Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Laba vakara, laikas bega.. smagu, kad arteja atostogos smile.gif as jau nebespeju ir cia uzsukt..da ligos puola.. reik tu atostogu. Smagu kad patiko filmukas apie meskuti. ax.gif
Ar dalyvaujate finansinio rastingumo konkurse? Mes ir bandom jegas.. sakiau prasyciau balsu, ale jauciu cia musus ne viena tokiu:) tai sekmes dalyvaujanciom konkurse smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 24, 21:37)
Mergaitės, sakykit, ar jums su paštu viskas gerai? Aš bandau atsisiųsti Daineles Šimtakojis, bet man niekaip neatsisiunčia. Viršuje pastebėjau užrašą, kad visi laiškai peradesuojami į vieną paštą, nepamenu kuriuo vardu? Ar taip ir turi būti?

ir as maciau ta uzrasa, ir kaskaip kad pastas bus 4 dienas ?? hm. bet paskui lyg dingo..
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 24, 20:23)
Mergaites  jus nustebsite  mirksiukas.gif ,  beveik puse klases tas liemenes ir grazino. Taip kad as jau susitaikiau su ta mintim, kad daugiau niekur nesiregistruoju ir saviskiam nieko nedovanoju. Gaal kita laida bus ne tokia isranki MADAI  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif da taip negirdejau .. ziauru..
Papildyta:
gal kas ir zinot - metodines priemones
http://logopedui.jim...7s-matematikos/
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 25, 20:03)
Jeigu reikia, tai apie patyčias turiu grupinio darbo užduočių. 

ax.gif tikrai praverstų grupinio darbo užduotys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 spalio 2011 - 20:06
QUOTE(rutagra @ 2011 10 25, 20:31)

Labai ačiū už idėją thumbup.gif Taip, mano ketvirtokai.

QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 25, 20:41)

Ačiukas 4u.gif
Iš tokios gausybės, tikrai yra ką pasirinkti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 25, 09:27)
Snaudal, kažkur palėpėje turiu šią knygelę. Jei niekas to nepadarys, per atostogas ją susirasiu ir nuskenuosiu.

Būčiau labai dėkinga, nes tikriausiai anksčiau jau niekaip ir negaausiu. Tik aš ieškau naujesnės knygelės, o tokią bordo plonytę, 1994 metų, išleisto ŠPI, turiu.
Iš anksto dėkoju.
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2011 10 25, 15:03)
O dėl Ivanovų knygučių, tai turiu visas, bet šią savaitę atėmė mokytojo padėjėją, tai labai daug darbo ir nespėsiu, bet atostogų savaitę , tai galėčiau paskenuoti. Tik duokit žinutę, jei dar reikės, nes kitos mergaitės būna greitesnės ir skenerius turi namuose, o aš tik mokykloje blush2.gif

Ačiū labai. Ketvirtokams į paštą buvau aš nusiuntusi. O kitos tikrai praverstų.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 25, 21:42)
Labai ačiū už idėją thumbup.gif  Taip, mano ketvirtokai.

drinks_cheers.gif - džiaugiuosi, jog tiko.... Buvo proga prisiminti šį žaidimą - prieš ketverius metus vaikams labai patiko. Reiks ir dabartiniams pabandyti suorganizuoti rolleyes.gif
Bet tiek skauda širdį dėl jų, kad nieko nebesinori daryti - iš 23 vaikų 11 nedaro namų darbų. Tikrinau teksto suvokimo užduotis. Jas duodu parsinešti ketvirtadieniais namo ir atnešti pirmadienį. Pamatytumėt, kokių nesąmonių prirašo - tiesiog neįmanoma taip ir sugalvoti... Jau kyla mintys juos visus adaptuoti... Taip jau buvo atsitikę su ana laida. Išleidau tinginius, bet pakankamai protingus vaikus. Tai vyresniųjų mokytojos kaip su šluota prasisuko - vos ne pusę adaptavo.. Ir kas keisčiausia, kad net neįtariau, jog jiems reikia. Ne kvaila gi esu.. Per keturis metus pažinau juos ir tikrai gebėjimus mačiau.. doh.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 10 25, 21:48)
Tai vyresniųjų mokytojos kaip su šluota prasisuko - vos ne pusę adaptavo.. Ir kas keisčiausia, kad net neįtariau, jog jiems reikia. Ne kvaila gi esu.. Per keturis metus pažinau juos ir tikrai gebėjimus mačiau..  doh.gif  blink.gif  unsure.gif

Baisu blink.gif ir tėvai sutiko?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 25, 15:34)
Sveikutės 4u.gif
Norėjau pasiteirauti, gal turit kokių idėjų "Draugų dienai". Pirmą kartą pas mus ji organizuojama ir net neįsivaizduoju ką su mokiniais nuveikti šią dieną, kaip juos užimti tris valandas? g.gif

Gal turit dainą "Jei smagu draugų būrely..."

