar užtektų 75 g. o kokią vilnlę kūdikiam jūs naudojat?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 07, 21:57)
mezgu vidutiniškai, tikrai nelaisvai. baby wool merino vilnlė siūlas bus. ten po 25 g, tai aš galvoju ar užtektų 75 g. o kokią vilnlę kūdikiam jūs naudojat?

mezgiau pernai tokiu, tai taip ištyso doh.gif Arba aš skalbt nemoku, ale kaip ir pagal instrukcijas skalbiau mastau.gif
Atsakyti
ar kalbat api šituos? įdomu labai, nes aš nemėginus iš jų, o nuvilt žmogaus nenoriu.

user posted image
Atsakyti
Štai mūsų kepuriukas-šalmas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 07, 19:38)

Oi ne, 100g tikrai nereikia, ten aprašyme 100g reikia kepurytei kartu su šaliku ir pirštinėm. Vien kepurytė bus mažiau nei 50g 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 08, 11:01)
Oi ne, 100g tikrai nereikia, ten aprašyme 100g reikia kepurytei kartu su šaliku ir pirštinėm. Vien kepurytė bus mažiau nei 50g 4u.gif

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 07, 22:22)
ar kalbat api šituos? įdomu labai, nes aš nemėginus iš jų, o nuvilt žmogaus nenoriu.

user posted image

Ne, ne tokia buvo etiketė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 11 08, 08:05)
Štai mūsų kepuriukas-šalmas
user posted image

kokis fainas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 11 07, 22:01)
mezgiau pernai tokiu, tai taip ištyso  doh.gif  Arba aš skalbt nemoku, ale kaip ir pagal instrukcijas skalbiau mastau.gif

aš ir kažką mezgiau iš baby wool tai pas mane ir taip nerealiai ištyso ir suskystėjo viskas blink.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 07, 22:22)

user posted image

ne ne šitokie ir pas mane buvo, jei teisingai pamenu tokia mėlyna etikelė buvo. pirkus buvau CUP'e pirmam aukšte.
Atsakyti
mačiau dar kažkokius itališkus, su dralonu. gal tie? čia galit pažiūrėt www.midara.lt
Atsakyti