Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(Atira-1 @ 2013 03 25, 08:55)
lilijyte gal isduotum paslapti kaip mezgti tavo kepuryte

kepurytės schemutė 4u.gif
lilijyte gražus šiek tiek turbūt prailgintas sprendimas 4u.gif
Atsakyti
Komplektukas pavasariui mano mažajam katinukui:
user posted image
user posted image

Atsakyti
dar vienas kepuriukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nusižiūrėjusi idėją numezgiau katino kepurę blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 03 27, 22:36)
Nusižiūrėjusi idėją numezgiau katino kepurę  blush2.gif

Tą pačią idėją nusižiūrėjom biggrin.gif lotuliukas.gif 4u.gif

Paprasta kepurytė dukrytei pavasariui, su besiskleidžiančiomis žibutėmis biggrin.gif
user posted image user posted image
Į viršų padariau vos ilgesne-kad su kasyte galetu vaiksciot, o tai vis bėda-kad iširo plaukučiai smile.gif
Atsakyti
prisižiūrėjau daug grožių, bet tokio nemačiau
http://public.fotki....jos/czadas.html
gal kas turite schemutę? ax.gif
Atsakyti
nieks nebemezga sad.gif
Atsakyti
Išbandžiau kepurytę naujagimei pagal temutės šeimininkės aprašymą, viskas atitiko idealiai, tik akių skaičių didinau. Širdingas AČIŪ, Lace wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 25 balandžio 2013 - 21:37
Sta mums kokia kepuryte mociute numezge 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 04 25, 22:37)
Išbandžiau kepurytę naujagimei pagal temutės šeimininkės aprašymą, viskas atitiko idealiai, tik akių skaičių didinau. Širdingas AČIŪ, Lace wub.gif

Aš irgi mezgu šią kepurėlę, dar nebaigiau, noriu paklausti, apie akių skiačiaus padidinimą - ar dėl to kad didesnės norėjosi, dėl to didinai, ar dėl kitų priežasčių?
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2013 07 15, 15:17)
Aš irgi mezgu šią kepurėlę, dar nebaigiau, noriu paklausti, apie akių skiačiaus padidinimą - ar dėl to kad didesnės norėjosi, dėl to didinai, ar dėl kitų priežasčių?

man pagal išmatavimus neatitiko, dėl to ir dadėjau akių, apie 10 jei gerai pamenu smile.gif, nors mezgiau iš plonos merinoso vilnos, virbalai nr. 2,5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 15 liepos 2013 - 14:37
sveikos mamytės 4u.gif

rezgu savo žiogui pirmąją kepurytę ax.gif čia ta, kur ripsiuku mezgama, po to susiuvama ax.gif ir toks klausimukas, buvo nurodytas mezginio plotis, o koks turėtų būti ilgis 3-4metų vaikui? Pagal aprašymą 38cm. Bet ar užtenka? Nes galvytės apimtis tai didesnė g.gif bet sakau, gal taip ten viskas išsiformuoja, kad toks ilgis yra geras rolleyes.gif mezgu iš merino vilnelės. pasiėmiau virbalus iš anytos, tokie kažkokie keisti ir labai man kietai su jais mezgasi. tai ir mastau ar permegzt, ar kiek kietesnė kepurytė tegu ir būna ax.gif
Atsakyti