Na ka - mezgiau ardziau, mezgiau ardziau, mezgiau ardziau ir dar mezgiau ir el ardziau.. Isvada: merginos, kad ir pasidalino Lace visomis paslaptimis savo kurtos fantastiskos kepurytes modeliuko, taciau maziausiai reiketu (bent man) dar koki 10 kepuryciu numegzti, kad pasiekti kazka panasaus i Lace lygi. Mezgiau is prastesniu siulu, nes tikrai zinau, kad cionais gausis toks 'juodrastinis' variantas. Klaidu matau dabar begales ka noreciau patobulinti. Foto kepuryte uzdeta mano vaikinui (jam ji mazoka). Plius tos brydes kaip man patiko - buvo tikrai didelis atradimas. Aciu Lace, kad praturtinai mano mezginiu pasauli - gal taip ir buciau niekada nesuzinojusi apie jas ! Del statistinio skaiciaus idedu vakar vakaro, nakties ir siandien visos dienos praleistos mezginejant ir ardant kepurytes rezultata. Rasta irgi bezdzioniavau nuo Lace kepurytes, nes pirmini varianta iskarto kuriant savo rasta - jau man butu buve per sunkus issukis. Dabar mazdaug apsiziurinejau kas ir su kuo valgoma.. galesiu kazka pakeisto pagal save padaryti. Dar karta aciu
Tai tiek siam kartui