Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurytė-šalmas

QUOTE(Burka @ 2011 11 17, 21:46)
Aciu 4u.gif

Jau ir berniukiska salmuko varianta turim biggrin.gif
user posted image

Sveiki 4u.gif
Gal galeetumet paaiskinti kaip toki salmuka numegzt
, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2011 11 19, 23:18)
Sveiki  4u.gif
Gal galeetumet paaiskinti kaip toki salmuka numegzt
, aciu  4u.gif

Pirmam puslapy yra issami pamokele,tik dar dadejau ta nykstuko uodega(palikau virsuj skyle,o jau numezgus salmuka,primezgiau ir ta uodega) 4u.gif
Atsakyti
Va,ir dar vienas variantas,sitas pats paprasciausias,nes "dideliam" vaikinui jokiu bumbulu nereik tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Labai ilgai ieskojau po parduotuves, kur galeciau nupirkti vaikui naturalia, silta kepuryte vaikui! Nieko doro neradau. ir kilo man mintis paciai imti ir numegzti. Kai pamaciau Lace kepuryte - supratau, kad tai yra tai, ko man reikia ax.gif Taciau manes lauke nemenkas issukis, nes nesu baisiai igudusi mezgeja. Nes ir sita permezgiau 4 kartus doh.gif lotuliukas.gif kol gavos stai sitas variantas!
Tai debiutuoju! Tikiuosi neapmetysit pomidorais! biggrin.gif pomidorai2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 16:44)
Nagi sumeistravau ir vyresnėlei kepurę  ax.gif

user posted image

Sveiki, Labai grazu, wub.gif , ar cia su masina megzta?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 11 21, 01:07)
Sveiki, Labai grazu, wub.gif , ar cia su masina megzta?

Rankytėm čia tongue.gif rankytėm....
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 11 20, 12:26)
Pirmam puslapy yra issami pamokele,tik dar dadejau ta nykstuko uodega(palikau virsuj skyle,o jau numezgus salmuka,primezgiau ir ta uodega) 4u.gif

Dar klausimelis blush2.gif nesu didele mezgeja, tai sorry uz kvailus klausimus blush2.gif Ar mezget is pamokeliu pagal raudonos kepurytes pamokele? blush2.gif
Atsakyti
Mezgu aš (su pynėmis). Gaunasi gerai, tik mano manekenė toli, tai neturiu ką pamatuoti. Vis dėl matmenų konsultuojuosi...
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 21, 09:19)
Rankytėm čia tongue.gif rankytėm....

Nu sakes lotuliukas.gif , tada Jusu rankos auksines thumbup.gif , baltai pavydziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2011 11 21, 00:59)
Labai ilgai ieskojau po parduotuves, kur galeciau nupirkti vaikui naturalia, silta kepuryte vaikui! Nieko doro neradau. ir kilo man mintis paciai imti ir numegzti. Kai pamaciau Lace kepuryte - supratau, kad tai yra tai, ko man reikia ax.gif Taciau manes lauke nemenkas issukis, nes nesu baisiai igudusi mezgeja. Nes ir sita permezgiau 4 kartus doh.gif  lotuliukas.gif  kol gavos stai sitas variantas!
Tai debiutuoju! Tikiuosi neapmetysit pomidorais! biggrin.gif  pomidorai2.gif

thumbup.gif super.
Mezgu as ta kur susiut reikes. atrodo neblogai sekasi. zuiresim koks bus rezultatas ir ar siulu nepritruksiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pasigirsiu ir as savo pirmuoju darbeliu:) yra keletas klaideliu,bet visumoje pirmas darbelis sakyciau vykes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(camellija @ 2011 11 22, 14:01)
pasigirsiu ir as savo pirmuoju darbeliu:) yra keletas klaideliu,bet visumoje pirmas darbelis sakyciau vykes thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

labai vykes! mirksiukas.gif thumbup.gif Dailios pynutes ismegztos! Noreciau ir as ismokt tas pynes austi virbalais - na, reik igudziu dar!

Rabelkyte, aciu! blush2.gif
Atsakyti