Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

Aš pati tai tokiais atvejais negailestingai ardau ir mezgu iš naujo ax.gif nes žinau, kad visokie pridurti-pataisyti daiktai man kiekvieną kartą akis badys ir erzins doh.gif Bet čia jau mano bėda - rankdarbiuose esu beprotė-perfekcionistė doh.gif blush2.gif

Dėl siūlų - visada mezgu iš 100% merino vilnos, esu mezgusi kelias iš alpakos vilnos, ta dar šiltesnė, bet reikia žiūrėt konkretų siūlą, yra pasiteikę, kad kai kurių spalvų kando smile.gif
Atsakyti
Va kur jus pasislepusios kepat kepures 4u.gif radau - daabr sedesiu ir niekur neisiu, kol nepadesit numegzti kazko panausaus i http://spicami.ru/wp.../2011/01/34.jpg

Sugalvojus esu is storesniu siulu megzti, tik kad tu rastu imantrybiu tai jau nemoku... Bet ar teisingai galvoju, kad pradziai raisteliu megzti nereikia, o pradeti nuo ausyciu - na kazas panaus i raudonos kepures mezgima kur 1 psl. yra?
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 10 16, 14:30)
Va kur jus pasislepusios kepat kepures  4u.gif  radau - daabr sedesiu ir niekur neisiu, kol nepadesit numegzti kazko panausaus i http://spicami.ru/wp.../2011/01/34.jpg
Sugalvojus esu is storesniu siulu megzti, tik kad tu rastu imantrybiu tai jau nemoku... Bet ar teisingai galvoju, kad pradziai raisteliu megzti nereikia, o pradeti nuo ausyciu - na kazas panaus i raudonos kepures mezgima kur 1 psl. yra?

gal sita dar padetu 4u.gif
Atsakyti
Taigi visa eiga mano nuo A iki Z aprašyta ir nuotraukom iliustruota mirksiukas.gif Gali pradėti nuo šniūrelių, gali juos ir vėliau numegzt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2012 10 16, 14:43)

nu va, jau mano kepurė kažkur interneto platybėse savarankišką gyvenimą gyvena doh.gif Bent jau kokią autorystės nuorodą dėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2012 10 16, 15:43)

Aciu, einu nagrinet smile.gif

QUOTE(Lace @ 2012 10 16, 15:43)
Taigi visa eiga mano nuo A iki Z aprašyta ir nuotraukom iliustruota  mirksiukas.gif Gali pradėti nuo šniūrelių, gali juos ir vėliau numegzt wink.gif

tai man sniureliu nereikia, reikia tik ilgesniu "ausu" smile.gif)) bet jei bu lygus rastas, tai raitysis?
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 10 16, 14:30)
Va kur jus pasislepusios kepat kepures  4u.gif  radau - daabr sedesiu ir niekur neisiu, kol nepadesit numegzti kazko panausaus i http://spicami.ru/wp.../2011/01/34.jpg

o konkrčiai šitos kepurės aprašymas anglų kalba yra čia
Papildyta:
QUOTE(dresin @ 2012 10 16, 14:48)
Aciu, einu nagrinet smile.gif
tai man sniureliu nereikia, reikia tik ilgesniu "ausu" smile.gif))  bet jei bu lygus rastas, tai raitysis?

kad nesiraitytų, kraštelį reikia ripsu megzt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 16, 15:51)
o konkrčiai šitos kepurės aprašymas anglų kalba yra čia
Papildyta:
kad nesiraitytų, kraštelį reikia ripsu megzt  4u.gif

Lace, as ja ir rusiska turiu - galeciau ir vokiska turet, bet kad naudos maza blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Suprantu kad reikia megzti 8 akis vienai ausytei ir kazkaip megzti kazkada pridedant kiekvienai eiliei po aki doh.gif doh.gif doh.gif

rusiskas cia http://spicami.ru/archives/13224
Papildyta:
p.s. savo gyvenime esu numezgus lygiai 1 liemene leliukui ir 1 tympas kaip mokejau taip mezgiau :DDDDDD saliko numegzti mokykloj nesugebejau.... tai labai nepykit ir lauk nevarykit notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 16, 14:46)
nu va, jau mano kepurė kažkur interneto platybėse savarankišką gyvenimą gyvena  doh.gif Bent jau kokią autorystės nuorodą dėtų  doh.gif

