Kepurytė - šalmukas
QUOTE(...little mary... @ 2013 10 28, 19:27)
Gal turite shema kepurytes?
Mūsų paprasta šiemetinė prie raudono kombinezono
QUOTE(Tobes @ 2013 11 02, 14:47)
...little mary..., nuostabios kepurytės ir man jos įspūdingos
ačiū
QUOTE(jolmask @ 2013 11 05, 15:19)
Gal turite shema kepurytes?
Neturiu išsaugojusi - kartais būna, kad visi failai dingsta, kompiuteriui sugedus...
Jei norėsit, galėsiu paaiškint AŽ
Papildyta:
Burka, kepurytę man nustelbė tokia gausa vaikučių Kaip dar ir megzti suspėjat?
Va, ką tik baigta analogiška mergaitiška
Papildyta:
Aš kantrybės tik kepurėm megzt ir teturiu, rimtesnių mezginių net nesiimu, ovaikus puošt visai smagu vakarais prieš tv prisėdus , ir šilta ir gražu ir su meile padaryta
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2013 11 06, 10:17)
Burka, kepurytę man nustelbė tokia gausa vaikučių Kaip dar ir megzti suspėjat?
Aš kantrybės tik kepurėm megzt ir teturiu, rimtesnių mezginių net nesiimu, ovaikus puošt visai smagu vakarais prieš tv prisėdus , ir šilta ir gražu ir su meile padaryta
Sveikos, mezgėjos ir mažų vaikučių mamos. Noriu numegzti kepurytę- šalmą pusės metukų sūnėnui. Kad ir šiltus siūlus parinksiu, ar užteks žiemai? ar neperpučia vėjas? Ar dedate kokius pamušaliukus? Mažų vaikų seniai neturiu, neprisimenu, kokias kepures saviškei dėdavau.
Aš tai nededu jokio pamušaliuko, šalmukus mezgu iš dvigubos pusvilnės, tikrai nešalta, kai labai jau šaltis spaudžia, galima kapišoną užsidėt
Sveikos mezgėjėlės
Noriu paklausti, iš kokių siūlų mezgat kepurytes, kad jos išskalbus neišsitamytų?
Noriu paklausti, iš kokių siūlų mezgat kepurytes, kad jos išskalbus neišsitamytų?
QUOTE(Sechmeta @ 2013 11 10, 18:10)
Sveikos mezgėjėlės
Na kol kas manęs dėl tampymosi nenuvylė nei medvilnė, nei pusvilnė, nei merinosų vilna
QUOTE(Sechmeta @ 2013 11 10, 17:10)
Sveikos mezgėjėlės
Mes mezgame salmukus sunui is siu siulu http://www.alvita.lt/?knitcol,79 (jau isbandeme kelias spalvas), siulai nesiojasi labai gerai, silti, nekanda, skalbiant neissitampo.