Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(...little mary... @ 2012 11 01, 21:07)
Sveikos, o čia mūsų kepuriukas-šalmiukas kasdienai  rolleyes.gif

user posted image

Manrods buvau jau viena tokia Jusu kepuryte maciusi?... SUPER, netrukus ir as tokia bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 11 09, 10:13)
Ačiū, o vyresnių vaikų kažin ar būna...?

Turiu tokius apytikslius išmatavimus:
3-5 m. - 48-50 cm
6-9 m. - 50-52 cm
10-12 m. - 52-54 cm

Bet labai nuo vaiko priklauso galvos apimtis, o ir visi kiti išmatavimai.
Atsakyti
QUOTE(nosiukelis @ 2012 11 10, 10:55)
O kiek akiu tavo kepuryteje?

116 4u.gif

Negaliu įdėt foto, nes modelis miega biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, as pradejau siaurint kepure. Turimas akis padalinau i 6 dalis, gavos po 22 akis. Vadinas, jei siaurinsiu po viena aki, gausis dar 22 eiles i virsu? Patarkit. Nenoriu ardyti, nes su rasteliu mezgu, o kazkas sake kad siaurinant po 3 staugus susiaurinimas gaunas.
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2012 11 10, 17:07)
116 4u.gif

Negaliu įdėt foto, nes modelis miega biggrin.gif

Pas mane 47 cm, 132 akys gavos. Siaurinai 6 vietose sumezgant po dvi akis. Kai pradejai siaurint, kiek eiliu i virsu dar gavos? Klausiu nes noriu apsiskaiciuoti savo kepuriuka. Nneoriu ardyti, jau taip kokius 7 kartus ardziau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nosiukelis: 10 lapkričio 2012 - 16:17
Na va, be modelio kepurė. Foto nekokybiška, bet esmė nufotografuota - negerai siaurinimas kažkaip unsure.gif Šiaip ardysiu visą, nes ta apačia neproporcingai didelė gavosi blush2.gif

user posted image

O apie siaurinimą - siaurinau 4 vietose, sumegzdama po 3 akis, akių visgi turėjo būt 120 (pagal raštą negalėjo būt 116, kaip rašiau), tai gavosi 15-16 eilių, negaliu tiksliai pasakyt, nes, kai ant virbalų liko po kelias akytes, suvėriau visas ir tiek.

Ačiū Lace už receptą wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikinga, bet spalvos ir vaizdas tai laaabai grazus wub.gif
O del proporcingumo, tai man taip pat isejo unsure.gif jau dvi tokios kepurytes ir vistiek nera puikios schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Smagu, Une, ir šitoj temoj susitikt biggrin.gif

Šį kartą ripsiniam krašteliui užsidėjau tik 6 akis (čia jau su kraštinėm), kiek geriau atrodo. Tai pirmai foto esančiai dėjau 10.
Atsakyti

QUOTE(tikinga @ 2012 11 10, 17:19)
Smagu, Une, ir šitoj temoj susitikt biggrin.gif

Šį kartą ripsiniam krašteliui užsidėjau tik 6 akis (čia jau su kraštinėm), kiek geriau atrodo. Tai pirmai foto esančiai dėjau 10.

drinks_cheers.gif sita tema man siekos atgaiva, kai pamatau lace kepuriukus wub.gif
Sunkus perfekcionistu gyvenimas lotuliukas.gif
Atsakyti
tikinga, va jei kiek vargo reiks ardyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 30, 17:24)
čia gerai matosi takeliai, tiesa jie penki  mirksiukas.gif

user posted image

Man akytes taip graziai nesigavo siaurinimo takeliuose:( nemoku siaurint:(Nors ir bandziau vienoj eilej is desines dvi i viena sumegst, o kitoj is kaires dvi i viena toje pacioje vietoje, jos kazkokios iskraipytos:( Nusedo fotoaparato baterija. Ryt nupaveiksluosiu idesiu nuotrauka savo iskankintosios vargses kepurytes:( kai pagalvoju, pigiau nusipirkt ir greiciau. Vos 9 eurai. Ir tokia pat megzta su pamusaliuku kepuryte. Bet aisku, nepalyginsi, cia mano pacios bus megzta, is visos sirdeles. Nors vyras juokais sako... kada tu pagaliau numegzi, ziema jau praeis tuoj sad.gif
Atsakyti
Nosiuk, jei sumezgi po 2, tada aišku, tokie gražūs takeliai nesigaus. Gal tada geriau būtų kas antroj eilėj sumezginėt po tris 4u.gif
O aš kažkaip visai nesinervinu ardydama biggrin.gif Nėra taip, kad šiuo metu vaikai be kepurių vaikščiotų, čia to mezgimo man daugiau reikia, nei jiems, kaip Une sakė - sielos atgaiva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2012 11 10, 17:33)
Na va, be modelio kepurė. Foto nekokybiška, bet esmė nufotografuota - negerai siaurinimas kažkaip unsure.gif Šiaip ardysiu visą, nes ta apačia neproporcingai didelė gavosi blush2.gif

O apie siaurinimą - siaurinau 4 vietose, sumegzdama po 3 akis, akių visgi turėjo būt 120 (pagal raštą negalėjo būt 116, kaip rašiau), tai gavosi 15-16 eilių, negaliu tiksliai pasakyt, nes, kai ant virbalų liko po kelias akytes, suvėriau visas ir tiek.

Ačiū Lace už receptą wub.gif  wub.gif

megzdama rasteli, siula traukei, nes nenorejai skyliu. o ripsine dali mezgei laisviau. del to taip gavosi. tiesiog reikejo pries rasta akiu uzdek truputi. arba ripsine dali siaurint reiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryto@Rasa: 11 lapkričio 2012 - 08:37