Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(Krista J. @ 2011 10 12, 09:47)
Sveikos, mezgejeles. Gal busiu ne i tema, bet labai reik pagalbos. niekur nerandu kaip numegzti, stai toki dalykeli

user posted image

maciau mezgat kartu su kepurytem, o gal pasakytumet kaip megzt vien tik toki reikala?
issivaizduou, kad reik megzt ant dvieju virbalu arba ant dvieju su vielute nuo virsaus, po to platint, o kaip platint ir kas kiek nelabai ismanau  blush2.gif gal kuri pagelbetumet?

Ir as Kristina apie toki dalykelis svaoju dukrytei numegzti, bet zadu ji megzti nuo apacios ir tada siaurinti, o megzti su dviem virbalais...
Atsakyti
Atsinešu naujieną - pati šita kepure esu labai patenkinta smile.gif Reiks tik kakliukui ką nors sugalvoti unsure.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 12, 11:48)

Na Lace...pribaigei mane su ta naujiena bigsmile.gif
eina sau kaip grazu!!! kiek darbelio su tais siuliuku kaitaliojimais! Labai labai nepriekaistingai padaryta!
GRAZU ir aisku ir vel tos manekenes grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 12, 12:48)
Atsinešu naujieną - pati šita kepure esu labai patenkinta  smile.gif Reiks tik kakliukui ką nors sugalvoti unsure.gif

oho koks grazumynas wub.gif labai labai grazi kepuryte thumbup.gif ir spalvytes liuksusines wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Naomyte @ 2011 10 12, 12:29)
Ir as Kristina apie toki dalykelis svaoju dukrytei numegzti, bet zadu ji megzti nuo apacios ir tada siaurinti, o megzti su dviem virbalais...

o kokiais siulais planuoji megzt? kiek akyciu desi? kas kelias siaurinsi? niekad nesu mezgus tokio dalyko, tai nelabai ismanau kaip graziai pasiaurint/paplatint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 12 spalio 2011 - 10:54
Va, Lacės tai kepurytė bigsmile.gif thumbup.gif Man tik slėptis su saviške. Eisiu tikrai ardyt lotuliukas.gif
Tai dabar sakyk, kiek praktikos reikia, kad taip mezgant, nesutrauktų akių? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 12, 14:41)
Va, Lacės tai kepurytė  bigsmile.gif  thumbup.gif  Man tik slėptis su saviške. Eisiu tikrai ardyt  lotuliukas.gif 
Tai dabar sakyk, kiek praktikos reikia, kad taip mezgant, nesutrauktų akių?  doh.gif

Tai sutraukia ir man unsure.gif Paslaptis paprasta - rinktis smulkų raštą. Aš stengiuosi rinktis tokius raštus, kur siūlą max per 5 akis tempti reikia, kitaip ir man sudėtinga biggrin.gif O stažas pas mane tikrai nemažas - jau kokie 25 metai tai tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 12, 15:09)
Tai sutraukia ir man unsure.gif Paslaptis paprasta - rinktis smulkų raštą. Aš stengiuosi rinktis tokius raštus, kur siūlą max per 5 akis tempti reikia, kitaip ir man sudėtinga biggrin.gif O stažas pas mane tikrai nemažas - jau kokie 25 metai tai tikrai  blush2.gif

Tai, sakykim, man, kaip iš ketvirto karto (nesu niekad mezgus su skirtingų spalvų siūlais) visai gerai pavyko irnesakyk.gif lotuliukas.gif o ir stažas mano gal koks pusmetis blush2.gif biggrin.gif
Žodžiu, mokytis dar ir mokytis irnesakyk.gif
Pasikartosiu - labai labai daili kepurytė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie pagiriamų žodžių Lacei ir jos modeliukui thumbup.gif (tfu-tfu-tfu, kad nenužiūrėtume). lotuliukas.gif
Atsakyti
Va taip atrodo nesusiūta rolleyes.gif

user posted image

Susiūkite "dantukus" kepurytės viršuje, tada susiųkite vidurinę siūlę.

Numegzt tai numezgiau, bet kaip ja cia susiut, tai nesuprantu blush2.gif gal kas galetu papaisyt kuria atkarpa su kuria susiut, nu niekaip nedaeina, ar cia isvis viena sona paprastai susiut ir viskas?doh.gif ..tokia ir mezgeja is manes..pirma kart kepure bandziau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiktu1: 14 spalio 2011 - 11:37
Vaizdinė medžiaga čia
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 10 12, 11:48)
Atsinešu naujieną - pati šita kepure esu labai patenkinta  smile.gif Reiks tik kakliukui ką nors sugalvoti unsure.gif

Nuostabiai dailu, gražu, skoninga, demonstruojantis modeliukas ypatingai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 10 14, 13:09)
Nuostabiai dailu, gražu, skoninga, demonstruojantis modeliukas ypatingai gražus wub.gif

hi.gif
Atsakyti