Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(lutute1 @ 2011 10 10, 22:25)
Jau pašte. 4u.gif O tavo atsiųstos pateiktys apie rašto kilmę, kokiai klasei tinka, pagal kokį vadovėlį?

Manau, kad galima prisitaikyti pagal poreikį, bet labiau vyresniems vaikams. Galima ir lietuvių k. pamokai ir pasaulio paž. Tiesiog viską galima koreguoti, išmesti, pridėti.
Atsakyti
sveikos mergaitės, ačiū už naujus namelius, niekaip nebespėju Jūsų tempais, labai atsiprašau Zuzanėlės, tai aš žadėjau testus, bet per visokius asmeninius rūpesčius nesugebėjau laiku atsiųsti, bet rytoj tai būtinai padarysiu.

http://rikis.lt/index.php/pageid/558
bet ar jie į tolimus rajonus važiuos, būtinai reikia pasidomėti

apie Brailio raštą turiu medžiagos , bet ji mokykloj, rytoj būtinai nuskenuosiu ir įmesiu į paštą.

Jūs čia labai aktualią temą apie darbą pradėjot gvildent, pas mus irgi problema didžiulė, didelis klausimas kaip bus nuo kitų rugsėjo....
Atsakyti
ačiū už naują temą 4u.gif kaip pirmokėlės ar nepavargstat? kaip jūs visos spėjat pailsėti, atsipalaiduoti po darbo dienos? Aš pvz. šiandien "nusikalusi"
Atsakyti
bet mes dar viena beda turim, nuo kito rugsejo prie musu zada prijungti kita mokykla ir musu mokytojus ir anos mokyklos mokytojus statys i viena eile.... vienu zodziu, anos mokyklos mokytojai gali isstumti mus is darbu....kaip sito dalyko isvengti.... gal kas esat susidure su tokia situacija, ar imanoma ka nors numatyti kolektyvineje sutartyje, kad mus apsaugoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 10, 21:05)

Kaip suprasti atkrito metodininkės? Atleidimo lapelius joms davė pirmiausiai?

joms kaip tik net nedave ispejimo apie atleidima lapeliu
Atsakyti
user posted image

Smagiai atrodo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikriausiai ir aš susigundysiu... Užprašysiu Rikį į svečius lapkričio mėnesiui wub.gif Ir kainos nesikandžioja drinks_cheers.gif
Ačiū, kad pasidalinote įspūdžiais, nes kolegė iš Vilniaus mokyklos ne kokius atsiliepimus apie šį senovinių žaislų pristatymą buvo sakiusi. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 10 spalio 2011 - 22:04
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 10 10, 22:43)
ačiū už naują temą  4u.gif kaip pirmokėlės ar nepavargstat? kaip jūs visos spėjat pailsėti, atsipalaiduoti po darbo dienos? Aš pvz. šiandien "nusikalusi"

Toks jausmas po darbo... karsta.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 10 spalio 2011 - 22:16
Labukas visoms, Tik savaitgaly buvau išvažiavusi, o nuo skaitymų akys baigia išvarvėti. Jau persikraustėt į naujus namučius, už kuriuos dėkinga ir aš, labai jaukūs.
Nuoširdžiausi sveikinimai šventusioms gimtadienius. Matau gvildenat labai opią temą, pas mus taip pat tik laiko klausimas kada kils ta pati problema ir , deja, lauktis vaikelio jau nei viena neišeis schmoll.gif Linkiu geros dienos rytoj.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 10 10, 21:06)
aš dariau per parodomąją pamoką taip: per pusę lapo (kartono) parašiau raidę ir ją išbedžiojau adata (galima siuvimo mašina, bus greičiau). Taip paruošiau kiekvienam po kitokią raidę. Tą patį padariau ir su neilgu žodžiu. Vaikai iš pradžių žaidė užrištom akim, nes kalbėjom apie akluosius, tada bandė "skaityti" tuos lapus, vėliau pripyliau į indelius pupelių, saldainių, juos turėjo išrūšiuoti ir suskaičiuoti. Dar visokių tokių žaidimėlių, bet viską darė užrištomis akimis, kad pajustų, ką reiškia būti akluoju.

bigsmile.gif gera mintis.
Ką tik iš bibliotekos gavau knygelę brailio raštu. Manau patiks pačiupinėti.
Papildyta:
[quote=staben,2011 10 10, 21:32]
apie Brailio raštą turiu medžiagos , bet ji mokykloj, rytoj būtinai nuskenuosiu ir įmesiu į paštą. Lauksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 11 spalio 2011 - 12:27
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 10, 18:06)
Dar noriu paprašyti fonogramos. Pasirodo, kad neturiu... ax.gif

lutute, fonograma jau pašte mirksiukas.gif Linksmų dainų user posted image
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2011 10 10, 22:51)
bet mes dar viena beda turim, nuo kito rugsejo prie musu zada prijungti kita mokykla ir musu mokytojus ir anos mokyklos mokytojus statys i viena eile.... vienu zodziu, anos mokyklos mokytojai gali isstumti mus is darbu....kaip sito dalyko isvengti.... gal kas esat susidure su tokia situacija, ar imanoma ka nors numatyti kolektyvineje sutartyje, kad mus apsaugoti g.gif
Papildyta:

joms kaip tik net nedave ispejimo apie atleidima lapeliu

Pas mus taip jau buvo, kad prijungė mokyklą prie mūsų ir tos mokytojos - lygios kaip ir mes. Atleista buvo mūsų mokyklos mokytoja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 11 spalio 2011 - 13:26
QUOTE(eknos @ 2011 10 10, 16:32)
Mažamečių vaikų skaičius neturi reikšmės.Ar vieną turi ar du. Tada žiūrima į kategoriją, kiek metų satžas.
Papildyta:

Pirmenybę likti darbe turi, kai lieka 5 metai iki pensijos ir tos, kurios turi mažamečius vaikus iki 14 metų. Tik paskui žiūrima į kategoriją ir darbo stažą.
Papildyta:
Gal galit kuri nors parašyti, kurioje vietoje yra parašyta apie namų darbų neskyrimą I-II klasėje. Niekur nerandu.

Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 10 10, 23:32)
sveikos mergaitės, ačiū už naujus namelius, niekaip nebespėju Jūsų tempais, labai atsiprašau Zuzanėlės, tai aš žadėjau testus, bet per visokius asmeninius rūpesčius nesugebėjau laiku atsiųsti, bet rytoj tai būtinai padarysiu.

Labai ačiū. Jau peliukas nuskenavus 4 pirmuosius, tai iki rudens atostogų užteks. Po rudens atostogų reikės kitų. Jei bus nesunku, labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti