Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(anytė @ 2012 12 17, 14:51)
mezgiau irgi taip pat, nu labai apačia neproporcinga gavosi  doh.gif . Dar klausimas mezgate 5 virbalais, kaip su siulais susitvarkot  biggrin.gif , aš mezgu 2 spalvom ir tai košmaras. Kažin jei megzti ant dviejų normalių virbalų  g.gif , aikšku tik kad siūle bus ax.gif

As tai visaga mezgu ant 3 virbalu +1 4u.gif Man nereikalingas tas 4 virbalas.Net trugdo. O rastuot tikrai man asmeniskai patogiau su valu nei ant 4 4u.gif
Atsakyti
Tikinga, dabar kepurė be priekaištų thumbup.gif Labai graži gavosi wub.gif

QUOTE(anytė @ 2012 12 17, 14:51)
mezgiau irgi taip pat, nu labai apačia neproporcinga gavosi  doh.gif . Dar klausimas mezgate 5 virbalais, kaip su siulais susitvarkot  biggrin.gif , aš mezgu 2 spalvom ir tai košmaras. Kažin jei megzti ant dviejų normalių virbalų  g.gif , aikšku tik kad siūle bus ax.gif

Aš mezgu arba trumpais valiniais virbalais ratu arba jau čia merginom pasakojau - normalaus ilgio valiniais virbalais, tik darau kilpas, va kaip čia
Atsakyti
aš numezgiau jau 3 kepures pagal Lace receptą thumbup.gif Paprastos, gerosiom akim, bet tai bus brolio dukrytėms Kalėdinė rankų darbo dovana. Ačiū Lace už pamokėlę 4u.gif
Atsakyti
kankinuosi dabar su ripsu, pasidalinkit profesionalės patirtimi,kaip megzti ripsą ratu, na niekaip nesigauna, kai išmezgu vieną eilę, reikia apsukti mezginį, tada gaunasi skylė toje vietoje. Tikiuosi aiškiai uždaviau klausimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2012 12 18, 21:11)
kankinuosi dabar su ripsu, pasidalinkit profesionalės patirtimi,kaip megzti ripsą ratu, na niekaip nesigauna, kai išmezgu vieną eilę, reikia apsukti mezginį, tada gaunasi skylė toje vietoje. Tikiuosi aiškiai uždaviau klausimą  ax.gif

o kam apsukinet g.gif mezgu viena gerom akim, o kita blogom ir gaunas ripsas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 18, 20:18)
o kam apsukinet  g.gif  mezgu viena gerom akim, o kita blogom ir gaunas ripsas smile.gif

tai nesigaus tada ripsas, man ,kad ripsas gautųsi mezgu vien tik gerom
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2012 12 18, 21:24)
tai nesigaus tada ripsas, man ,kad ripsas gautųsi mezgu vien tik gerom

'

kai mezgate pirmyn-atgal, tuomet tik gerom. Mezgant ratu, kad gautųsi ripsas mezgama viena eilė gerom, o kita išvirkščiom akim ir nereik nieko sukiot 4u.gif
Atsakyti
Na, o aš parodysiu savo kepure - šalmą. Pirmą kartą mezgiau, bet gavosi galima sakyti idealiai. Mezgiau pagal vienos mezgėjos aprašymą. Ačiū jai 4u.gif
user posted image
Šaltinis: http://jurgosmamanija.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 12 18, 23:05)
Na, o aš parodysiu savo kepure - šalmą. Pirmą kartą mezgiau, bet gavosi galima sakyti idealiai. Mezgiau pagal vienos mezgėjos aprašymą. Ačiū jai  4u.gif
user posted image
Šaltinis: http://jurgosmamanija.blogspot.com/

Labai miela keouryte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2012 12 18, 20:47)
'

kai mezgate pirmyn-atgal, tuomet tik gerom. Mezgant ratu, kad gautųsi ripsas mezgama viena eilė gerom, o kita išvirkščiom akim ir nereik nieko sukiot  4u.gif

aga jau pabandžiau, nu man tai čia atradimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2012 12 09, 22:50)
Pagaliau prisiruošiau įkelt kepurytę pagal Lace receptą wub.gif

tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 30, 17:24)
Galima šešiose, galima penkiose, skaičiuok pagal akių skaičių, iš ko geriau dalinasi. Manau svarbu tuos takelius centruoti - pvz vienas takelis eina per patį kaktos vidurį arba tekeliai lygiais atstumais nuo kaktos vidurio į abi puses.

čia gerai matosi takeliai, tiesa jie penki  mirksiukas.gif

user posted image

Kad Lace kepurytes fantastiskos, tai jau nebesikartosiu - ir taip visiems aisku! Perskaiciau praktiskai visa tema ir lygtais neuzmaciau kad kas butu uzklause arba 'nedasilo' man.. kaip tas butent takelis tarp atnaros ir pacios kepurytes daromas. Nes jis man asmeniskai visa kepurytes grozi duoda.

Bandau pati ismastyti: gal cionais dvieju spalvu blogosiomis akimis margintos 2 eiles, paskui 2 eiles geromis akimis ir vel 2 eiles blogosiomis? Cia is sportinio intereso ziurineju ir niekaip nesumastau kas ir kaip..
Buciau labai labai dekinga jei Lace pasidalintu sia patirtimi !

Cionais ciut ciut informacijos: Plius sia savaite youtubeje issiaiskinau kaip mezgti dviguba kepuryte iskarto. Ivedus zodzius "double knitting" daug filimuku ismeta. Gal kitoms tai bus nebenaujove, o as tai pirma karta suzinojau.
Atsakyti