Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Apie draugystę jau išsiunčiau į paštą. Tik pamiršau dainelę pridėti. Jei nerasit pašte, rašykit, atsiųsiu.
Dar ta pačia tema: galima pasidaryti draugystės apyrankes ar draudystės dėžutę dovanoti vienas kitam. Į paštą išsiunčiau gražų eilėraštį apie tai. Gal pritaikysit.Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 25, 15:34)
Norėjau pasiteirauti, gal turit kokių idėjų "Draugų dienai".

Zuzanėle,visai smagus irmaždaug 1 pamoką trunkantis psichologinis žaidimas "Teigiami komentarai". Jis žaidžiamas taip: Kiekvienas mokinys gauna po A4 formato baltą pop. lapą. Jį prisega ant šalia sėdinčio draugo nugaros ( aišku, ne tiesiogine prasme biggrin.gif ). Kai visi vaikai ant savo nugarų turi po lapą jie pasiima po skirtingos spalvos flomasterį, sustoja į nedidelius "traukinukus" ir turi parašyti po 1 teigiamą komentarą kiekvienam klasės mokiniui. Svarbu žaidžiant šį žaidimą vaikus įspėti, kad komentarai būtinai turi būti tik teigiami. Vaikai laisvai judėdami po klasę, eina prie vieno, prie kito vaiko ir rašo komentarus. Smagiausia dalis būna tuomet, kuomet stabdomas laikas ir leidžiama lapus nusiimti. 4u.gif Šilti ir malonūs draugų komentarai ne vienam praskaidrina nuotaiką ir pakelia pasitikėjimą savimi. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 spalio 2011 - 16:51
Labai ačiū 4u.gif Ką aš be jūsų pagalbos daryčiau... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 spalio 2011 - 17:33
Radau dainelę apie dinozaurus tik angliškai. Bet gal nieko mirksiukas.gif adresas pašte
Atsakyti
Labai gražus filmukas pasaulio paž. apie meškutį.Tikrai pritaikysim pamokose. Ačiū kolegei.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 25, 17:13)
Apie draugystę jau išsiunčiau į paštą.

4u.gif Dėkui 4u.gif Manau , kad Tavo atsiųsta medžiaga puikiai tiks ir lapkričio mėnesį mūsų mokykloje vyksiančioje akcijoje "Mes prieš patyčias!"
Atsakyti
Sveikos
Zuzanėle, tavo mokinukai jau ketvirtokai? Su vyresniais galima pažaisti žaidimą "Slaptas draugas". Nežinote? Reikia išsitraukti klasės draugo vardą. Iš anksto susitariama, jog jokiu būdu niekam neišduodamas ištrauktas vardas. Išsitraukia kortelę su draugo vardu. Svarbu, kad neišsitrauktų savęs. Nuo kitos dienos prasideda slapto draugo veikla: staigmenos, pagalba, dovanėlė ir kitaip rodomas dėmesys. LAbai svarbu neišsiduoti. Po savaitės ar dienos (žaidimo laikas susitariamas) bandoma atspėti kas kieno buvo slaptas draugas. mirksiukas.gif Tikiuosi aiškiai parašiau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės darbštuolytės 4u.gif

Į paštą išsiunčiau keletą dainelių . Zuzanele, gal Tau pravers apie draugystę ir apie dinozaura kažkas rinko medžiagą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 25, 19:26)
4u.gif Dėkui 4u.gif Manau , kad Tavo atsiųsta medžiaga puikiai tiks ir lapkričio mėnesį mūsų mokykloje vyksiančioje akcijoje "Mes prieš patyčias!"

Jeigu reikia, tai apie patyčias turiu grupinio darbo užduočių. Galiu atsiųsti, jei reikia. Aš pasinaudojau internete rasta medžiaga ir ją pritaikiau vaikų kelionei po stoteles. Medžiaga imta iš Virtualios klasės, jei neklystu. Tad jei neturite, atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 25, 20:03)
Jeigu reikia, tai apie patyčias turiu grupinio darbo užduočių. Galiu atsiųsti, jei reikia. Aš pasinaudojau internete rasta medžiaga ir ją pritaikiau vaikų kelionei po stoteles. Medžiaga imta iš Virtualios klasės, jei neklystu. Tad jei neturite, atsiųsiu.

Labai norėčiau gauti šią medžiagą blush2.gif , nes planuoju ir aš su patyčiomis klasėje padirbėti.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 25, 20:06)
Labai norėčiau gauti šią medžiagą blush2.gif , nes planuoju ir aš su patyčiomis klasėje padirbėti.

Jau pašte.
Atsakyti
o gal kas galite pagelbėti ir man. Reikia sveikos gyvensenos tema prisistatymo komandai. Gal pagelbėsit?
Atsakyti