pradedama nuo 4 akiu ir is sonu platina po viena aki taip ir gaunas platejimas
kaip mezgat su ilgom ausytem - salikeliu tai ausytes irgi is abieju sonu reikia platinti kai prieini jas ar kaip
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 28, 17:03)
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 10 31, 06:46)
Pirmas mano blynas virbalais Aciu autorei uz pamokele,tik vizualios medziagos deka man gavosi nuotrauka nekokia,nes modeliukas vis bande pabegti
Grazu labai.
saulxx,ivesk youtube double knitting
QUOTE(Lace @ 2011 11 03, 09:50)
Aš darau paprastai - gerojoje pusėje darau užmetimą, o blogoje pusėje jį išmezgu persuktai, tada nelieka skylučių.
Kaip mezgasi ta persukta akis,nu man kaip isivaziuopjanciai megejelei nemazai perkast mezgimo gudrybiu reikia
QUOTE(marka100 @ 2011 11 04, 13:47)
Kaip mezgasi ta persukta akis,nu man kaip isivaziuopjanciai megejelei nemazai perkast mezgimo gudrybiu reikia
Marka100, o tai tu tas mokomuosius filmukus pažiūrėjai mano nuorodoje? Ten labai vaizdžiai parodytas ne vienas akių pridėjimo būdas
Persuktą akį mezgu panašiai, kaip čia
o kaip is vienos akies gat dvi
QUOTE(Lace @ 2011 11 04, 16:02)
Marka100, o tai tu tas mokomuosius filmukus pažiūrėjai mano nuorodoje? Ten labai vaizdžiai parodytas ne vienas akių pridėjimo būdas
Kokioje nuorodoje?
Persukta kis cia parodyta is geros puses kaip sumegzt,o is blogos tas pats ar kitaip kazkaip? Ar cia nera skirtumo is kurios puses?
QUOTE(Lace @ 2011 11 03, 10:50)
Aš darau paprastai - gerojoje pusėje darau užmetimą, o blogoje pusėje jį išmezgu persuktai, tada nelieka skylučių.
O šitoje nuorodojegalima filmukus pasižiūrėti, kaip skirtingais būdais daro
O šitoje nuorodojegalima filmukus pasižiūrėti, kaip skirtingais būdais daro
Gi buvau nuoroda idejus