Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Ašura @ 2011 10 24, 23:29)
Sveikutės, turiu prašymą.
Gal kurios turite ketvirtą klasę ir naudojate pasiekimų knygeles Rasos Staniunaitienės?va tokias
Man labai reiktų rugsėjo ir spalio mėnesių puslapiukų ko ketvirtokai siekia iš tam tikro dalyko.
Mano paštas amaseviciene@yahoo.com. Nežinau kaip ar perfotografuotumėt ar nuskanuotumėt tuos kelis puslapiukus.
Nelysčiau jums į akis, bet jau mėnesį lakstau po knygynus, buvau ir "Mokyklinėj knygoj" ir nieko, žada vis atvežti ir negauna jų sad.gif
Šiandien nuėjus ir neradus, sulaukus atsakymo, kad šį trečiadienį gal atveš, taip ir nusviro rankos  unsure.gif .

Nuskanavau. Siunčiu į bendrą paštą.
Atsakyti
Labukas, senokai lankiausi, tai kol perskaičiau nežinau nė ką atsakyti. Labiausiai įstrigo ,,visažyniai" tėveliai. Kiti padėkotų , kad kažkas rūpinasi jų vaikų saugumu, nes patiems dažniausiai ,,neužtenka" laiko. Na ir mano pirmokų tėveliai superiniai, dar tokių nebuvo. Tik dviejų vaikų mamos nuo rugsėjo 1 pasiteiravo kaip sekasi jų vaikams, o kitų tylu gražu. Taip man dar nebuvo, paprastai kai turėdavau pirmokus tai nei durys užsidarydavo po pamokų, nei telefonas nutildavo, vis kas nors iš tėvų, o dabar doh.gif Žinau, kad reikėtų daryti susirinkimą, bet taip nenoriu, kyla mintis, ,,Jei jums nereikia, tai man tuo labiau" Nežinau ką daryti, negi per prievartą informaciją apie vaikų pasiekimus kyši schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2011 10 25, 00:21)
Žinoma tiktų,  labai būčiau dėkinga, tik i mano paštą siųsti reiktų, nes jūsiškiu dar nesinaudoju smile.gif .

Persiųsiu ir į taviškį. Tikiuosi, kad mūsų nepamirši ir pagelbėsi bėdoj, kai galėsi ax.gif

Turiu ir aš prašymą jau blush2.gif . Gal turi Ivanovo „Kūno kultūros pamokų turinys 1 kl.“?
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 24, 14:26)
bigsmile.gif O kelintokams jis skirtas? įkelk, jei gali  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kadangi nezinau kaip perkelti, nes paste netelpa tai siulau jums irasyti i kopakta ir atsiusti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 24, 23:36)
Persiųsiu ir į taviškį. Tikiuosi, kad mūsų nepamirši ir pagelbėsi bėdoj, kai galėsi  ax.gif

Turiu ir aš prašymą jau  blush2.gif . Gal turi Ivanovo „Kūno kultūros pamokų turinys 1 kl.“?

Snaudal, kažkur palėpėje turiu šią knygelę. Jei niekas to nepadarys, per atostogas ją susirasiu ir nuskenuosiu.
Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 25, 08:06)
Kadangi nezinau kaip perkelti, nes paste netelpa tai siulau jums irasyti i kopakta ir atsiusti blush2.gif

Gal pavyktų tą žaidimuką patalpinit į kokią nors internetinę duomenų talpyklą? Įmestum į paštą linką ir mes atsisiųstume. Nereikėtų apkrauti mūsų pašto darbuotojų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(elimak7 @ 2011 10 24, 20:23)
Mergaites  jus nustebsite  mirksiukas.gif ,  beveik puse klases tas liemenes ir grazino. Taip kad as jau susitaikiau su ta mintim, kad daugiau niekur nesiregistruoju ir saviskiam nieko nedovanoju. Gaal kita laida bus ne tokia isranki MADAI  rolleyes.gif

blink.gif Na, trūksta žodžių....

Sveikos visos, prasidėjo man anglų sesija, tai nebeturiu kada ir paplepėti su jumis ax.gif

Ivanovo reikia labai ir 3 klasei 4u.gif

Ir dar. Pasidalinkite, ką darote su vaikais, kurie nesugeba pasiruošti šventėms - neišmoksta dainelių, eilėraščių, žodžių, negeba groti dūdele ar metalofonu... Ar leidžiate juos su visais į sceną? Būna situacijų, kur galiu jiems kažkokį vaidmenį pagalbinį pripaišyt, bet kai tokios galimybės nėra? Ką darote?
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 25, 09:27)

Gal pavyktų tą žaidimuką patalpinit į kokią nors internetinę duomenų talpyklą? Įmestum į paštą linką ir mes atsisiųstume. Nereikėtų apkrauti mūsų pašto darbuotojų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sitoj vietoj man prasau tikslu aprasyma kaip ir kur tai padaryti, nes as dar tokiu stebuklu nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 25, 09:20)
Sitoj vietoj man prasau tikslu aprasyma kaip ir kur tai padaryti, nes as dar tokiu stebuklu nemoku doh.gif

Vakare surašysiu, ką ir kaip daryti tongue.gif
Atsakyti
Radau filma rusu kalba apie dinozaurus , jeigu dar reikia ikelsiu nuoroda pastan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 24, 22:24)
šia savaite vykdom projektą "sketis", o dar netradicinio ugdymo diena penktadienį.
šiandien sukabinom dekoruotus skečius į parodą, labai gražių pridarė, yra į ka paziureti. rytoj laukia pamokeles apie skėtį ir taip veikla iki ketvirtadienio.

Laukiam nesulaukiam skėčių foto ir kitų puikių idėjų šia tema mūsų pašte. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Skaitau ir negaliu įsivaizduoti, kaip turi atrodyti tėvai, kurie vietoj padėkos už vaikų priežiūrą, rūpestį dar pareiškia nepasitenkinimą, priekaištus mokytojai. Ir kiek suprantu jų nemažai schmoll.gif schmoll.gif Nespėjau su tom liemenėm aš, tai irgi kirba mintis- kuo viskas būtų pasibaigę.... g.gif Stiprybės mokytojai ir griežtumo tėvams - matyt palepinti pasitaikė lotuliukas.gif

O dėl Ivanovų knygučių, tai turiu visas, bet šią savaitę atėmė mokytojo padėjėją, tai labai daug darbo ir nespėsiu, bet atostogų savaitę , tai galėčiau paskenuoti. Tik duokit žinutę, jei dar reikės, nes kitos mergaitės būna greitesnės ir skenerius turi namuose, o aš tik mokykloje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 25, 12:11)
Radau filma rusu kalba apie dinozaurus , jeigu dar reikia ikelsiu nuoroda pastan mirksiukas.gif

Tikrai nepakenks, gal ir kitoms bus įdomu. Ačiū.
Atsakyti