Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 18:01)

as irgi sia savaite atradau ta dvyguba mezgima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 03, 18:01)
Kad Lace kepurytes fantastiskos, tai jau nebesikartosiu - ir taip visiems aisku! Perskaiciau praktiskai visa tema ir lygtais neuzmaciau kad kas butu uzklause arba 'nedasilo' man.. kaip tas butent takelis tarp atnaros ir pacios kepurytes daromas. Nes jis man asmeniskai visa kepurytes grozi duoda.

Ten yra išmegztos vadinamosios Latvian braid arba kitur vadinamos Baltic braid. Įvedus raktinius žodžius į google paiešką, išmeta nemažai nuorodų kaip jas megzt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 01 03, 18:10)

ACIU Lace uz toki operatyvu atsakyma labai labai! Einu dabar iskarto ir pasiziurinesiu filmukus bigsmile.gif
Atsakyti
O, ačiū labai, man ta juostelė irgi įdomi buvo. reiks dabar megzt.
Atsakyti
Ačiū, Lace ir nuo manęs 4u.gif Aš net nedrįsau klausti, jau ir taip čia viskas taip detaliai temoj išdėstyta, galvojau, reikia nors kokią paslaptį autorei pasilikt blush2.gif
Atsakyti
Na ka - mezgiau ardziau, mezgiau ardziau, mezgiau ardziau ir dar mezgiau ir el ardziau.. Isvada: merginos, kad ir pasidalino Lace visomis paslaptimis savo kurtos fantastiskos kepurytes modeliuko, taciau maziausiai reiketu (bent man) dar koki 10 kepuryciu numegzti, kad pasiekti kazka panasaus i Lace lygi. Mezgiau is prastesniu siulu, nes tikrai zinau, kad cionais gausis toks 'juodrastinis' variantas. Klaidu matau dabar begales ka noreciau patobulinti. Foto kepuryte uzdeta mano vaikinui (jam ji mazoka). Plius tos brydes kaip man patiko - buvo tikrai didelis atradimas. Aciu Lace, kad praturtinai mano mezginiu pasauli - gal taip ir buciau niekada nesuzinojusi apie jas ! Del statistinio skaiciaus idedu vakar vakaro, nakties ir siandien visos dienos praleistos mezginejant ir ardant kepurytes rezultata. Rasta irgi bezdzioniavau nuo Lace kepurytes, nes pirmini varianta iskarto kuriant savo rasta - jau man butu buve per sunkus issukis. Dabar mazdaug apsiziurinejau kas ir su kuo valgoma.. galesiu kazka pakeisto pagal save padaryti. Dar karta aciu smile.gif Tai tiek siam kartui thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
o man visai sauniai ziurisi tas pirmas blynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 01 04, 20:42)
o man visai sauniai ziurisi tas pirmas blynas smile.gif

aciu Ingute, nors ir nepelnytai pagyrei, bet vistiek aciu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 04, 21:10)
aciu Ingute, nors ir nepelnytai pagyrei, bet vistiek aciu  lotuliukas.gif  thumbup.gif

ne, as visai rimtai sakau kad viskas ten normaliai yra, ir tikrai nepasakys kad pirmas blynas ir dar prisviles, na nebent Lace kuri zino visas smulkmenas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2013 01 04, 20:22)

Man tai irgi labai grazi kepuryte thumbup.gif
neprisvilo tas pirmas blynas biggrin.gif
Atsakyti
Carollina ,man labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Isivaizduoju,kiek cia vargo rolleyes.gif
Atsakyti
Carollina, tikrai niekas neprisvilo wub.gif
Atsakyti