Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(Dumza @ 2013 01 14, 00:38)
pasirodom ir mes.

kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Atleiskit, jei jau apie sias kepureles kalbejote. Bet gal pasakytumet ar ja numezgus reikia susiut ar ji kazkaip mezgasi vientisa ?gal kazkur kas nors mate schema, bet ne tik aprasyma ?prastoka as mezgeja, man is aprasymu ne viskas suprantama... aiskiau kai pamatai schema ax.gif buciau dekinga 4u.gif

user posted image
http://mezgiukas.blo...01/img_2186.jpg

i 
Keliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 px.

Šiaip tokios žinutės, kuriose nuotraukos ištampo puslapį, ištrinamos be įspėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 vasario 2013 - 22:28
QUOTE(rurbe @ 2013 02 05, 21:17)

Prasau, sumazinkite nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau labai unsure.gif paemiau nuotrauka is interneto ir per velai pamaciau kokia ji didele. Nepavyko istrinti zinutes...
Jei kas galit pagelbeti, istrinkite...Atsiprasau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rurbe @ 2013 02 05, 23:17)
Atleiskit, jei jau apie sias kepureles kalbejote. Bet gal pasakytumet ar ja numezgus reikia susiut ar ji kazkaip mezgasi vientisa ?gal kazkur kas nors mate schema, bet ne tik aprasyma ?prastoka as mezgeja, man is aprasymu ne viskas suprantama... aiskiau kai pamatai schema  ax.gif  buciau dekinga  4u.gif

user posted image
http://mezgiukas.blo...01/img_2186.jpg

Keliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 px.
Šiaip tokios žinutės, kuriose nuotraukos ištampo puslapį, ištrinamos be įspėjimo.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rurbe @ 2013 02 05, 23:17)
Atleiskit, jei jau apie sias kepureles kalbejote. Bet gal pasakytumet ar ja numezgus reikia susiut ar ji kazkaip mezgasi vientisa ?gal kazkur kas nors mate schema, bet ne tik aprasyma ?prastoka as mezgeja, man is aprasymu ne viskas suprantama... aiskiau kai pamatai schema  ax.gif  buciau dekinga  4u.gif

user posted image

čia panaši, tik tas galas ne toks smailas kepurytė
Atsakyti
Aš mezgiau šitą. Jau neatsimenu, kaip tiksliai siūlo aprašyme, bet aš mezgiau apvaliai, kad nebūtų siūlių. Bet jei norisi, galima numegzti ir su siūle. Šiaip viskas ten paprasta - vienose vietose uždedamos akys, kitose sumezgamos, tik kol susiskaičiuoju tvarkingai toje eilėje, kur prasideda tie sumezgimai-uždėjimai.
Atsakyti
gal kas galite patarti kaip tuos bumbuliukus reikia pritvirtinti, kad jie neslankiotu g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 02 15, 20:08)
gal kas galite patarti kaip tuos bumbuliukus reikia pritvirtinti, kad jie neslankiotu g.gif
user posted image

nebent is abieju pusiu daryt mazgeli maza g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 02 16, 14:15)
nebent is abieju pusiu daryt mazgeli maza  g.gif

ačiū, pandysiu suregzti, kaip tą bumbuliuka pritvirtinti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
nu surezgiau ir aš kepuryte, nežinau kaip nešiosis pažiūrėsime blush2.gif

user posted image

bumbuliukai blush2.gif
user posted image

mergina nenorėjo paveiksluotis, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2013 02 13, 13:47)
čia panaši, tik tas galas ne toks smailas kepurytė

Gal kas neseniai mezgete sia kepurele ir galetumet man viena dalyka pasakyti blush2.gif Aisku cia isigilinti reikia, bet gal kas nors..

Zodziu, ten kai mezgasi kad ir pirma eilute su sumezgimais ir uzdedamomis akimis, susikaiciuoja taip (pagal aprasyma) :

1ga, 1uzm., 18a., 3sum.a., 18a., 1umz., 1ga., 1uzm., 18a., 3sum.a., 18a., 1uzm., 1ga. 1umz., 18a., 3sum., 18a., 1umz., 1ga.

Cia taip gaunasi mezgant ratu su keliais virbalais. As prasta mezgeja bet gal galite pasakyti kodel pirma akis gera ir paskutine gera ?Juk mezgant ratu jos gaunasi viena salia kitos ??Ar as blogai suprantu...

Buciau begalo dekinga..
Ir gal kas galetu imesti kokia nors nuoroda kaip teisingai siuo atveju reiktu uzdeti papildomas akis, kad graziai atrodytu ?

Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti