Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 20, 13:25)
laba, kaip saunu thumbup.gif , bet as neturiu priėjimo prie pašto dar ax.gif , gal galit man įmesti į paštą
arunesj@gmail.com

dėkinga iš anksto

Siunčiu
Atsakyti
Sveikutės, pleputės, labai seniai buvau užsukusi, per darbus net neturėjau laiko. Bet jūs ir šaunuolės, darbštuolės, idėjininkės. Geresnių seminarų ir kursų nerasi niekur.
Perskaičiau visą temukę, radau, kad gaunat liemenes, bet niekur neradau kur jas galima užsisakyti. Gal nelabai atidžiai perskaičiau, kažką praleidau. Ir dar sudomino nemokomamos ekskursijos po Vilnių. Gal galima plačiau?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 20, 13:47)

Ačiūūūū thumbup.gif bėgu daryti padėkų
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 19, 23:32)
Susikarpau tik juostelemis, o po to kai reikia lupu juostele ir atkirpinėju nuo pagrindo. Jei reiketų po vieną lupinėti doh.gif , žinoma, kad būtų nepatogu.

o jūs pabandykite su peiliuku skirtu popieriui pjaustyti subraižyti tik paviršių (tik limpantį popierių) o antro lapo neįpjaukite, tada tik palenksite lapelį ir lipdukas atšoks mirksiukas.gif labai patogu ir paprasta thumbup.gif
P.S. pačiai pasidarė įdomu ar tinkamai paaiškinau g.gif nes šiandien galva ūžia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 19, 23:22)
Lipdukus spausdinu ant lipdukinio popieriaus pati
Prašom, gal pravers mirksiukas.gif

O kur tokį popierių perkate ir kiek jis kainuoja? Ar nepigiau būtų užsisakyti lipdukus spaustuvėje?
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 10 20, 16:52)
o jūs pabandykite su peiliuku skirtu popieriui pjaustyti subraižyti tik paviršių (tik limpantį popierių) o antro lapo neįpjaukite, tada tik palenksite lapelį ir lipdukas atšoks  mirksiukas.gif labai patogu ir paprasta  thumbup.gif
P.S. pačiai pasidarė įdomu ar tinkamai paaiškinau g.gif  nes šiandien galva  ūžia doh.gif  lotuliukas.gif

Viską supratau smile.gif , tikrai gera mintis, ačiū už įdėją, reikės išmėginti.

QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 20, 16:58)
O kur tokį popierių perkate ir kiek jis kainuoja? Ar nepigiau būtų užsisakyti lipdukus spaustuvėje?

Lipdukų popierių perku popieriaus salone, va tokį (radau internete)
http://www.infolaina...ipnus_popierius
(nr1)
ant A4 lapo sutalpinu 130-140 lipdukų, tai manau gaunasi gana pigiai.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 20, 18:35)
Viską supratau smile.gif , tikrai gera mintis, ačiū už įdėją, reikės išmėginti.
Lipdukų popierių perku popieriaus salone, va tokį (radau internete)
http://www.infolaina...ipnus_popierius
(nr1)
ant A4 lapo sutalpinu 130-140 lipdukų, tai manau gaunasi gana pigiai.

Gal pavyzdį galėtum kokio lapo su lipdukais parodyti? Norėčiau ir aš gal pabandyti užsisakyti...
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 10 20, 17:48)
Gal pavyzdį galėtum kokio lapo su lipdukais parodyti? Norėčiau ir aš gal pabandyti užsisakyti...

Nusiunčiau vieną lapą lipdukų, tokių skirtingų lipdukų dabar esu padariusi ir naudoju astuonis, su skirtingais žvėreliais ir užrašais. Vaikai greitai perpranta tokią sistemą ir smagiai kiekvienas renka , kaip as sakau savo zoologijos sodą lotuliukas.gif
Tikrai nesudetinga ir kiekviena gali pagal poreikius pasidaryti. smile.gif
Atsakyti
labas vakaras, tik užsiki, o kiek įdėjų, labai dėkinga už mintį lipdukus spausdintis namuose, nežinojau apie tokį popierių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ieškojau kur galima su klase nuvykti ir kažką įdomaus nuveikti. Radau Kaune kur galima su vaikais pasidaryti žvakę. Ir šiaip turėtų būti įdomi programa. Jei sudomintų, galėčiau įmesti į paštą. Gal susigundysit? Siunčiau užklausą, gavau atsakymą. Žadu su mokiniais vykti po atostogų. Lapkričio mėnesiui be problemų galima užsisakyti. Kaip tik bus prieš Adventą. Apmokėti galima ir pagal sąskaitą iš mokinio krepšelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 spalio 2011 - 18:45
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 20, 18:44)
Sveikutės 4u.gif
Ieškojau kur galima su klase nuvykti ir kažką įdomaus nuveikti. Radau Kaune kur galima su vaikais pasidaryti žvakę. Ir šiaip turėtų būti įdomi programa. Jei sudomintų, galėčiau įmesti į paštą. Gal susigundysit? Siunčiau užklausą, gavau atsakymą. Žadu su mokiniais vykti po atostogų. Lapkričio mėnesiui be problemų galima užsisakyti. Kaip tik bus prieš Adventą. Apmokėti galima ir pagal sąskaitą iš mokinio krepšelio mirksiukas.gif

Jei čia zvakių fabrikelyje, tai su pirmokais buvau pries kelis metus mokslo metų pabaigoje, vaikams patiko, dar nuvežėmė piešinių ir padarė parodėlę.
o gal dar kur kitur priima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2011 10 20, 19:16)
Nusiunčiau vieną lapą lipdukų, tokių skirtingų lipdukų dabar esu padariusi ir naudoju astuonis, su skirtingais žvėreliais ir užrašais. Vaikai greitai perpranta tokią sistemą ir smagiai kiekvienas renka , kaip as sakau savo zoologijos sodą lotuliukas.gif
Tikrai nesudetinga ir kiekviena gali pagal poreikius pasidaryti. smile.gif

Ir dar klausimėlis, kur klijuojate tuos lipdukus? Pasiekimų knygelėse?
Atsakyti