Sveikutės Norėjau pasiteirauti, gal turit kokių idėjų "Draugų dienai". Pirmą kartą pas mus ji organizuojama ir net neįsivaizduoju ką su mokiniais nuveikti šią dieną, kaip juos užimti tris valandas?
Sveikutės
Norėjau pasiteirauti, gal turit kokių idėjų "Draugų dienai". Pirmą kartą pas mus ji organizuojama ir net neįsivaizduoju ką su mokiniais nuveikti šią dieną, kaip juos užimti tris valandas?
Žinau, kad reikėtų daryti susirinkimą, bet taip nenoriu, kyla mintis, ,,Jei jums nereikia, tai man tuo labiau" Nežinau ką daryti, negi per prievartą informaciją apie vaikų pasiekimus kyši
Laba!Panaši situacija, nuolat matau 4 tas pačias mamytes, tai ,,peršokau per save" ir penktadienį darau tėvų susirinkimą.Išdalinau anketas vaikams ir tėvams, pateiksiu analizę .Tačiau jau šian 5 pranešė, kad negali dalyvauti
Sveikutės
Norėjau pasiteirauti, gal turit kokių idėjų "Draugų dienai". Pirmą kartą pas mus ji organizuojama ir net neįsivaizduoju ką su mokiniais nuveikti šią dieną, kaip juos užimti tris valandas?
Turiu šią dainelę ir dar "Draugystės šaly". Praėjusiais metais kažkuri kolegė buvo atsiuntusi mano prašymu. Todėl jei ji pati neatsilieps, galėsiu ir aš persiųsti. Nors aišku mūsų pašte ta dainelė yra. Tik nepamenu kuriame.
Sveikutės
Sveikutės. Pagaliau ir aš radau laiko prisėsti prie kompiuterio. Kiek jūs daug prikalbėjote per tas dienas O mus visą savaitę kankino auditas. Šiandien tik atsigavau ir galiu toliau dirbti. Tikimės būti gimnazija.
Sveikutės
O čia ar ne ta pati arba l. panaši dainelė, kurią atsiuntė staben rugsėjo 14 d. į paštą? Yra MUZIKOS skyrelyje, siuntinys vadinasi "muzika nuo staben", ten yra daina "Jei patinka ši dainelė..."