Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Sveikutes,
Metodininkes turi pirmenybę, bet kai vyksta etatų mažinimas, tai kategorijų praktiškai kelti nebeleidžiama, nes būtų ko gero jau nelabai sąžininga kitų atž-vilgiu. Kiek žinau taip yra.
O kai projungiama kita mokykla apsisaugoti galima, jei direktorius panorėtų jus apsaugoti ir priimtų kitas mokytojas kaip naujai atvykusias į darbą-kitą įstaigą, o ne PAVEDIMU, jei kitaip, tai bus tikrai bendra eilė....
Atsakyti
Gal kuri zinote, kaip ir kur galima balsuoti uz Konstitucijos egzamino piesinius "Mano valstybes simboliai"? Svetaine randu, pasiulyma balsuoti randu, o daugiau jau neberandu jokiu sukeltu piesiniu, nieko...
Atsakyti
Radau "Lietuvos ryte", kad spalio 21d. 11 val. organizuojama kolektyvinė mankšta - darželiuose, mokyklose. Plačiau galite paskaityti ir užsiregistruoti čia - Mankšta visiems
Atsakyti
Sveikutės, gal norite sudalyvauti finansinio raštingumo olimpiadoje. Čia nuoroda. Tik nežinau kaip ją aktyvuoti. Sėkmės, aktyvistės.

www.fro.lt.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 11, 17:05)
Radau "Lietuvos ryte", kad spalio 21d. 11 val. organizuojama kolektyvinė mankšta - darželiuose, mokyklose. Plačiau galite paskaityti ir užsiregistruoti čia - Mankšta visiems

Bet cia suprantu kad svarbu jog dalyvautu kuo daugiau mokiniu?
Atsakyti
Na namučiai gražūs, rudeniški- nostalgiški. O ir tema liūdnoka. Labai tinkanti lietingam rudeniui. Bet jūs šaunuolės priplepate, tiek daug temų, kad vos gali pagaut. Vieną dieną paskaičiau, bet apie slaptą dalyką diskutavote (apie kažką iš pašto) tai niekaip įsiterpt nebuvo kaip, nes nelabai supratau apie ką.
Mergaitės noriu paklaust.....Pas mus iškilo klausimas apie Tamo. Ką rašote " Darbas su klase" ir ką "Klasės veiklos". Man tai tos grafos abi panašios- kuo jos skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 11, 13:41)
lutute, fonograma jau pašte  mirksiukas.gif Linksmų dainų  user posted image

clap.gif Ačiū, šypsenėle.Na, rytoj trauksiu su vaikais "riešutauti". yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 11 spalio 2011 - 16:45
Sveikutės 4u.gif . Aš šiandien savo merginas susiraukusias pamokiau dėl muzikos pamokose dainuojamų dainelių ax.gif . Nusibodo nuolatiniai raukymaisi ir šito nenoriu ir ano nenoriu, vaikiška, nepatinka ir t.t. Tai liepiau atsiversti vadovėlius, pasižiūrėti, ką siūlo dainuoti E.Velička ir griežtu tonu pasakiau, kad jeigu jų netenkina mano parinktos dainos, tai dainuos tai, kas yra vadovėlyje. Iškart pasiprašė dainų iš CD lotuliukas.gif ir sakė daugiau neprieštaraus, nes išsigando knyginių dainų lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 11, 16:43)
clap.gif  Ačiū, šypsenėle.Na, rytoj trauksiu su vaikais "riešutauti". yahoo.gif

reikia ir man į paštą įlįsti.
Guliu, sirguliuoju. todėl bent jau aišku, kodėl vakar jaučiausi nusikalusi.

Diskutavot apie Rikį, man patinka jų vedamos pamokos. Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rama0426 @ 2011 10 11, 17:22)
  Mergaitės noriu paklaust.....Pas mus iškilo klausimas apie Tamo. Ką rašote " Darbas su klase" ir ką "Klasės veiklos". Man tai tos grafos abi panašios- kuo jos skiriasi?

Sveikos, mes pildom tik skiltį DARBAS SU KLASE.

Mačiau, kad atsiuntėt „Vieversio “mokytojo knygą 1 klasei. O gal kas galėtų ir 2 klasei nuskenuot mokytojo knygelę. Būčiau dėkinga. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 11 spalio 2011 - 17:11
QUOTE(eda77 @ 2011 10 11, 17:03)
Sveikos, mes pildom tik skiltį DARBAS SU KLASE.

O kiek jūs valandų turit?
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 10 11, 18:03)

Mačiau, kad atsiuntėt „Vieversio “mokytojo knygą 1 klasei. O gal kas galėtų ir 2 klasei nuskenuot mokytojo knygelę. Būčiau dėkinga.  rolleyes.gif

Mielai Tau padėsiu 4u.gif Pasistengsiu kuo greičiau smile.gif
Atsakyti