Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 23, 16:29)
Labas, bandysiu ir as narpliot salmuka. Gal pasakys kas, cia kur suskaiciuotas akiu skaicius pagal amziu, kas mezge, kokios apimties galvytei gaunasi kur yra 1 metuku ir 2 metuku dydziui? dabar lyg 47 cm galvytes apimtis, kazin kaip 1 ar kaip 2 metukams megzt? gal ta galva nestandartine is kur man zinot g.gif
Ale cia gal sudetingiau, lengvesnis variantas kur paciu pradziu pradzioj  biggrin.gif  bet vistiek, kaip ta issiskaiciuot kad dydis geras gautusi? gal jau kas mezge tokios apimties galvytei?

O as vis dar kankinuosi su sia kepuryte.. Tiesa sakant neisejo ir numeciau, bet noriu vel paiimt megzt toliau blush2.gif
As norejau numegzti naujagimiui, uzsidejau maziausiai akiu ir pamezgiau gal kokia 10cm, tai man ji tokia didele isejo doh.gif Pati galejau sau ant galvos uzsidet..
Mezgiau is mano akim ziurint gana plonu medvilniniu siulu ( 100gr, 169m), bet gal mano kojiniu virbalai per stori g.gif Ant ju nieko neparasyta..Nors mezginys neatrode labai skystas. O as gana tampriai mezgu..
Zodziu, ir man su tom akim nieko nesigavo. As jau svarsciau kaip cia iskaiciuoti ir jas sumazinti..
Atsakyti
QUOTE(rurbe @ 2013 02 25, 11:26)
O as vis dar kankinuosi su sia kepuryte.. Tiesa sakant neisejo ir numeciau, bet noriu vel paiimt megzt toliau  blush2.gif
As norejau numegzti naujagimiui, uzsidejau maziausiai akiu ir pamezgiau gal kokia 10cm, tai man ji tokia didele isejo  doh.gif  Pati galejau sau ant galvos uzsidet..
Mezgiau is mano akim ziurint gana plonu medvilniniu siulu ( 100gr, 169m), bet gal mano kojiniu virbalai per stori  g.gif  Ant ju nieko neparasyta..Nors mezginys neatrode labai skystas. O as gana tampriai mezgu..
Zodziu, ir man su tom akim nieko nesigavo. As jau svarsciau kaip cia iskaiciuoti ir jas sumazinti..

aš dabar mezgu dviem naujagimiams, užsidėjau 125 akis, mezgiau ripsą 3,5nr virbalais, dabar pradėsiu 3nr virbalais pagrindinę dalį megzti, tad galėsiu kažką pakomentuoti... mezgu medvilnės siūliukais su akrilu, 50g 150m, pats siūliukas nėra labai plonas, bet ir pats storiausias unsure.gif
Atsakyti
reik dar turėti omeny, kad kai susiformuoja kampukai, kepurės apimtis sumažėja, tad numezgus tik ripso kraštelį apie galutinį dydį spręsti sunku.
Atsakyti
aš kai mezgu vis pamatuoju, sakykime mezgiau iš ANGOROS siūliukų jie gana ploni (daugiau kepuriukų iš jų nemegzsiu, nepavyko mažylei graužia doh.gif plešia nuo savęs ir viskas doh.gif ) mano merginai 1,5 metukų galvos apimtis 48 cm, tai ausytes praplatinu 30-34 akys, nugarytei užsidedu 30 akių, o priekiui 55 -60 akių, bet mano virbalai labai ploni gal 2 numeriukas g.gif tai gaunasi akytė prie akytės, puikiai mezgasi. blush2.gif tik dėja kepurytės nenešios blush2.gif

va taip atrodo mano megzta tik ką baigta:

user posted image
bumbuliukai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 25 vasario 2013 - 13:16
Pirmiausia didelis ačiū temutės šeimininkei už pasidalijimą mezgimo paslaptimis wub.gif
Pasirodom ir mes su jūsų gražuolių spalvotųjų kepuriukų kopija jūsų teismui:4u:
Dabar numezgusi kepurytę žinau, ką sekantį kartą daryčiau kitaip, nes šįkart tai pati randu kur prikibti smile.gif Na juk pirmas blynas turi šiek tiek prisvilti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2013 03 05, 17:57)
Pirmiausia didelis ačiū temutės šeimininkei už pasidalijimą mezgimo paslaptimis wub.gif
Dabar numezgusi kepurytę žinau, ką sekantį kartą daryčiau kitaip, nes šįkart tai pati randu kur prikibti smile.gif Na juk pirmas blynas turi šiek tiek prisvilti  mirksiukas.gif

super wub.gif wub.gif labai labai gražus blynas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima: 05 kovo 2013 - 18:46
QUOTE(loretinskis @ 2013 03 05, 18:57)
Dabar numezgusi kepurytę žinau, ką sekantį kartą daryčiau kitaip, nes šįkart tai pati randu kur prikibti smile.gif Na juk pirmas blynas turi šiek tiek prisvilti  mirksiukas.gif

Labai grazu smile.gif Tikrai pavykes pirmas blynas
As ikvepta Lace kepuryciu grozio dabar mezgu kepure sau, ikelsiu kai baigsiu.
Dukrytes kepuryte visgi permezgiau is naujo, nes panesiojus is vis issitampe. Panasu kad siulai nevyke... Antra kart mezgiau sudejus du siulus ir gavosi labai gerai, nesiojam ir dziaugiames smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atira-1: 12 kovo 2013 - 14:53
QUOTE(Atira-1 @ 2013 03 12, 15:52)
Labai grazu smile.gif Tikrai pavykes pirmas blynas
As ikvepta Lace kepuryciu grozio dabar mezgu kepure sau, ikelsiu kai baigsiu.
Dukrytes kepuryte visgi permezgiau is naujo, nes panesiojus is vis issitampe. Panasu kad siulai nevyke... Antra kart mezgiau sudejus du siulus ir gavosi labai gerai, nesiojam ir dziaugiames smile.gif

Ačiūsmile.gif
Na man kažkaip iki šiol nė viena kepurė nėra išsitampius, nei iš merino vilnos, nei iš pusvilnės, tfu tfu tfu... Gal labai laisvai mezgate?
Atsakyti
kūdikėliui wub.gif
user posted image
Atsakyti
ir dar viena... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš kas gavosi, tikiuosi tiks ir patiks būsimam šeimininkui :-)
Ačiū visoms už idėjas ir komentarus drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
lilijyte skorpas35 labai grazios kepurytes smile.gif
lilijyte gal isduotum paslapti kaip mezgti tavo kepuryte
Atsakyti