Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

pradedama nuo 4 akiu ir is sonu platina po viena aki taip ir gaunas platejimas smile.gif
Atsakyti
kaip mezgat su ilgom ausytem - salikeliu tai ausytes irgi is abieju sonu reikia platinti kai prieini jas ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 28, 17:03)
drinks_cheers.gif  plius, laiko man labai mažai atlieka. O per tą atliekamą štai ką išgaminau  blush2.gif
user posted image

smile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 10 31, 06:46)
Pirmas mano blynas virbalais tongue.gif Aciu autorei uz pamokele,tik vizualios medziagos deka man gavosi 4u.gif nuotrauka nekokia,nes modeliukas vis bande pabegti tongue.gif
user posted image

smile.gif Grazu labai.
Atsakyti
stai kokia buvau numezgusi savo mazei kepuryte,dar noretusi numegzti dviguba bet niekaip neiseina, gal kuri turit video kaip mezgasi dvigubas mezgimas doh.gif
user posted image
Atsakyti
saulxx,ivesk youtube double knitting mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2011 11 04, 09:06)
saulxx,ivesk youtube  double knitting  mirksiukas.gif

aciukas ploja.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Pasiruosem ziemai ir mes:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 03, 09:50)
Aš darau paprastai - gerojoje pusėje darau užmetimą, o blogoje pusėje jį išmezgu persuktai, tada nelieka skylučių.

Kaip mezgasi ta persukta akis,nu man kaip isivaziuopjanciai megejelei nemazai perkast mezgimo gudrybiu reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2011 11 04, 13:47)
Kaip mezgasi ta persukta akis,nu man kaip isivaziuopjanciai megejelei nemazai perkast mezgimo gudrybiu reikia  doh.gif

Marka100, o tai tu tas mokomuosius filmukus pažiūrėjai mano nuorodoje? g.gif Ten labai vaizdžiai parodytas ne vienas akių pridėjimo būdas mirksiukas.gif

Persuktą akį mezgu panašiai, kaip čia
Atsakyti
o kaip is vienos akies gat dvi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 04, 16:02)
Marka100, o tai tu tas mokomuosius filmukus pažiūrėjai mano nuorodoje? g.gif Ten labai vaizdžiai parodytas ne vienas akių pridėjimo būdas mirksiukas.gif

Persuktą akį mezgu panašiai, kaip čia

Kokioje nuorodoje? blush2.gif
Persukta kis cia parodyta is geros puses kaip sumegzt,o is blogos tas pats ar kitaip kazkaip? Ar cia nera skirtumo is kurios puses?
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 03, 10:50)
Aš darau paprastai - gerojoje pusėje darau užmetimą, o blogoje pusėje jį išmezgu persuktai, tada nelieka skylučių.

O šitoje nuorodojegalima filmukus pasižiūrėti, kaip skirtingais būdais daro

Gi buvau nuoroda idejus doh.gif
Atsakyti