QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 23, 16:29)
Labas, bandysiu ir as narpliot salmuka. Gal pasakys kas, cia kur suskaiciuotas akiu skaicius pagal amziu, kas mezge, kokios apimties galvytei gaunasi kur yra 1 metuku ir 2 metuku dydziui? dabar lyg 47 cm galvytes apimtis, kazin kaip 1 ar kaip 2 metukams megzt? gal ta galva nestandartine is kur man zinot
Ale cia gal sudetingiau, lengvesnis variantas kur paciu pradziu pradzioj bet vistiek, kaip ta issiskaiciuot kad dydis geras gautusi? gal jau kas mezge tokios apimties galvytei?
Ale cia gal sudetingiau, lengvesnis variantas kur paciu pradziu pradzioj bet vistiek, kaip ta issiskaiciuot kad dydis geras gautusi? gal jau kas mezge tokios apimties galvytei?
O as vis dar kankinuosi su sia kepuryte.. Tiesa sakant neisejo ir numeciau, bet noriu vel paiimt megzt toliau
As norejau numegzti naujagimiui, uzsidejau maziausiai akiu ir pamezgiau gal kokia 10cm, tai man ji tokia didele isejo Pati galejau sau ant galvos uzsidet..
Mezgiau is mano akim ziurint gana plonu medvilniniu siulu ( 100gr, 169m), bet gal mano kojiniu virbalai per stori Ant ju nieko neparasyta..Nors mezginys neatrode labai skystas. O as gana tampriai mezgu..
Zodziu, ir man su tom akim nieko nesigavo. As jau svarsciau kaip cia iskaiciuoti ir jas sumazinti..