Gal galit pinti spalvingas draugystes apyankes ir vieni kitiems dovanotu po to
Papildyta:
QUOTE(nengute @ 2011 10 25, 23:08)
Gal galit pinti spalvingas draugystes apyankes ir vieni kitiems dovanotu po to

Oi... tongue.gif nė nemačiau, kad jau pasiūlyta ši idėja. Galit žaist žaidimą "Slaptas angeliukas". Padėt prieš tai vieniems kitus išsitraukus tai saldainį, tai lipduką ar gražų laiškelį, o pabaigoje bandyt spėti "angeliuko" vardą. Taip žaisti galima ir savaitę. Išbandyta - vaikams super
Atsakyti
Labukas,
na va, kol sutvarkiau naują diską, atėjo naktis. Neteko pabendrauti. Gaila ..., tačiau padariau gerą darbą dėl visų smile.gif Nepykit, kad prabėgom užlekiu. Aš visada su jumis. Čia naujasis Lauros Remeikienės diskas. 23 dainelės ir 23 fonogramos, plius natos ir žodžiai. Visą kitą vėliau. Mergaitės, aš nepaaiškinau apie nuorodas. Jos skirtos muzikos pamokoms. Labai gerų dalykų yra. Galima vaikams parodyti muzikos instrumentus, paskui paspaudi ir kiekvienas instrumentas groja. Galima kurti ritminius pratimus, o paskui klausyti ką sukūrei, solfedžio pratimai su garsu, paspaudi- natos prie to paties užsirašo. Galima groti pianinu, skamba kaip tikras, tik reikia spaudyti pelyte ant pianino klavišų. Pamokoms super kas turi kompus klasėje. Atkreipkit dėmesį, aš visko negaliu aprašyti. Palandžiokit ir pamatysit. Na o dabar dar metu naujas daineles paštan. Jei negros, rašykit.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 10 26, 01:14)
Labukas,
na va, kol sutvarkiau naują diską, atėjo naktis. Neteko pabendrauti. Gaila ..., tačiau padariau gerą darbą dėl visų smile.gif Nepykit, kad prabėgom užlekiu. Aš visada su jumis. Čia naujasis Lauros Remeikienės diskas. 23 dainelės ir 23 fonogramos, plius natos ir žodžiai. Visą kitą vėliau. Mergaitės, aš nepaaiškinau apie nuorodas. Jos skirtos muzikos pamokoms. Labai gerų dalykų yra. Galima vaikams parodyti muzikos instrumentus, paskui paspaudi ir kiekvienas instrumentas groja. Galima kurti ritminius pratimus, o paskui klausyti ką sukūrei, solfedžio pratimai su garsu, paspaudi- natos prie to paties užsirašo. Galima groti pianinu, skamba kaip tikras, tik reikia spaudyti pelyte ant pianino klavišų. Pamokoms super kas turi kompus klasėje. Atkreipkit dėmesį, aš visko negaliu aprašyti. Palandžiokit ir pamatysit. Na o dabar dar metu naujas daineles paštan. Jei negros, rašykit.

Man negroja g.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 26, 11:55)
Man negroja  g.gif

blink.gif Ir man negroja. Rašo, kad nežinomas diskas ir reikalinga licenzija(???)
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 10 25, 19:31)
Sveikos
Zuzanėle, tavo mokinukai jau ketvirtokai? Su vyresniais galima pažaisti  žaidimą "Slaptas draugas". Nežinote? Reikia išsitraukti klasės draugo vardą. Iš anksto susitariama, jog jokiu būdu niekam neišduodamas  ištrauktas vardas. Išsitraukia kortelę su draugo vardu. Svarbu, kad neišsitrauktų savęs. Nuo kitos dienos prasideda slapto draugo veikla: staigmenos, pagalba, dovanėlė ir kitaip rodomas dėmesys. LAbai svarbu neišsiduoti. Po savaitės ar dienos (žaidimo laikas susitariamas) bandoma atspėti kas kieno buvo slaptas draugas.  mirksiukas.gif  Tikiuosi aiškiai parašiau smile.gif

Aš taip pat norėjau šį žaidimą pasiūlyti, mes jį "angelu sargu"vadinam. Dariau su 1 kl. - pavyko. tai kai išėjau į dekretą prašė, kad pavaduojanti mokytoja darytų.
Dar vaikam patinka piešti vieną piešinį poroje ( apsikabina per liemenį ir turi be žodžių piešti kartu piešinį).

Tiesa mergaitės, kaip jūs žurnale rašot žmogaus saugą, ar išskiriat saugus eismas, priešgaisrinė, alkoholio ir tabako prevenciją?
Atsakyti
mes tai į žurnalą žmogaus saugą rašom ten kur yra palikta tuščia grafa. Rašom taip:
ŽS"Saugus kelias namai- mokyklai-namai" (integruota į pasaulio pažinimo pamoką).
Papildyta:
atskirai neišskiriam.
Atsakyti