Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Labai labai gražūs lipdukai tongue.gif Ypač simpatiški gyvūnėliai mirksiukas.gif
Mankštoje žadame dalyvauti. Organizatoriai sakė, kad viskas vyks lauke - kažin ar po to nepadaugės ligoniukų???
Dar dėkoju visoms, kurios dantukų tema daug medžiagos prisiuntė. Net nebuvau suplanavusi tokios klasės valandėlės, o taip vaikams viskas patiko. Ačiū group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 20 spalio 2011 - 21:44
Aš tai neperku lipdukinio popieriaus. Tiesiog ant paprasto lapo atspausdinu, iškerpu,o vaikai su klijais juos įsiklijuoja. Manau,kad tai pats pigiausias variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 20, 21:57)
smile.gif Mergaitės, ar pasiruošusios rytojaus visuotinei mankštai? Mes planuojame sudalyvauti visa pradinė mokykla kartu su priešmokyklinukais. Visoms sportuojančioms geros mankštos drinks_cheers.gif
http://www.iniciatyvosfondas.lt/

Mankštos akcijoj sudalyvauta. Dar taip palankiai susiklostė aplinkybės, kad po mankštos kiekvienam galėjome įteikti labai su sportu susietą dovaną, tai iš viso thumbup.gif Mankštinomės su muzika (ačiū už mankštelę su žodžiais kažkuriai kolegei 4u.gif 4u.gif ), vaikams, atrodo, buvo smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 10 20, 22:12)
Dar piešinių konkursas paskelbtas, tai darysim kolektyvinį plakatą. Nu tokį scrapbook.  Vaikai jau neša nuotraukas.

Aurute, papasakokite plačiau, ką su tomis nuotraukomis planuojate daryti. Sudomino dar negirdėtas žodis "scrapbook". smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2011 10 20, 22:42)
Dar dėkoju visoms, kurios dantukų tema daug medžiagos prisiuntė. Net nebuvau suplanavusi tokios klasės valandėlės, o taip vaikams viskas patiko.

Nors planavau tik klasės valandėlę apie dantukus, bet viskas išsirutuliojo į teminį mokymą. biggrin.gif Visą šią savaitę per įvairias pamokas plėtojome temą apie dantukus. O šiandien -kaip užbaigimą -sudalyvavome piešinių konkurse "Dantukų miestelis" .
Dar kartą noriu padėkoti šauniai mūsų komandai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 21 spalio 2011 - 13:08
Gal kas turite užsisakę virtualią klasę? Kalbu apie tai:
http://www.tinklas.l...-klase/uzsakyti
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 21, 14:06)
Sudomino dar negirdėtas žodis "scrapbook". smile.gif

Scrapbooking tai meninis nuotraukų dekoravimas ar kažkas pan. nes kiek žinau, tai nėra jau tokio tikslaus vertimo į lietuvių kalbą. Darbeliai būna nuostabūs, pagooglinus tikrai rasi nuostabių pavyzdžių. Pvz. : user posted image
Aurute, lauksime pasirodant jūsų su vaikais darbelių, nes aš irgi gundausi su ketvirtokais šį meną išbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 10 21, 14:21)

Gal gali plačiau paaiškinti, nes pasiskaičiau ir vistiek nelabai man aišku, su kuo tai valgoma blush2.gif Lyg ir būtų geras dalykas ax.gif
Papildyta:
Ar čia būtinai visi vaikai turi turėti kompiuterius? Ar su visais būtinai dirbi, ar gali tik pvz. su ligoniukais ir kaip papildomai dirbti?
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 21, 14:26)
Scrapbooking tai  meninis nuotraukų dekoravimas ar kažkas pan. nes kiek žinau, tai nėra jau tokio tikslaus vertimo į lietuvių kalbą. Darbeliai būna nuostabūs, pagooglinus tikrai rasi nuostabių pavyzdžių.

Pagooglinau smile.gif Grožis neišpasakytas! bet man iki scrapbookingo kaip iki žvaigždžių doh.gif Norėčiau išmokti taip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 21 spalio 2011 - 13:54
QUOTE(Mergelė @ 2011 10 21, 14:21)

Labai įdomu, bet galimybės... verysad.gif O kokie dalyvavusių mokytojų geriausi darbai sudėti "Kompiuterinės vizualizacijos taikymas ugdymo procese" thumbup.gif ech... kad visiems tokios galimybės klasėse būtų....
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 21, 14:53)
Pagooglinau smile.gif Grožis neišpasakytas! bet man iki scrapbookingo  kaip iki žvaigždžių doh.gif Norėčiau išmokti taip blush2.gif

Reikia tik didelio noro, dar didesnio įkvėpimo ir pirmyn tongue.gif na žinoma ir priemonių pradžiai (popierius, skylamušiai, juostelės, žirklės ir t.t.) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Dar viena savaitėlė prabėgo thumbup.gif Vis arčiau Kalėdos. Man ji pati spalvingiausia, šilčiausia ir laukiamiausia šventė wub.gif Jau dabar mąstau, ieškau internete minčių, kaip įdomiau praleisti Advento laikotarpį su mokinukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 21, 13:43)
Gal gali plačiau paaiškinti, nes pasiskaičiau ir vistiek nelabai man aišku, su kuo tai valgoma  blush2.gif  Lyg ir būtų geras dalykas  ax.gif
Papildyta:
Ar čia būtinai visi vaikai turi turėti kompiuterius? Ar su visais būtinai dirbi, ar gali tik pvz. su ligoniukais ir kaip papildomai dirbti?

Tai va, kad ir aš nelabai įkertu kas čia per dalykas? Todėl ir klausiu, gal jūs žinot su kuo tai valgoma.
Mane ir domina tie kursai, tik, kad kainos kandžiojasi. Sakau, gal reiks pabandyti užsiregistruoti. ax.gif Tik va ar verta? Domina kursai apie google galimybių panaudojimą. Bijau, kad nebūtų tik garsūs lozungai.
Atsakyti
Prireikė atnaujinti stendą, tai iš savo "sandėliuko" ištraukiau tokį dalyką "10 progų gera daryti". Siunčiu į paštą, gal kuri pasinaudosite smile.gif
Atsakyti