Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

lace nepyk..
ir aš nukopinau tavo kepuręsmile.gif
bet užbaigiau taip, kaip geriau mums 4u.gif

Šalmiukas

user posted image
Atsakyti
Įdomiai tu čia tą kakliuką pritaisei g.gif Darželiniam vaikui turėtų būti patogu, nieko rišti/segti nereikia, o mama ram, kad tikrai kaklas nebus plikas thumbup.gif
Atsakyti
koks gražus šalmukas wub.gif
aš ir kopinus Lace kepurytes, o ir padėjus ji man jas kopint, dėkui tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 16, 13:46)
nu va, jau mano kepurė kažkur interneto platybėse savarankišką gyvenimą gyvena  doh.gif Bent jau kokią autorystės nuorodą dėtų  doh.gif

aš tai kažkada pamačius pagalvojau ,kad jūsų čia įdėta tik kitu niku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2012 10 16, 09:47)
sveikutes, prisiziurejus Jusu grozybiu atnesu savo darbeli. zinau kad klaideliu yra, tik mastau ar ne per atvira. pirma kart mezgiau 5 virbalais rolleyes.gif

as ardyciau mirksiukas.gif o dar kaip sakot jeigu yra ir tu klaideliu tai jau antra karta megzdama ju nedarytumet ir greiciau darbelis eitusi ir grazesne kepuryte butu 4u.gif
Atsakyti

ir aš ardyčiau. tai gi nereik visos, pakaktų iki tos vietos, kur pradėta siaurint, nuardyt ir dar pamegzt šiek tiek į aukštį.

o simuonele šalmukas, tai labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trixy: 17 spalio 2012 - 14:29
QUOTE(simuonele @ 2012 10 16, 18:53)

maniske jau tokios noretu ax.gif
Atsakyti
Laba. O kažin tą kepuriuką mezgant iš storesnių siūlų kaip apskaičiuoti kiek akių uždėti? Pagal aukštį? Bet tada jau reik ir ausų ilgį priskaičiuoti... Aš apie tą ripso raštu.
Beje mano vakarykštė ripsinukė. Labai fainai mezgasi jinai.. Įsiuvau pamušalą ir paskui pagalvojau kurių velnių, taigi reikėjo dvigubu siūlu megzti, gi nekandantys...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 18 spalio 2012 - 15:50
nu ir dar viena kepurė antram myliukui user posted image
Atsakyti
O sakykit vaikui negraužia kepurytė? aš numezgiau iš pusvilnės. ir kai uždedu, man ji rodo, kad graužia ir nori ją nusiimti. gal žinote kaip į tokią kepurytę pamušaliuka įsiūti? ar kažką kitą padaryt, kad vaikui negraužtų?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2012 10 25, 16:47)
O sakykit vaikui negraužia kepurytė? aš numezgiau iš pusvilnės. ir kai uždedu, man ji rodo, kad graužia ir nori ją nusiimti. gal žinote kaip į tokią kepurytę pamušaliuka įsiūti? ar kažką kitą padaryt, kad vaikui negraužtų?

Prasom shemu temoje 180 žinuteje yra idetas aprasymas su nuotraukomis kaip isiti pamusaliuka 4u.gif
O kad negriaužtų vaikučiui, aš mezgu iš merino pusvilnės/vilnos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2012 10 25, 14:49)
nu ir dar viena kepurė antram myliukui user posted image

Labai grazu, gal aprasyma turite nuo ko pradeti, labsai noriu tokios kepurytes smile.gif
Atsakyti