Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(Lace @ 2011 10 14, 12:41)
Vaizdinė medžiaga čia

super, aciu labai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
manau į temą bus manasis naktinis darbelis
user posted image
Atsakyti
gal kas man paaiskins kaip sujungti dvi ausytes kaip prie kiekvienos tik po viena siula, kaip ta siula uzdet kad jos nuo vienos prie kitos prietu g.gif
Atsakyti
Jei teisingai supratau ko klausiama, tai pats paprasčiausias būdas taip uždėti akis nuo ausies iki ausies.

Šitam irgi vieno siūlo reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 spalio 2011 - 12:20
antrasis tai labai jau sudėtingai atrodo doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
nieko ten sudėtinga, beveik kaip mezgimas, tik kad ne už akies kabini, o į tarpą virbalą kiši ir dar akį atsuki smile.gif
Atsakyti
Lace, dėkui tau už šią temutę ir išsamias pamokėles, be tavęs dabar negalėčiau parodyti žavaus kepuriuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mūsų šalmukas-plagiatukas iš merino vilnos siūliukų - nutarėm, kad žiemą labai pasiilgsim žalios spalvos smile.gif
user posted image

Mezgiau be apskaičiavimų (sunku man su jais blush2.gif ), vis pamatuodama pupai. Bemezgant buvo abejonių, kad per daug akių užmečiau priekinei daliai, bet susiformavus viršugalviui tariama "disproporcija" kažkaip išgaravo biggrin.gif Patinka man šis modelis, nes užsidengia kaktytė, priglunda ant ausyčių. Nors jau nešiojame, vis dar mąstau, gal vertėtų prisiūti trikotažinį pamušaliuką rolleyes.gif (prie kepuriuko jau turime šaliką bei dvejas poras pirštinyčių tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 23 spalio 2011 - 16:15
QUOTE(eling @ 2011 10 23, 17:13)
Lace, dėkui tau už šią temutę ir išsamias pamokėles, be tavęs dabar negalėčiau parodyti žavaus kepuriuko 

tikrai kad labai zavus wub.gif ir spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
Eling, kepurytė tikrai verta pagyrimo thumbup.gif Aš tai pamušalo nededu niekada, vaikai juk juda, bėgioja, dažnai ir taip visi šlapi iš lauko grįžta doh.gif O jei jau labai vėjuota būna, tai kapišoną ant viršaus uždedu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiko mamytės, gal galėtumėt ką patarti, aš numezgiau kepurytę šalmą, bet ji visą laiką nusisuka viena puse vaikui ant puse veido, vis taisyti reikia. Kažin kur čia problema yra? Ar įmano ką padaryti, kad tvirtai ant galvytės laikytųsi?
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 10 24, 16:22)
Sveiko mamytės, gal galėtumėt ką patarti, aš numezgiau kepurytę šalmą, bet ji visą laiką nusisuka viena puse vaikui ant puse veido, vis taisyti reikia. Kažin kur čia problema yra? Ar įmano ką padaryti, kad tvirtai ant galvytės laikytųsi?

per didele? g.gif
neproporcinga? g.gif

daugiau nzn kame bedos galetu but g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 10 24, 16:22)

manau per didle isejo ji jums g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti