Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(succes @ 2012 10 31, 09:14)
Lace, gal butu galima sios kepurytes rasto schemute?

neturiu, buvau pasipaišius ant popieriaus iš kažkokios internetinės foto schmoll.gif Taigi labai ant kepurės aiškus tas raštas - tikrai gali iš foto nusipiešti unsure.gif
Atsakyti
va, radau iš kur aš tą raštą ėmiau

user posted image
Atsakyti
Mano sūnaus pernykštė kepurytė, megzta pagal pirmame temos puslapyje esančią pamokėlę smile.gif

user posted image
Atsakyti
O tai gal siaurint reik kas antra eile? Ar kabint antroj eiles gera su sumegzta, o ne sumegzta ir tada gera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 31, 17:03)
neturiu, buvau pasipaišius ant popieriaus iš kažkokios internetinės foto schmoll.gif Taigi labai ant kepurės aiškus tas raštas - tikrai gali iš foto nusipiešti  unsure.gif

QUOTE(Lace @ 2012 10 31, 20:45)
va, radau iš kur aš tą raštą ėmiau

Aciu jums user posted image
Atsakyti
Sveikos, o čia mūsų kepuriukas-šalmiukas kasdienai rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, patarkit... Kaip megzti kepurytę 5 virbalais aišku, o kaip jūs mezgat valiniais virbalais? Jie gi turi būti lygiai tokio pat ilgio kaip kepurytės apimtis? Ar aš kažką nušneku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 11 01, 21:41)
Sveikos, patarkit... Kaip megzti kepurytę 5 virbalais aišku, o kaip jūs mezgat valiniais virbalais? Jie gi turi būti lygiai tokio pat ilgio kaip kepurytės apimtis? Ar aš kažką nušneku? g.gif

na, man tokiais patogiausia bet yra zmoniu kuriems ilgis virbalu nesvarbus ir mezga viska su vienais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 01, 22:54)
na, man tokiais patogiausia bet yra zmoniu kuriems ilgis virbalu nesvarbus ir mezga viska su vienais smile.gif

o tai kur tą valo perteklių dėti? g.gif

gal neaiškiai paklausiau: mezgant apvaliai (kaip kojinę), bet ne 5 virbalas, o su valu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JusRuMa: 01 lapkričio 2012 - 21:07
QUOTE(JusRuMa @ 2012 11 01, 22:05)
o tai kur tą valo perteklių dėti? g.gif

gal neaiškiai paklausiau: mezgant apvaliai (kaip kojinę), bet ne 5 virbalas, o su valu?

Na, aš kaip tik pati su šiuo klausimu užstrigusi, - maniškis valas per ilgas, neįstengiu gražiai apvaliai megzti, labai išsitempia mezginys, todėl pritariu, kad valas, mezgant apvaliai, turi atitikti mezginio ilgį (trumpesnis gali būti, mezginį suspaust galima, o va jei per ilgas- jau ne kas schmoll.gif )

Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2012 11 01, 21:07)
Sveikos, o čia mūsų kepuriukas-šalmiukas kasdienai  rolleyes.gif

Labai gražus šalmukas! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 01 lapkričio 2012 - 21:59
QUOTE(Gerbera123 @ 2012 10 31, 21:15)
Mano sūnaus pernykštė kepurytė, megzta pagal pirmame temos puslapyje esančią pamokėlę smile.gif

QUOTE(...little mary... @ 2012 11 01, 21:07)
Sveikos, o čia mūsų kepuriukas-šalmiukas kasdienai  rolleyes.gif

labai gražūs kepuriukai abejų thumbup.gif
Atsakyti
Ansčiau kepures megzdavau penkias virbalais, paskui nusipirkau trumpučius 50cm valinukus, bet man su jais nelabai patogu, nes patys virbalai trumpi, kažkaip trūksta to ilgio, kad patogiai suimti doh.gif Be to pradėjus kepurę siaurint, vis tiek tekdavo pereiti prie penkių virbalų doh.gif

O dabar išmokau magic loop'ą, tai dabar taip mezgu absoliučiai viską ratu - kepures, kojines, rankoves be siūlių mirksiukas.gif Labai rekomenduoju pabandyt. 4u.gif
Atsakyti