Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

parodom "klona" broliukui blush2.gif

user posted image

user posted image

tik manekenas pozuot nenori 4u.gif
Atsakyti
Jau daug kartu buvo kalbeta ir aptarta kaip siaurinti. Bet man nesigauna siaurinimas. As darau taip, kaip jus jau buvot rasiusios... Padalinu akis i 6 dalis. Paskui susiaurinu po viena kiekvienoj eilej tose sesiose vietose. Bet man gaunasi kazkoks iskraipytas ir labai staigus nuleidimas, kaip kokia popo kepure virsui:( Dievuliau, kaip noriu numegst kepuriuka... bet neiseina...gal siulai per kieti,kojines is ju megsiu, o kepurei minkstesniu nusipirkti.
LABAI LABAI PRASAU.... parasykit spulkiai kaip ta siaurinima daryti... o gal kas turit vaizdine medziaga?
BUCIAU JUMS LABAI DEKINGA.
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2013 01 18, 14:56)
LABAI LABAI PRASAU.... parasykit spulkiai kaip ta siaurinima daryti... o gal kas turit vaizdine medziaga?

Aš dalinau 120 akių į 4 dalis, tada tose 4-iose vietose sumezginėjau po 3 akis: 4-5 kartus - kas antroje eilėje, po to jau kiekvienoje. Tokiu būdu mezgant gavosi gražus susiaurėjimas, ne per staigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2013 01 18, 15:56)
Jau daug kartu buvo kalbeta ir aptarta kaip siaurinti. Bet man nesigauna siaurinimas. As darau taip, kaip jus jau buvot rasiusios... Padalinu akis i 6 dalis. Paskui susiaurinu po viena kiekvienoj eilej tose sesiose vietose. Bet man gaunasi kazkoks iskraipytas ir labai staigus nuleidimas, kaip kokia popo kepure virsui:( Dievuliau, kaip noriu numegst kepuriuka... bet neiseina...gal siulai per kieti,kojines is ju megsiu, o kepurei minkstesniu nusipirkti. 

As paprastai dalinu ne i konkretu skaiciu daliu,bet pradedu siaurinti kas 10akiu,ir sumezgineju kiekvienoj eilej.Gaunasi labai gerai.
Atsakyti
Aciu jums uz pagalba, labai labai 4u.gif
Atsakyti
Nesuprantu, mane kazkas uzkerejo ir as jau niekada gyvenime nenumegsiu jokios kepures, ar cia mano siulai blogi, gal per ploni, o gal virbalai per ploni ar kuri galas.... Jauciu jau koki milijojini karta ardau, ir vis tiek siaurinant man gaunasi staciai, kaip kokie smailus kanteliai ties tom linijom kur siaurinimas. Turiu 110 akiu, bandziau ir po dvi kiekvienoj eilej 5 vietose, per staigiai susisiaurina, kaip kokia popo kepure gaunas suplota, kaip kokia berete. Dabar po tris sumezginejau 5 vietose kas antra eile, vis tiek gaunasi ne apvali kepure, o kazkokia kampuota doh.gif nebturiu sveikatos jau... ir laiko kiek sugaistu...mezgu... vel ardau... mezgu vel ardau... PAVARGAU JAU. Man niekada neiseis normalus tas siaurinimas, kaip kad jusu kepurems, arba toms is parduotuviu blush2.gif Jauciu ryt vel isardysiu ir darysiu paprastai, pamegsiu dar truputi i virsu ir sumegsiu, padarysiu tokias dvi ausikes su dviem bumbuliukais.... nes jau nebegaliu, daugiau tikrai nebemegsiu tu kepuriu.
TIE SIULAI jauciu kojinem skirti. Arba po kokius tris sudejus megzti reikia verysad.gif
einu miegot!!!
Atsakyti
Nosiukėli, aukščiau nosiuką biggrin.gif
Taigi kiekvienas atvejis individualus. Neskubėk, matuok. Na gerai, rašai, kad sumezginėjai 5-iose vietose po 2, gavosi per statu. Tai reiškia, reikia bandyt po tas 2 pradžioj sumezginėti kas antroje eilėje, o jei jau labai ploni siūlai - gal ir kas 3-ioje porą kartų? Aš vis pamezgu, matuoju ir ant galvos, ir ant kitos kepurės, jei reikia - ardau. Taigi čia ir yra visas linksmumas - išspręsti uždavinį. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti

Seniau rodyta kepuryte pagal Lace receptuka ir salikas su pirstinem kartu smile.gif
Visas komplektas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2013 01 20, 08:56)
Seniau rodyta kepuryte pagal Lace receptuka ir salikas su pirstinem kartu smile.gif

Spalvų derinys labai gražus, bet daugiau tai nesimato nuotraukose iš taip toli... blush2.gif
Atsakyti
na gal dabar geriau matysis kepuryte jau rodemes seniau.
user posted image
Atsakyti
Dabar matosi, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2013 01 20, 04:01)
Nesuprantu, mane kazkas uzkerejo ir as jau niekada gyvenime nenumegsiu jokios kepures

As tai patarciau,jei jau tikrai nesigauna,paprasciausiai pamegzk norimo aukscio kepuryte ir tada visas akis is karto,bent per 2-3eiles suimk.Na po daug akiu i viena sumegzk ir uzsibaigs iskarto,o ant virsaus bumbula ir visai gerai atrodys,ir lengva visai.O jau kita kepuryte pailsejusi galesi vel bandyt siaurint palaipsniui smile.gif
Atsakyti