Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(domassss @ 2011 10 24, 21:26)
Į paštą nusiunčiau pateiktį apie spalvas. Ten jau yra etiketė - dailei darbeliams. Tinka, aišku ir tam, bet dariau pirmokams lietuvių k. pamokai - ,,Rr, Mano drabužiai", spalvų įtvirtinimui, supažindinimui su nežinomomis.

smile.gif

Sveikos, pridėjau nuorodą lietuvių kalba 1 kl. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 24, 21:30)
Sveikos,  pridėjau nuorodą lietuvių kalba 1 kl.  biggrin.gif

Mergaitės, sakykit, ar jums su paštu viskas gerai? Aš bandau atsisiųsti Daineles Šimtakojis, bet man niekaip neatsisiunčia. Viršuje pastebėjau užrašą, kad visi laiškai peradesuojami į vieną paštą, nepamenu kuriuo vardu? Ar taip ir turi būti?
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 24, 21:37)
Mergaitės, sakykit, ar jums su paštu viskas gerai? Aš bandau atsisiųsti Daineles Šimtakojis, bet man niekaip neatsisiunčia. Viršuje pastebėjau užrašą, kad visi laiškai peradesuojami į vieną paštą, nepamenu kuriuo vardu? Ar taip ir turi būti?

Na šiandien labai sunkiai man paštas atsidaro. Ir siunčiasi lėtokai.
Papildyta:
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 24, 21:19)
Dainelė yra iš 2 kl. muzikos vadovėlio ,,Lakštutė". Pagal šį vadovėlį yra ir dainelių fonogramos  smile.gif

Supratau rolleyes.gif Niu labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Man viskas tvarkoj. Gal kiek lėtokai dirba.
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 10 24, 21:47)

Supratau  rolleyes.gif Niu labai patiko  mirksiukas.gif

Galiu atsiųsti visas fonogramas 2 klasei, gal ir kitos dainelės patiktų mirksiukas.gif Jei dar nėra pašte, mielai pasidalinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 24, 21:56)
Galiu atsiųsti visas fonogramas 2 klasei, gal ir kitos dainelės patiktų  mirksiukas.gif Jei dar nėra pašte, mielai pasidalinsiu  4u.gif

4u.gif ax.gif 4u.gif Saunu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 24 spalio 2011 - 21:09
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 24, 21:56)
Galiu atsiųsti visas fonogramas 2 klasei, gal ir kitos dainelės patiktų  mirksiukas.gif Jei dar nėra pašte, mielai pasidalinsiu  4u.gif

man atrodo, kad paste yra "Lakstutes" fonogramos visoms klasems jau seniau atsiustos. bent jau kazkada tikrai buvo. reikia paieskoti.

sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 24, 15:43)

Ačiū visoms, mergaitės. Man jau geriau. Šeimyna irgi išsikapstė. Surietė virusas visus greit, bet greit ir pasibaigė thumbup.gif

sveika likimo drauge lotuliukas.gif , mes šį savaitgalį taip pat su virusu prabendravom doh.gif , kaip reklamoj, žinau ką tai reiškia. tik maniškai vyrukai dar nevisai išsikapstė, aš tai jau kaip agurkėlis. Darbe per galvą verčiamės šia savaite vykdom projektą "sketis", o dar netradicinio ugdymo diena penktadienį, zodziu pries atostogas apsivertem darbais.
šiandien sukabinom dekoruotus skečius į parodą, labai gražių pridarė, yra į ka paziureti. rytoj laukia pamokeles apie skėtį ir taip veikla iki ketvirtadienio.
Atsakyti
Sveikutės, turiu prašymą.
Gal kurios turite ketvirtą klasę ir naudojate pasiekimų knygeles Rasos Staniunaitienės?va tokias
Man labai reiktų rugsėjo ir spalio mėnesių puslapiukų ko ketvirtokai siekia iš tam tikro dalyko.
Mano paštas amaseviciene@yahoo.com. Nežinau kaip ar perfotografuotumėt ar nuskanuotumėt tuos kelis puslapiukus.
Nelysčiau jums į akis, bet jau mėnesį lakstau po knygynus, buvau ir "Mokyklinėj knygoj" ir nieko, žada vis atvežti ir negauna jų sad.gif
Šiandien nuėjus ir neradus, sulaukus atsakymo, kad šį trečiadienį gal atveš, taip ir nusviro rankos unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2011 10 24, 22:29)
Gal kurios turite ketvirtą klasę ir naudojate pasiekimų knygeles Rasos Staniunaitienės?va tokias
Man labai reiktų rugsėjo ir spalio mėnesių puslapiukų ko ketvirtokai siekia iš tam tikro dalyko.
Mano paštas amaseviciene@yahoo.com. Nežinau kaip ar perfotografuotumėt ar nuskanuotumėt tuos kelis puslapiukus.
Nelysčiau jums į akis, bet jau mėnesį lakstau po knygynus, buvau ir "Mokyklinėj knygoj" ir nieko, žada vis atvežti ir negauna jų sad.gif
Šiandien nuėjus ir neradus, sulaukus atsakymo, kad šį trečiadienį gal atveš, taip ir nusviro rankos  unsure.gif .

Gaila, bet padėti negaliu, nes nedirbu su šiomis knygelėmis. Tikiuosi atsiras, kas pagelbėti galės.
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2011 10 24, 22:29)
Šiandien nuėjus ir neradus, sulaukus atsakymo, kad šį trečiadienį gal atveš, taip ir nusviro rankos  unsure.gif .

Aš turiu savo sūnaus užpildytą, tai ar tiktų jei nuskenuočiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2011 10 24, 21:57)
Aš turiu savo sūnaus užpildytą, tai ar tiktų jei nuskenuočiau? blush2.gif

Žinoma tiktų, labai būčiau dėkinga, tik i mano paštą siųsti reiktų, nes jūsiškiu dar nesinaudoju smile.gif .
Atsakyti