Aš labai trumpam, nes ruošiuos išvažiuot į Jonavą... Vaikystės draugę, irgi pedegogę lankysiu. gal kokių naujovių parsivešiu....
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 21, 05:17)
Aš tai neperku lipdukinio popieriaus. Tiesiog ant paprasto lapo atspausdinu, iškerpu,o vaikai su klijais juos įsiklijuoja. Manau,kad tai pats pigiausias variantas
Tai puikus variantas. Vaikai labai nori patys kažką daryt.
Aš vienais metais turėjau klasėj Zuikį Puikį, ir pagyrimams buvo ant paprasto popieriaus kiškiukai... net nespalvoti. vaikai turėjo juos nusispalvinti ir prisiklijuoti. Oi kiek džiaugsmo buvo. Ir knygelės spalvingos.
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 21, 13:06)
Aurute, papasakokite plačiau, ką su tomis nuotraukomis planuojate daryti. Sudomino dar negirdėtas žodis "scrapbook".
Dabar klasėje džiūsta. Pirmadienį nufotografuosiu ir parodysiu, kas mums pavyko.
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 21, 13:26)
Scrapbooking tai meninis nuotraukų dekoravimas ar kažkas pan. nes kiek žinau, tai nėra jau tokio tikslaus vertimo į lietuvių kalbą. Darbeliai būna nuostabūs, pagooglinus tikrai rasi nuostabių pavyzdžių. Pvz. :
Aurute, lauksime pasirodant jūsų su vaikais darbelių, nes aš irgi gundausi su ketvirtokais šį meną išbandyti
Aurute, lauksime pasirodant jūsų su vaikais darbelių, nes aš irgi gundausi su ketvirtokais šį meną išbandyti
Nu mūsų paprastesni. Ir kolektyviniai. Kiekvienas atsinešė po nuotrauką, kur matosi, kad sportuoja. Apkarpė, klijavo ant A1 lapo ir puošė kuo išmanė: juostelėm, lipdukais, spalvotais klijais...
Vaikai tik pažindinosi su šia technika. Ne kokie stebuklai, bet visi labai patenkinti.
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 21, 13:43)
Gal gali plačiau paaiškinti, nes pasiskaičiau ir vistiek nelabai man aišku, su kuo tai valgoma Lyg ir būtų geras dalykas
Ar čia būtinai visi vaikai turi turėti kompiuterius? Ar su visais būtinai dirbi, ar gali tik pvz. su ligoniukais ir kaip papildomai dirbti?
Ar čia būtinai visi vaikai turi turėti kompiuterius? Ar su visais būtinai dirbi, ar gali tik pvz. su ligoniukais ir kaip papildomai dirbti?
Kiek neša mano protas, tai labiau vyresniems vaikams. Jei turit E-dienyną, tai tikrai neverta.
Aš kai dirbau su ketvirtokais turėjau e-dienyną, tai visas užduotis net karantino metu vaikai gaudavo ir atlikdavo.
Gero savaitgalio, brangios mano kolegės. Išvykstu. Vyras jau ant slenksčio trepsi, o aš nuo kompiuterio negaliu atsiplėšt. IKI PIRMADIENIO