Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Aurute, kaip suprantu su psd draugauji. Aš visai neseniai šį gėrį gavau, bet dar nemoku juo naudotis. Vis ketinu per kokį išpardavimą knygą nusipirkti ir kaip reikiant pastudijuoti. Dabar viską darau spėjimo būdu doh.gif . Gal ką gali parekomenduoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 20 spalio 2011 - 19:21
QUOTE(Aurute @ 2011 10 20, 20:00)
Paaiškinai tai tinkamai, bet ne visada pavyksta. Aš jau anksčiau bandžiau... Labai sunku tiksliai vieną sluoksnį įpjaut, kad kitas liktų nenukentėjęs... O gal tik aš tokia netikėlė...  doh.gif

Labai priklauso ir nuo popieriaus ant kurio spausdinate, bet geriausiai pavyksta, jeigu peiliukas jau „atšipęs“ blush2.gif Aš kanceliarinėse prekėse perku spalvotus lapus atskirai vnt. tai maždaug 0,80 ct/vnt gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 10 19, 18:24)
Pas mus neleidžia naudoti jokių lipdukų, jokių spalvų, tai labai vaikams trūksta motyvacijos pabaigti nebaigtus darbus

Tikrai taip, man buvo pasakyta: jokių šypsenėlių, jokių spalvotų lipdukų. Motyvacijos 0.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 20, 19:55)
Klijuoju sąsiuviniuose, pratybose, pasiekimo knygelese, ant testų lapų. visur kur reikia skatinti, motyvuoti, ar papriekaištauti, atkreipti dėmesį. lipdukai skirtingi, tai pagal poreikį įvairiose situacijose.

Bet jau zoologijos sodo koks grožis wub.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jam į kolekciją nusiunčiau ir savo lapą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2011 10 20, 20:29)
Tikrai taip, man buvo pasakyta: jokių šypsenėlių, jokių spalvotų lipdukų. Motyvacijos 0.

bet jei lipdukas su užrašu (pvz. pabaik pradėtą darbą, būk atidus skaičiuodamas dviveiksmį uždavinį ir pan.), tai turi tikt
Atsakyti
Ačiū už gražius paveikslėlius - lipukus. Labai gražūs. 4u.gif
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 20, 20:24)
Aš kanceliarinėse prekėse perku spalvotus lapus atskirai vnt. tai maždaug 0,80 ct/vnt gaunasi  ax.gif

Aš pirkdavau taip pat lipnius, spalvotus lapus. Įpakavime atrodo buvo 6 skirtingų spalvų lapai. Kaina apie 6 Lt.
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 20, 20:29)
Jam į kolekciją nusiunčiau ir savo lapą  blush2.gif

Sveikos, jau gražių lipdukų kad prisiuntę bigsmile.gif Aš tai perku turguje bloknotėlį ar šiaip kokių randu smile.gif

Gal kas gali atsiųsti Letos lipdukų pvz. perdarę iš docx. į doc. formatą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 20, 19:21)
Aurute, kaip suprantu su psd draugauji. Aš visai neseniai šį gėrį gavau, bet dar nemoku juo naudotis. Vis ketinu per kokį išpardavimą knygą nusipirkti ir kaip reikiant pastudijuoti. Dabar viską darau spėjimo būdu  doh.gif . Gal ką gali parekomenduoti smile.gif

Aš irgi neseniai pradėjau draugaut. dar daug ko reikianišmokt.... Oi kaip daug. Bet kartojimas - mokslo tėvas, o kantrybė - motina.

Aš su Coreliu ir Gimpu susipažinau nuotoliniuose kursuose Va čia Dabar laukiu tesinio. Gal dar ko pamokys.
O su photoshopu irgi bandau tik.
Toj balanda.lt yra forumas... ten skaitinėju... praktiškai savamokslė esu... bet labai noriu išmokt...

beje, tą medžiagą, ką gavau kursuose galiu tau persiųst.

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 20, 19:24)
Labai priklauso ir nuo popieriaus ant kurio spausdinate, bet geriausiai pavyksta, jeigu peiliukas jau „atšipęs“ blush2.gif Aš kanceliarinėse prekėse perku spalvotus lapus atskirai vnt. tai maždaug 0,80 ct/vnt gaunasi  ax.gif

matyt aš ne tokius lapus turiu nusiprkus... blush2.gif

QUOTE(Ašura @ 2011 10 20, 19:29)

Mums irgi negalima, jei lipdukas reiškia įvertinimą. Mano lipdukai be tekstų, įvairūs... ir jie reiškia pagyrimą, paglostymą... vaikai nori kuo daugiau jų surinkt. O pagyrimą galima gaut už bet ką, ne tik už pasiekimą, bet ir už pastangas. Dar neužtrumpino, kad negalima...
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 20, 20:46)

Atsiprašau 4u.gif ir vėl pamiršau, kad maniškius ne visos matote.. kuriuo formatu man juos išsaugoti reikia kad visi matytų? g.gif pabandysiu pati perrašyti į doc... 4u.gif
Gal kuri kūrėte pateiktį apie Gestų kalbą? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeTa-BeTa: 20 spalio 2011 - 19:52
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 20, 20:51)
QUOTE(Šarkka @ 2011 10 20, 20:46)

Atsiprašau 4u.gif ir vėl pamiršau, kad maniškius ne visos matote.. kuriuo formatu man juos išsaugoti reikia kad visi matytų? g.gif pabandysiu pati perrašyti į doc... 4u.gif

Taip, į doc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 10 20, 20:49)
Aš irgi neseniai pradėjau draugaut. dar daug ko reikianišmokt.... Oi kaip daug. Bet kartojimas - mokslo  tėvas, o kantrybė - motina. 

Aš su Coreliu ir Gimpu susipažinau nuotoliniuose kursuose  Va čia  Dabar laukiu tesinio. Gal dar ko pamokys.
O su photoshopu irgi bandau tik.
Toj balanda.lt yra forumas... ten skaitinėju... praktiškai savamokslė esu... bet labai noriu išmokt...

beje, tą medžiagą, ką gavau kursuose galiu tau persiųst.

Būčiau labai dėkinga, jei ką naudingo įsigysiu būtinai pasidalinsiu. Aš su gimpu nesusidraugavau, Corelio neturiu, tai dabar su psd vargstu, bet praeis šiek tiek laiko ir viskas bus įkandama mirksiukas.gif Šiandien užrašus nuėmiau, nors žalio supratimo neturėjau, kaip tą daryt doh.gif
Atsakyti

Nusiunčiau, tad prašau tvarkančių paštą ištrinti 1 variantą mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti