Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(~lullaby~ @ 2011 10 24, 17:09)
per didele?  g.gif
neproporcinga?  g.gif

daugiau nzn kame bedos galetu but  g.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 10 24, 18:05)
manau per didle isejo ji jums  g.gif  mirksiukas.gif

Ačiū, tikrai ji šiek tiek per didelė ax.gif
Atsakyti
[quote=kristynka*,2011 10 10, 11:32]

Labai šaunios kepuraitės thumbup.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir as savo darbeliu
nors girtis nemegstu, bet...
user posted image
Atsakyti
O jau koks "katinius" (kaip maniškis sako) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
noriu noriu noriu irgi tokio katino!
ech, kai neturejau vaiko, tai sakiau oi jau megziu/nersiu jam viska... kiek jau jis 'katinisku' daiktu tures, bet realybeje vos pora daiktu spejau pagaminti - per greit auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2011 10 27, 13:41)
noriu noriu noriu irgi tokio katino!
ech, kai neturejau vaiko, tai sakiau oi jau megziu/nersiu jam viska... kiek jau jis 'katinisku' daiktu tures, bet realybeje vos pora daiktu spejau pagaminti - per greit auga  doh.gif

drinks_cheers.gif plius, laiko man labai mažai atlieka. O per tą atliekamą štai ką išgaminau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 28, 18:03)
drinks_cheers.gif  plius, laiko man labai mažai atlieka. O per tą atliekamą štai ką išgaminau  blush2.gif

gal galima kepurytes pyniu schemos ?
Atsakyti
Kad neturiu schemutės blush2.gif Tiesiog iš galvos mezgiau ax.gif :
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 29, 10:36)
Kad neturiu schemutės  blush2.gif  Tiesiog iš galvos mezgiau  ax.gif :

O papasakokit tada, kaip mezget ta kakla? Krastas palei veideli atskirai? Ar busiu praziopsojus tokiu salmeliu aprasyma? g.gif
Atsakyti
Aš mezgiau taip:
pradėjau nuo kakliuko, apmečiau 102 akis. Mezgiau į viršų 5 virbalais, po smakriuku nuleidau 10 akių (mūsų modeliukas gan mažas biggrin.gif ). Tada iš kraštų dar vis nuleidinėjau po akį kas antroje eilėje, kol man užteko pločio aplink galvytę. Mezgiau į viršų iki viršugalvio jau iš abiejų pusių, nes vienas kraštas buvo nuleistas; šonines akis nuleidau (jos daugmaž buvo taip pasiskirstę: 24:26:24) Tuomet atskirai numezgiau 10 cm pločio detalę su pyne, apie kažkur 11 cm ilgio. Ją prijungiau prie nenuleistų centrinių akių ir toliau mezgiau "cibuką" norimo ilgio su 5 virbalais, iš kraštų vis sumegzdama 3 akis.
Prisiuvau detalę prie šoninių kraštukų, tada surinkau akis aplink visą kepuriuką kraštukui.
O apačioje nuardžiau apatines pora eilių ir mezgiau į apačią reglanu 4u.gif

Trumpai būtų tiek. Jei kas neaišku, prašom klaust - pasistengsiu detaliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 29, 12:35)
Aš mezgiau taip:
pradėjau nuo kakliuko, apmečiau 102 akis. Mezgiau į viršų 5 virbalais, po smakriuku nuleidau 10 akių (mūsų modeliukas gan mažas  biggrin.gif  ). Tada iš kraštų dar vis nuleidinėjau po akį kas antroje eilėje, kol man užteko pločio aplink galvytę. Mezgiau į viršų iki viršugalvio jau iš abiejų pusių, nes vienas kraštas buvo nuleistas; šonines akis nuleidau (jos daugmaž buvo taip pasiskirstę: 24:26:24) Tuomet atskirai numezgiau 10 cm pločio detalę su pyne, apie kažkur 11 cm ilgio. Ją prijungiau prie nenuleistų centrinių akių ir toliau mezgiau "cibuką" norimo ilgio su 5 virbalais, iš kraštų vis sumegzdama 3 akis.
Prisiuvau detalę prie šoninių kraštukų, tada surinkau akis aplink visą kepuriuką kraštukui.
O apačioje nuardžiau apatines pora eilių ir mezgiau į apačią reglanu  4u.gif

Trumpai būtų tiek. Jei kas neaišku, prašom klaust - pasistengsiu detaliau  4u.gif

Kaip sudetingai doh.gif Bet aciu, turesiu omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
little mary, ,labai grazus salmukas wub.gif wub.gif thumbup.gif

Maniskiai:
user posted image

user posted image

Ir paprastesnis

user posted image
Atsakyti