As cia nieko deta blush2.gif , netycia uztikau sia pamoka, tai ir imeciau nuoroda. 4u.gif (net nuotrauku nesivargino perdarinet doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 16 spalio 2012 - 14:07
QUOTE(Rudens vaikas @ 2012 10 16, 11:47)
Gal su vąšeliu panerti kelis cm pvz. žemais stulpeliais?

aciu 4u.gif

QUOTE(Lace @ 2012 10 16, 12:39)
Aš pati tai tokiais atvejais negailestingai ardau ir mezgu iš naujo ax.gif nes žinau, kad visokie pridurti-pataisyti daiktai man kiekvieną kartą akis badys ir erzins doh.gif Bet čia jau mano bėda - rankdarbiuose esu beprotė-perfekcionistė doh.gif  blush2.gif

ai brangioji nea, man gaila ir laiko ir darbo, o ir kepures reik merginai....na kol nesalta tai uzteks ir tos, ziemai raizgysiu kazka kitka.....as gi megeja, ne profas, tai kol kita nunarpliosiu ateis salnos

QUOTE(Lace @ 2012 10 16, 13:46)

nu va, jau mano kepurė kažkur interneto platybėse savarankišką gyvenimą gyvena  doh.gif Bent jau kokią autorystės nuorodą dėtų  doh.gif

nu bet tai isaubas......savavaliskai kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 16, 14:46)

Aš Tavo vietoje parašyčiau to forumo administracijai. (Net savo vietoje nagai niežti tai padaryti, na bet susiturėsiu)
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 10 16, 16:09)
Aš Tavo vietoje parašyčiau to forumo administracijai. (Net savo vietoje nagai niežti tai padaryti, na bet susiturėsiu)

Tai kad net ir nežinau, ką čia jiems ir pasakyti doh.gif Internetas - vieša erdvė, jokių copyright'ų nedėjau, pamokėlę įdėjau visuotiniam naudojimui unsure.gif Gal truputį užgauna, kad kažkas pristato kaip savo, bet ir vėl, ko man norėt... Kad pripažintų mano autorytę? Negi man garbės maža? Atstatyti teisybę, pareikalauti, kad būtų ištrinta? Ir kas iš to?... Juo labiau, kad reikia pirmiausia prisiregistruoti, kad parašyti tiems moderatoriams... Geriau aš per tą laiką ką nors gražaus numegsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 10 16, 15:56)
Tai kad net ir nežinau, ką čia jiems ir pasakyti doh.gif Internetas - vieša erdvė, jokių copyright'ų nedėjau, pamokėlę įdėjau visuotiniam naudojimui unsure.gif Gal truputį užgauna, kad kažkas pristato kaip savo, bet ir vėl, ko man norėt... Kad pripažintų mano autorytę? Negi man garbės maža? Atstatyti teisybę, pareikalauti, kad būtų ištrinta? Ir kas iš to?... Juo labiau, kad reikia pirmiausia prisiregistruoti, kad parašyti tiems moderatoriams... Geriau aš per tą laiką ką nors gražaus numegsiu  biggrin.gif

super pozityvus mąstymas thumbup.gif thumbup.gif
na, aš kai pamačiau tai irgi piktoka pasidarė, kad taip naglai nusavinta jūsų pamokėlė, bet permečiau akimis, tai ten tos žinutės autorė buvo parašius, kad pamokėlė rasta internete, o ne jos daryta. Tai manau, kad ne iš piktos valios, o tiesiog nepagalvoja žmonės prieš dedant, kad reiktų šaltinį nurodyt.
Atsakyti