Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(INEXS @ 2011 10 23, 19:30)
Gal mergaites zinot kokia nors dainele apie uogas? Nesvarbu ar tai braske ar vysnia, svarbu uoga.

Turiu dainele "Aguonos skarele" ir "Obelele" bet cia labaiu apie medi, tai jeigu tinka imesiu i pasta?

Radau ir eismo zaidima vaikams , jeigu neturite tai ikelsiu pastan, nes jis nera naujas 2004m. tai gal dauguma turite. As savo mokiniams kiekvienam i komoakta buvau perrasiusi tai jie zaide namuose
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 24, 08:47)
Radau ir eismo zaidima vaikams , jeigu neturite tai ikelsiu pastan, nes jis nera naujas 2004m. tai gal dauguma turite. As savo mokiniams kiekvienam i komoakta buvau perrasiusi tai jie zaide namuose

bigsmile.gif O kelintokams jis skirtas? įkelk, jei gali 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės. Ačiū visoms pasidalinusioms medžiaga apie dinozaurus. Bandysiu lipdyti integruotą pamoką.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Patarkit, koki nesudetinga zaidimeli vaikus pamokyt Rudenelio sventei? Liko kelios dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 23, 19:06)
Ryt darbe paieskosiu jeigu nepamirsiu doh.gif  Nes as tai po tu liemeniu vis dar atsipeiketi negaliu keli tevai toki skandala pakele, kodel cia reikia nesioti juk negrazu tai dabar jokio noro nera isvis kazka daryti , laukiu nesulaukiu atostogu  verysad.gif

oje..... Perfrazuojant žinomą posakį: "Neduok durniui liemenės"... Spjaukit į tą skandalą. Estetai doh.gif Jūsų mokinių tėveliai. doh.gif Galima dar paklausti, ar jiems gražiau būtų vaikas, aprėdytas traumatologinio skyriaus pižama doh.gif Mes su Jumis ir už Jus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2011 10 24, 14:41)
Sveikutes 4u.gif
Patarkit, koki nesudetinga zaidimeli vaikus pamokyt Rudenelio sventei? Liko kelios dienos doh.gif

Aš išsirinkau ir bandysim mokytis per renginuką šitą (man atrodo, kad kažkuri esat jį atsiuntusi į paštą, už tai 4u.gif )

Vaisiai ir daržovės

Žaidimo aprašymas: Žaidėjai padalinami į dvi grupes ir vienoje grupėje pasirenka vaisių vardus, o kitoje - daržovių. Keli žaidėjai kiekvienoje grupėje turi tuos pačius pavadinimus. Kai pavadinimai pasirinkti, žaidėjai susimaišo ir susėda į ratą, vienas žaidėjas yra rato viduryje. Pastarasis pradeda žaidimą sakydamas, pvz. "Bulvės ir kriaušės." Tada "bulvės" ir "kriaušės" turi keistis vietomis, o viduryje esantis žaidėjas turi stengtis sau susirasti vietą. Be vietos likęs žaidėjas eina į vidurį ir sako kitus pavadinimus.
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 24, 14:26)
bigsmile.gif O kelintokams jis skirtas? įkelk, jei gali  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Siaip jis gal labiau 1 -2 kl.
Atsakyti
Prašau pagalbos. Tikrai atsimenu, kad kažkuri buvote įkėlusi į paštą Worde paruoštą tokį lapą, kuriame pridėta daugybė termometrų. Nerandu, nors ieškojau... Skaidres randu, o to lapo ne.... gal atsileips jo autorė ir man į až įmes... Būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 24, 14:26)
bigsmile.gif O kelintokams jis skirtas? įkelk, jei gali  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ZAidimas netelpa i pasta verysad.gif kaip kitaip ji galima butu perkelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 23, 18:06)
Nes as tai po tu liemeniu vis dar atsipeiketi negaliu keli tevai toki skandala pakele, kodel cia reikia nesioti juk negrazu tai dabar jokio noro nera isvis kazka daryti , laukiu nesulaukiu atostogu  verysad.gif

Tai ir paimk atgal iš jų liemenes, jei nenori dėvėt. Duok tiems, kas nori būti saugūs. 4u.gif

Atsakyti
Atsiunčiau į paštą tuos mūsų bandymus daryti skrebukus su antrokais. Nėra jie tokie meniški, kaip interneto platybėse, bet svarbu, kad vaikai dirbo ir jiems tai patiko.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 23, 20:06)
Ryt darbe paieskosiu jeigu nepamirsiu doh.gif  Nes as tai po tu liemeniu vis dar atsipeiketi negaliu [color=yellow]

Sena taisyklė- visiems geras nebūsi ir neįtiksi. Džiaukis tais, kurie tave supranta ir palaiko. Būtent tie tėveliai suteikia mokytojui stiprybės. Nekreipk dėmesio į kai kurių tėvų nesupratingumą. Jie nepakeis mūsų požiūrio į darbą, nors labai norėtų.
Kaip kad aš. Turiu vieną mamytę, kuri mane mokė, kaip taisyti diktantą, kokį įvertinimą ir už kiek klaidų rašyti. (Pati mamytė buhalterė) Pasakiau, kad taisysiu taip kaip reikia, kad nuolaidų niekam nedarau. Dar pakalbėjo ir išėjo suprataus, kad manęs nepakeis biggrin.gif

QUOTE(studija @ 2011 10 24, 08:12)
Zuzanėle, o kad tave kur galas su tais virusais, jau čia tai mūsų darbelis labai rizikos faktoriaus centre, laikykis 4u.gif šeimai 4u.gif  4u.gif

Ačiū visoms, mergaitės. Man jau geriau. Šeimyna irgi išsikapstė. Surietė virusas visus greit, bet greit ir pasibaigė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 spalio 2011 - 15:43
QUOTE(Aurute @ 2011 10 24, 16:01)
Tai ir paimk atgal iš jų liemenes, jei nenori dėvėt. Duok tiems, kas nori būti saugūs.  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O čia tai išsižiotų tėvai!
Atsakyti