Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(...little mary... @ 2011 10 28, 17:03)
drinks_cheers.gif  plius, laiko man labai mažai atlieka. O per tą atliekamą štai ką išgaminau  blush2.gif

O sakykit iš kokių čia siūliukų mezgėt? ir ar dėjot pamušaliuką?ai ir dar vienas klausimas, ta juostelė aplink veiduką ji vienguba kaip matau?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 10 29, 15:35)

modeliukė nebuvo sužavėta pozavimu biggrin.gif O tie kutukai ant viršaus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agneciuke @ 2011 10 29, 15:53)
O sakykit iš kokių čia siūliukų mezgėt? ir ar dėjot pamušaliuką?ai ir dar vienas klausimas,  ta juostelė aplink veiduką ji vienguba kaip matau?

--- Merinos vilnos dvigubu siūliuku, nes viengubas gan plonas man pasirodė. o pavadinimas mastau.gif Alessandra Filati. Nesu iš jų mezgus, bet kad namie radau, tai ir panaudojau ax.gif
--- pamušaliuko nedėjau. Bent kol kas. Vėliau pažiūrėsiu pagal orus, bet paprastai visvien kapišoną uždedu esant dideliam vėjui, tai net nežinau mastau.gif
--- Juostelė vienguba smile.gif

Pernai mezgiau tokią saviškiui, tai man labai jau ta juostelė išsitampė mastau.gif Tai šiemet nusprendžiau kitą būdą išbandyt tokiai kepurytei ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 29, 15:10)
Papildyta:

--- Merinos vilnos dvigubu siūliuku,

ta prasme sudėjot iš dvieju matkelių siūliukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneciuke: 29 spalio 2011 - 15:25
QUOTE(agneciuke @ 2011 10 29, 16:25)
ta prasme sudėjot iš dvieju matkelių siūliukų?

taip smile.gif
Atsakyti
Noriu nusimegzti šalmiuką dvigubu mezgimu. Pradėjau nuo raištelių ir mezgu į viršų dviem virbalais. Paskui planuoju megzti 4 virbalais, kaip kojinę. Štai šito ir nesuprantu: mezgimas bus nebe pirmyn atgal, o aplink. Ar teisingai įsivaizduoju, kad vieną eilę reikės megzti išmezgant gerąsias akis ir nuimant blogąsias, o antrą eilę atvirkščiai (išmezgant blogąsias ir nuimant gerąsias)? Kaip atrodys "perėjimas"? g.gif Paaiškinkit prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luno @ 2011 10 30, 17:32)
Noriu nusimegzti šalmiuką dvigubu mezgimu. Pradėjau nuo raištelių ir mezgu į viršų dviem virbalais. Paskui planuoju megzti 4 virbalais, kaip kojinę. Štai šito ir nesuprantu: mezgimas bus nebe pirmyn atgal, o aplink. Ar teisingai įsivaizduoju, kad vieną eilę reikės megzti išmezgant gerąsias akis ir nuimant blogąsias, o antrą eilę atvirkščiai (išmezgant blogąsias ir nuimant gerąsias)? Kaip atrodys "perėjimas"?  g.gif Paaiškinkit prašau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

iena eile kaip ir raset viena ismezgat, kita numat su uzmetimu, kita eile visas ismezgat, paskui galit tiesiog keisti nuimtu eile. Bet cia aktualu butu jei tik gerosiomis megztumet. o jei gera - bloga tai tas pacias ir nuiminet reikia kas antra eile. Painiai as cia doh.gif , bet tikiuosi supratot.
Atsakyti
Pirmas mano blynas virbalais tongue.gif Aciu autorei uz pamokele,tik vizualios medziagos deka man gavosi 4u.gif nuotrauka nekokia,nes modeliukas vis bande pabegti tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2011 10 30, 21:29)
iena eile kaip ir raset viena ismezgat, kita numat su uzmetimu, kita eile visas ismezgat, paskui galit tiesiog keisti nuimtu eile. Bet cia aktualu butu jei tik gerosiomis megztumet. o jei gera - bloga tai tas pacias ir nuiminet reikia kas antra eile. Painiai as cia  doh.gif , bet tikiuosi supratot.

Nors mezgsiu pirmą kartą, taip ir įsivaizduoju. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 12, 10:48)
Atsinešu naujieną - pati šita kepure esu labai patenkinta  smile.gif Reiks tik kakliukui ką nors sugalvoti unsure.gif

nereali kepurytė, tokie raštai man patys gražiausi, bet pati nemoku taip.

o čia mano kepurukas rudenėliui, mezgiau ne ripsu šį kartą, siūlai merinoso vilna. Ir truputį gal didoka, bet priaugs dar biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
gal kas galit paaiskint kaip platint ausytes. neiseina man 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal galit kas paaiskint kaip platejima daryt??ziuriu ziuriu bet niekaip nesuprantu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aš darau paprastai - gerojoje pusėje darau užmetimą, o blogoje pusėje jį išmezgu persuktai, tada nelieka skylučių.

O šitoje nuorodojegalima filmukus pasižiūrėti, kaip skirtingais būdais daro

Atsakyti