Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(zuzanele @ 2011 10 23, 06:59)
Laba 4u.gif Man taip būna. Tada aš uždarau, užeinu su pelės dešiniuoju mygtuku ir pasirenku reikalingą programą atidarymui. Gal ir tau tai pagelbės... Prasinešiau iš mokyklos virusą, apkrėčiau visą šeimą. Visą savaitgalį bendraujam su WC doh.gif Gal kaip nors išsikapstysiu unsure.gif

Atsiprasau, o kokia ta ta reikalinga programa? As irgi nelabai gaudaus toj vietoj g.gif
O del roto viruso uzjauciu, bjauri liga. Dabar kaip tik sezonas blink.gif
Pas mus irgi jau prasideda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 10 23, 15:22)
Atsiprasau, o kokia ta ta reikalinga programa? As irgi nelabai gaudaus toj vietoj g.gif

Nežinau apie kokį failą tu kalbi? g.gif
Mano kompiuteryje yra instaliuota programa Adobe Reader. Kai noriu atsidaryt tokia programa failą, tai paspaudus atsidaro hieroglifai. Tada aš einu ant neatidaryto dokumento, su dešiniu pelės mygtuku, pasirenku atidaryti ir pasirenku Adobe Reader programą. Man taip tada atsidaro kuo puikiausiai. Nežinau kodėl taip yra, nes kitame kompiuteryje ji be problemų veikia.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 23, 07:59)

Prasinešiau iš mokyklos virusą, apkrėčiau visą šeimą. Visą savaitgalį bendraujam su WC doh.gif Gal kaip nors išsikapstysiu unsure.gif

Sveikatos tau ir namiškiams. user posted image
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2011 10 23, 07:24)
Labas rytas thumbup.gif , vat ir aš negaliu atsidaryti failiukų kai kurių.Išmeta tokią lentelę su hieroglifais visokiais ir viskas. Kas čia galėtų būti? g.gif

Gal tie dokumentai įrašyti naujesnių windows metų? Tada ir rodo hieroglifus.
Atsakyti
Gal mergaites zinot kokia nors dainele apie uogas? Nesvarbu ar tai braske ar vysnia, svarbu uoga.
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 10 23, 19:30)
Gal mergaites zinot kokia nors dainele apie uogas? Nesvarbu ar tai braske ar vysnia, svarbu uoga.

Ryt darbe paieskosiu jeigu nepamirsiu doh.gif Nes as tai po tu liemeniu vis dar atsipeiketi negaliu keli tevai toki skandala pakele, kodel cia reikia nesioti juk negrazu tai dabar jokio noro nera isvis kazka daryti , laukiu nesulaukiu atostogu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 10 23, 19:06)
Ryt darbe paieskosiu jeigu nepamirsiu doh.gif  Nes as tai po tu liemeniu vis dar atsipeiketi negaliu keli tevai toki skandala pakele, kodel cia reikia nesioti juk negrazu tai dabar jokio noro nera isvis kazka daryti , laukiu nesulaukiu atostogu  verysad.gif

OHOHO g.gif
STPRYBĖS TAU 4u.gif KAS DIENĄ VIS NAUJIENA
Atsakyti
as tai po tu liemeniu vis dar atsipeiketi negaliu keli tevai toki skandala pakele, kodel cia reikia nesioti juk negrazu

g.gif O tai kas jiems nepatiko? Liemenės "fasonas"? Aišku, būtų geriau save apsaugoti tėvų susirinkime užprotokolavus tokį nutarimą "Dėl vaikų saugumo į mokyklą ir iš mokyklos namo kasdien dėvint liemenes arba bent jau atšvaitus".
Tada niekas nedrįstų Tau prikaišioti.
Na, bet ir tėvų šiais laikais pasitaiko doh.gif Vietoj ačiū, dar į kaktą taikosi užduoti schmoll.gif Laikykis, Elimak.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 23 spalio 2011 - 18:38
nu jau tėvų nesupratingumas schmoll.gif Džiaugtųsi ir ačiū sakytų, kad mokytoja rūpinasi saugumu, o ne kritikuotų doh.gif Ai, bet šiais lakai niekas nebestebina verysad.gif Kažkaip man atrodo, kad greit nebeturėsim normalių vaikų, nes vis daugiau neprotingų tėvų atsiranda verysad.gif
Atsakyti
Ryt darbe paieskosiu jeigu nepamirsiu doh.gif  Nes as tai po tu liemeniu vis dar atsipeiketi negaliu keli tevai toki skandala pakele, kodel cia reikia nesioti juk negrazu tai dabar jokio noro nera isvis kazka daryti , laukiu nesulaukiu atostogu  verysad.gif

Spjauk į tokią tėvų nuomonę ir negadink savo sveikatos. Nenori - nereikia. O aš nespėjau registruotis ir neturim liemenių. Nežinia, gal ir man taip būtų buvę...
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 10 23, 21:57)
Spjauk į tokią tėvų nuomonę ir negadink savo sveikatos. Nenori - nereikia. O aš nespėjau registruotis ir neturim liemenių. Nežinia, gal ir man taip būtų buvę...

Taip ir padarysiu mirksiukas.gif Aciu visoms uz palaikyma
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 10 21, 13:12)
Mankštos akcijoj sudalyvauta. Dar taip palankiai susiklostė aplinkybės, kad po mankštos kiekvienam galėjome įteikti labai su sportu susietą dovaną, tai iš viso  thumbup.gif  Mankštinomės su muzika (ačiū už mankštelę su žodžiais kažkuriai kolegei  4u.gif  4u.gif ), vaikams, atrodo, buvo smagu  smile.gif

mes mankštoje taip pat sudalyvavom thumbup.gif dabar beliko ataskaitą nusiųsti smile.gif
Atsakyti
Zuzanėle, o kad tave kur galas su tais virusais, jau čia tai mūsų darbelis labai rizikos faktoriaus centre, laikykis 4u.gif šeimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti