Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

Kepurytė - šalmukas

user posted image
Atsakyti
Gal kuri zino kaip tokia mezgasi ax.gif

Grozis
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2013 10 28, 19:27)
Nieko naujo ir įspūdingo  rolleyes.gif  Mūsiškės  ax.gif

user posted image
user posted image

Gal turite shema kepurytes?
Atsakyti
Mūsų paprasta šiemetinė prie raudono kombinezono tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tobes @ 2013 11 02, 14:47)
...little mary..., nuostabios kepurytės ir man jos įspūdingos  thumbup.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(jolmask @ 2013 11 05, 15:19)
Gal turite shema kepurytes?

Neturiu išsaugojusi - kartais būna, kad visi failai dingsta, kompiuteriui sugedus... doh.gif
Jei norėsit, galėsiu paaiškint AŽ 4u.gif
Papildyta:
Burka, kepurytę man nustelbė tokia gausa vaikučių bigsmile.gif Kaip dar ir megzti suspėjat? thumbup.gif didis.gif
Atsakyti
Va, ką tik baigta analogiška mergaitiška rolleyes.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2013 11 06, 10:17)
Burka, kepurytę man nustelbė tokia gausa vaikučių  bigsmile.gif  Kaip dar ir megzti suspėjat?  thumbup.gif didis.gif

Aš kantrybės tik kepurėm megzt ir teturiu, rimtesnių mezginių net nesiimu, ovaikus puošt visai smagu vakarais prieš tv prisėdus , ir šilta ir gražu ir su meile padaryta wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjos ir mažų vaikučių mamos. smile.gif Noriu numegzti kepurytę- šalmą pusės metukų sūnėnui. Kad ir šiltus siūlus parinksiu, ar užteks žiemai? ar neperpučia vėjas? Ar dedate kokius pamušaliukus? Mažų vaikų seniai neturiu, neprisimenu, kokias kepures saviškei dėdavau. blush2.gif
Atsakyti
Aš tai nededu jokio pamušaliuko, šalmukus mezgu iš dvigubos pusvilnės, tikrai nešalta, kai labai jau šaltis spaudžia, galima kapišoną užsidėt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif
Noriu paklausti, iš kokių siūlų mezgat kepurytes, kad jos išskalbus neišsitamytų?
Atsakyti
QUOTE(Sechmeta @ 2013 11 10, 18:10)
Sveikos mezgėjėlės  4u.gif
Noriu paklausti, iš kokių siūlų mezgat kepurytes, kad jos išskalbus neišsitamytų?

Na kol kas manęs dėl tampymosi nenuvylė nei medvilnė, nei pusvilnė, nei merinosų vilna g.gif
Atsakyti
Lace gržuolių kepuryčių įkvėpta išbandžiau ir aš savo jėgas.

user posted image

smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziviliuksss: 15 lapkričio 2013 - 17:17
QUOTE(Sechmeta @ 2013 11 10, 17:10)
Sveikos mezgėjėlės  4u.gif

Mes mezgame salmukus sunui is siu siulu http://www.alvita.lt/?knitcol,79 (jau isbandeme kelias spalvas), siulai nesiojasi labai gerai, silti, nekanda, skalbiant neissitampo.
user posted image
Atsakyti