Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(mazge1979 @ 2012 06 27, 17:50)
aš mąstau iš kokios vilnos aš mezgiau, buvo labai plona, tai dėjua du siūliukus, nes jei vieną tai vos ne pirmu numeriu virbalais, o du sudėjus ji gavosi permatoma, bet ją dėvėjo žiemą, su kapišonu, sakė galvytė šilta buvo. čia buvo spec, kūdikiams vilnelė

Gal iš triušio siūliukų mirksiukas.gif Andora angora? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2012 06 27, 09:43)
merginos, prašau patarimo - ar mezgėt kepurytes žiemai iš Alpakos vilnos. pagal savybes tai ji ir šilta ir kvėpuojanti. Siūliukas nėra storas, bet jei dvigubu mezgimu megzti?

gal kas pasidalins patirtim

Iš alpakos vilnos esu ne vieną kepurytę mezgusi mirksiukas.gif Temos pradžioje ta baltoji - būtent alpakinė smile.gif Tik su alpaka mano patirtis tokia - kai kurios jos būna kandančios unsure.gif Baltą nešiojo ir nesiskundė, paskui mezgiau to pačio siūlų gamintojo rožinę ir niekaip nepavyko įkalbinti užsidėti - šaukė, kad kanda doh.gif Taip ir guli kažkur nei karto nepravėdinta smile.gif Bet jei nekanda - tikrai smagus ir šiltas siūlas smile.gif
Atsakyti
man atrodo kad mano alpaka biski kanda. kai pridejau prie kuno - nera kaip silkas, nors ir raso kad vaikiska. bet manau, kad jei megzciau dviguba kepuryte, viduj medvilne, o virsuij alpaka - tai bus ir iseitis
Papildyta:
QUOTE(Lace @ 2012 06 28, 09:08)

norėjau Jūsų paklausti kaip Jūs mezgate dvigubas kepurytes. Galerijoj mačiau Jūsų gražuolę su gėlytėm ir kaip suprantu ji dviguba, gal pasidalintumėt patirtim )))
Atsakyti
QUOTE(Velniuke @ 2012 06 29, 08:43)
norėjau Jūsų paklausti kaip Jūs mezgate dvigubas kepurytes. Galerijoj mačiau Jūsų gražuolę su gėlytėm ir kaip suprantu ji dviguba, gal pasidalintumėt patirtim )))

Paprasčiausiai mirksiukas.gif Viršutinės kepurytės pradžioje numezgiau porą eilių kitu siūlu, numezgiau visą viršų, tada tą pagalbinį siūlą nuardžiau, surinkau akis ir numezgiau antrą kepurytę. Tik lenkimo vietoje dariau vieną eilę ripsu, kad gražiai lenktųsi smile.gif Ir truputį turėjau vargelio, nes viršutinė kepurė raštuota ir matyt laisviau man mezgėsi, o ta apatinė lygiom akim iš pirmo karto gavosi siauresnė, nors akių skaičius buvo tas pats doh.gif Tai turbūt iš kokio trečio karto atitaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 06 27, 18:04)
Gal iš triušio siūliukų mirksiukas.gif Andora angora? smile.gif

oi ne žinokit
Atsakyti
labas rytas, mezgejeles....turiu toki prasyma, gal kuri turite lietuviska vertima pirmoje zinuteje esancios melynos kepurytes salmo, buciau dekinga nes labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limma: 20 rugpjūčio 2012 - 09:01
QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 16:44)
Nagi sumeistravau ir vyresnėlei kepurę  ax.gif

user posted image

Cia kazkas nerealaus. Auksines rankos 4u.gif

Beje, super temute, kaip tik ieskojau kepuryciu pavyzdziu internete ir nieko neradau. O cia visas lobynas!
Atsakyti
mergaitės ateinu prašyti pagalbos 4u.gif

turiu mažiui kepuryte, bet jos priekis yra numegztas per trumpas, kaip galėčiau ją pataisyti?gal prinerti g.gif
Atsakyti
sveikutes, prisiziurejus Jusu grozybiu atnesu savo darbeli. zinau kad klaideliu yra, tik mastau ar ne per atvira. pirma kart mezgiau 5 virbalais rolleyes.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
mano akim per atvira smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 10 16, 11:32)
mano akim per atvira smile.gif

kaip galima istaisyti klaida, ir padaryti ne tokia atvira g.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2012 10 16, 11:35)
kaip galima istaisyti klaida, ir padaryti ne tokia atvira g.gif

Gal su vąšeliu panerti kelis cm pvz. žemais stulpeliais?

Mėginsiu ir aš šalmuką nerti dukrytei ir būsimam mažiukui. Tikiuos, gausis, nes labiau vąšeliu moku.. Renkuosi siūlus. Kokie labiausiai tiktų žiemai kepurytėms ir negraužtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudens vaikas: 16 spalio 2012 - 11:49