Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Sveikos, merginos.

Aš labai trumpam, nes ruošiuos išvažiuot į Jonavą... Vaikystės draugę, irgi pedegogę lankysiu. gal kokių naujovių parsivešiu....

QUOTE(Vilsonyte @ 2011 10 21, 05:17)
Aš tai neperku lipdukinio popieriaus. Tiesiog ant paprasto lapo atspausdinu, iškerpu,o vaikai su klijais juos įsiklijuoja. Manau,kad tai pats pigiausias variantas mirksiukas.gif

Tai puikus variantas. Vaikai labai nori patys kažką daryt.
Aš vienais metais turėjau klasėj Zuikį Puikį, ir pagyrimams buvo ant paprasto popieriaus kiškiukai... net nespalvoti. vaikai turėjo juos nusispalvinti ir prisiklijuoti. Oi kiek džiaugsmo buvo. Ir knygelės spalvingos. thumbup.gif

QUOTE(lutute1 @ 2011 10 21, 13:06)
Aurute, papasakokite plačiau, ką su tomis nuotraukomis planuojate daryti. Sudomino dar negirdėtas žodis "scrapbook". smile.gif

Dabar klasėje džiūsta. Pirmadienį nufotografuosiu ir parodysiu, kas mums pavyko.

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 21, 13:26)
Scrapbooking tai  meninis nuotraukų dekoravimas ar kažkas pan. nes kiek žinau, tai nėra jau tokio tikslaus vertimo į lietuvių kalbą. Darbeliai būna nuostabūs, pagooglinus tikrai rasi nuostabių pavyzdžių. Pvz. :
Aurute, lauksime pasirodant jūsų su vaikais darbelių, nes aš irgi gundausi su ketvirtokais šį meną išbandyti  4u.gif

Nu mūsų paprastesni. Ir kolektyviniai. Kiekvienas atsinešė po nuotrauką, kur matosi, kad sportuoja. Apkarpė, klijavo ant A1 lapo ir puošė kuo išmanė: juostelėm, lipdukais, spalvotais klijais...
Vaikai tik pažindinosi su šia technika. Ne kokie stebuklai, bet visi labai patenkinti.

QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 21, 13:43)
Gal gali plačiau paaiškinti, nes pasiskaičiau ir vistiek nelabai man aišku, su kuo tai valgoma  blush2.gif  Lyg ir būtų geras dalykas  ax.gif

Ar čia būtinai visi vaikai turi turėti kompiuterius? Ar su visais būtinai dirbi, ar gali tik pvz. su ligoniukais ir kaip papildomai dirbti?

Kiek neša mano protas, tai labiau vyresniems vaikams. Jei turit E-dienyną, tai tikrai neverta.
Aš kai dirbau su ketvirtokais turėjau e-dienyną, tai visas užduotis net karantino metu vaikai gaudavo ir atlikdavo.

Gero savaitgalio, brangios mano kolegės. Išvykstu. Vyras jau ant slenksčio trepsi, o aš nuo kompiuterio negaliu atsiplėšt. IKI PIRMADIENIO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kolegės!

Į paštą nusiunčiau peticiją už mokytojų gerovę (aiškiau rasite ten parašyta). "Nueikite" pasirašyti, gal kas nors kur nors kada nors mus išgirs.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 10 21, 18:40)
Kolegės!

Į paštą nusiunčiau peticiją už mokytojų gerovę (aiškiau rasite ten parašyta). "Nueikite" pasirašyti, gal kas nors kur nors kada nors mus išgirs.

Atlikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 10 21, 18:40)
Kolegės!

Ir aš pasirašiau 4u.gif . Bent dalį to, ko prašoma, kad gautume, tai būtų gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 21, 18:50)
Ir aš pasirašiau  4u.gif . Bent dalį to, ko prašoma, kad gautume, tai būtų gerai  unsure.gif

Raginu peticiją dar ir platinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 10 21, 19:19)
Raginu peticiją dar ir platinti  smile.gif

Pasikartosiu - jau atlikta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

,, Nuejau", pasirašiau ir draugėms išsiunčiau, gal pagelbės g.gif

GERO SAVAITGALIO 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kara117: 21 spalio 2011 - 19:52
Labukas, štai ir aš. Ką tik grįžau iš seminaro, kuris vyko Panevėžy. Apie jį tikriausiai žinot visos. Ten įsigijom naują Remeikienės CD "Dovanoju dainelę 3". Manau, kad jame buvo daug kolegių, kurios yra čia. Jeigu neatsiras kas įkels tą diską, įkelsiu vėliau. Mano kompas, kaip žinote atsiunčia negrojančias daineles. smile.gif Va ką galėsiu vėliau atsiųsti, tai ką pafilmavom. Gerų žaidimų pamokė, tik dar nežinau kaip įsirašė.
Atsakyti
Laukiame ir dainelių, ir naujų žaidimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 10 21, 21:15)
Labukas, štai ir aš. Ką tik grįžau iš seminaro, kuris vyko Panevėžy. Apie jį tikriausiai žinot visos. Ten įsigijom naują Remeikienės CD "Dovanoju dainelę 3". Manau, kad jame buvo daug kolegių, kurios yra čia. Jeigu neatsiras kas įkels tą diską, įkelsiu vėliau. Mano kompas, kaip žinote atsiunčia negrojančias daineles.  smile.gif Va ką galėsiu vėliau atsiųsti, tai ką pafilmavom. Gerų žaidimų pamokė, tik dar nežinau kaip įsirašė.

LAUKIAM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 10 21, 21:15)
Labukas, štai ir aš. Ką tik grįžau iš seminaro, kuris vyko Panevėžy. Apie jį tikriausiai žinot visos. Ten įsigijom naują Remeikienės CD "Dovanoju dainelę 3". Manau, kad jame buvo daug kolegių, kurios yra čia. Jeigu neatsiras kas įkels tą diską, įkelsiu vėliau. Mano kompas, kaip žinote atsiunčia negrojančias daineles.  smile.gif Va ką galėsiu vėliau atsiųsti, tai ką pafilmavom. Gerų žaidimų pamokė, tik dar nežinau kaip įsirašė.

Galvoju, važiuot ar ne, bet nevažiavau, ketvirtadienį skubiai krausčiausi iš savo klasės į kitą, tai ir penktadienį buvo tik tvarkymasis. Vaikai klausė, ar "šiandien bus normalios pamokos" ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kitą savaitę planuoju su vaikais važiuoti į interaktyvią Leonardo Da Vinčio išradimų parodą . http://www.ozas.lt/r...nci_paroda.html
Mergaitės, gal kuri turite kokios nors medžiagos apie šį išradėją, pateiktis, paveikslėlius apie jo išradimus ar kažką panašaus. Labai būsiu jums dėkinga už pagalbą. 4u.gif
Atsakyti