Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Aurute @ 2011 10 24, 19:39)

thumbup.gif ACIU.
Atsakyti
Čia kažkam reikėjo užduočių su termometrais. Išsiunčiau kelias. Gal tiks
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2011 10 24, 14:41)
Sveikutes 4u.gif
Patarkit, koki nesudetinga zaidimeli vaikus pamokyt Rudenelio sventei? Liko kelios dienos doh.gif

mes per rudenėlio šventę ragaujame gėrybes užrištomis akimis ir bandome spėti pavadinimus, skaičiuojam atspėtus produktus ir t.t. Čia panašiai kaip estafetė...
QUOTE(VAMI @ 2011 10 24, 17:25)

ir dar stebina tėvų abejingumas vaikų reikalams  verysad.gif mano dukra pirmokė, prieš porą dienų mokytoja organizavo klasės tėvų susirinkimą, parašė - dalyvavimas būtinas. ir ką jūs manot - išsižiojau įėjus į klasę. iš 22 mokinių tėvų atėjo vos 7 doh.gif ir kaip spręsti klasės reikalus? baisu, kitokio žodžio nerandu.

aš praeitą savaitę dariau 1-okų tėvų susirinkimą, turiu 10 vaikų, tai tėvų atėjo..... viena močiutė lotuliukas.gif pritrūkau žodžių ir pagalvojau, kad tėvai atleidžia mane nuo šios pareigos, kaip gerai, kad nereikės vesti susirinkimų lotuliukas.gif Na aišku, yra mamų kurios atbėga vos ne kasdien pakalbėt su manim, matyt todėl nusprendė, kad į susirinkimą nereik ateit...
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 24, 19:13)
,,Šimtakojis" keliauja į paštą  mirksiukas.gif  4u.gif

ACIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 24 spalio 2011 - 19:19
Mergaites jus nustebsite mirksiukas.gif , beveik puse klases tas liemenes ir grazino. Taip kad as jau susitaikiau su ta mintim, kad daugiau niekur nesiregistruoju ir saviskiam nieko nedovanoju. Gaal kita laida bus ne tokia isranki MADAI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 24, 21:23)
Mergaites  jus nustebsite  mirksiukas.gif ,  beveik puse klases tas liemenes ir grazino. Taip kad as jau susitaikiau su ta mintim, kad daugiau niekur nesiregistruoju ir saviskiam nieko nedovanoju. Gaal kita laida bus ne tokia isranki MADAI  rolleyes.gif

verysad.gif Viršūnėėėėėėėėėėėėėėėėėėėė. Labas vakaras. Bet čia jau nustebino. Kiek metų pradirbau bet tokio bajerio dar negirdėjau. Neimkit į galvą. Nenori nereikia.Bet dar atsipeikėti negaliu
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 24, 18:13)
Mergaitės, turiu vaikiškų dainų CD ,, Šimtakojis" (fonogramos+natos+tekstai).   Jeigu reikia, atsiųsiu  4u.gif

4u.gif Ačiū šypsenėlei. Oho, kiek daug muzikinių siuntinukų ši darbštuolytė mums prisiuntė. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 24 spalio 2011 - 19:37
QUOTE(Snaudale @ 2011 10 24, 19:59)
Čia kažkam reikėjo užduočių su termometrais. Išsiunčiau kelias. Gal tiks

Tikrai tiks. Ačiū Jums.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 24, 20:36)
4u.gif Ačiū šypsenėlei. Oho, kiek daug muzikinių siuntinukų ši darbštuolytė mums prisiuntė. drinks_cheers.gif

ax.gif ... džiaugiuosi galėdama pagelbėti drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 24, 20:44)
ax.gif ... džiaugiuosi galėdama pagelbėti   drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Labai šauni ir bent jau man negirdėta vaisių dainelė. 4u.gif
Būsiu smalsutė ir paklausiu - iš kur ji ax.gif

Papildyta:
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 24, 20:23)
Mergaites  jus nustebsite  mirksiukas.gif ,  beveik puse klases tas liemenes ir grazino. Taip kad as jau susitaikiau su ta mintim, kad daugiau niekur nesiregistruoju ir saviskiam nieko nedovanoju. Gaal kita laida bus ne tokia isranki MADAI  rolleyes.gif

kažin ar čia mados reikalas. Neimk į plaučius - vistiek esi šaunuolė,kad darai, dovanoji. thumbup.gif Man tėvų vietoj būtų gėda.
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 24, 20:36)

ir aš pastebėjau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 24 spalio 2011 - 20:16
QUOTE(eda77 @ 2011 10 24, 21:13)
Labai šauni  ir bent jau man negirdėta vaisių dainelė.  4u.gif
Būsiu smalsutė ir paklausiu - iš kur ji  ax.gif

Dainelė yra iš 2 kl. muzikos vadovėlio ,,Lakštutė". Pagal šį vadovėlį yra ir dainelių fonogramos smile.gif
Atsakyti
Į paštą nusiunčiau pateiktį apie spalvas. Ten jau yra etiketė - dailei darbeliams. Tinka, aišku ir tam, bet dariau pirmokams lietuvių k. pamokai - ,,Rr, Mano drabužiai", spalvų įtvirtinimui, supažindinimui su nežinomomis.

smile.gif
Atsakyti