Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(vilka11 @ 2012 10 25, 17:57)
Labai grazu, gal aprasyma turite nuo ko pradeti, labsai noriu tokios kepurytes smile.gif

va čia yra labai panašaus šalmuko aprašymas
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2012 10 25, 21:32)
va čia yra labai panašaus šalmuko aprašymas

Aciu labai , dabar aisku pasidare, thumbup.gif nes nezinojau nuo kurio galo pradeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2012 10 16, 16:53)
Šalmiukas

user posted image

gal galetum aprasyti kaip tu cia ta kakliuka taip idomiai pritvirtinai?Ar gerai suprantu kad pirma nusimezgei kepuriuka pagal lace pirmaja kepurytes salmuko pavyzdeli o paskui tvirtinai apacia? g.gif
Atsakyti
Pasirodom ir mes:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViktukE @ 2012 10 26, 09:20)
Pasirodom ir mes:

wub.gif wub.gif wub.gif Labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(ViktukE @ 2012 10 26, 08:20)
Pasirodom ir mes:

Labai labai wub.gif ir kepurytė, ir modeliukas smile.gif

O pagal kokį aprašymą mezgei? Man sunku su nusiaurinimais kepurės, o čia kaip suprantu, siaurint nereik, tai man, nepatyrusiai, būtų liuks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 10 26, 10:00)
Labai labai  wub.gif ir kepurytė, ir modeliukas smile.gif

O pagal kokį aprašymą mezgei? Man sunku su nusiaurinimais kepurės, o čia kaip suprantu, siaurint nereik, tai man, nepatyrusiai, būtų liuks biggrin.gif

Pagal Lances pirmosios kepurytes aprasyma, tik kaip rasei nesiaurinau, virsu susiuvau ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2012 10 25, 15:49)
nu ir dar viena kepurė antram myliukui user posted image

Garzu smile.gif As turiu klausima. Mezgiau tokia kaip jusu, kaip suprantu, bet man nesigavo. Ji gavosi per ilga i gala. Dariau taip: galvos dydis nuo kaktos iki pakausio 18 cm, numezgiau tuos 18 cm ir tada siaurinau 7 vietose, bet ji baisiai per didele gavosi, na nesiziuri nors tu ka. Gal jus tame mano klaida izvelgiat? smile.gif
Atsakyti
LAce
Iskart noriu atsiprasyti kad pasinaudojau jusu ideja tomis graziomis spalvingomis kepurytemis blush2.gif
Bet man jos tokios grazios wub.gif kad pagalvojau jog noreciau sia ziema savo pupa ryskiai aprengti tad prie striukytes nusprendziau kad tiks tokia ir kepuryte ir stai mano rezultatas blush2.gif
user posted image
P.S. tai turbut buvo pirmas ir paskutinis bandymas labai daug vargo ir darbo su tais keliu spalvu siulais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2012 10 28, 13:01)
LAce
Iskart noriu atsiprasyti kad pasinaudojau jusu ideja tomis graziomis spalvingomis kepurytemis blush2.gif
Bet man jos tokios grazios  wub.gif kad pagalvojau jog noreciau sia ziema savo pupa ryskiai aprengti tad prie striukytes nusprendziau kad tiks tokia ir kepuryte ir stai mano rezultatas  blush2.gif
user posted image
P.S. tai turbut buvo pirmas ir paskutinis bandymas labai daug vargo ir darbo su tais keliu spalvu siulais doh.gif

bet kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Prasau patarkit. Kokia kepure butu siltesne: dvigubo mezgimo ar su dejus 2 siulus (dvigubu siulu)?
Atsakyti
Jūsų idėjų ir darbelių įkvėpta ir ar baigiu megzti kepurę. Su tokiom pamokom, vienas juokas pasirodė, ačiū temutės autorei 4u.gif

Dabar man prireikė siaurinti, tad noriu paklausti, kaip gražiausiai atrodys susiaurinimas, mezgiau lygiuoju raštu, kaip pradžioj ta raudona kepurytė, rašoma, kad siaurinti 6 vietose, tai kaip tas 6 vietas kuriose reikia siaurinti parinkti? Gal kas greitai patartų? g.gif
Atsakyti