QUOTE(linius @ 2011 10 19, 12:20)
Neoficialiai, bet skiriu. Cia kaip toj dainoj: "Mociutes klausau, o savo darau". Na, kol per galva gausiu ir cituosiu daina "Bars bars tevelis , bars bars..."
Neoficialiai, bet skiriu. Cia kaip toj dainoj: "Mociutes klausau, o savo darau". Na, kol per galva gausiu
ir cituosiu daina "Bars bars tevelis , bars bars..."
Aš irgi skiriu antrokams, bet neįvardinu, kad tai namų darbas. Pradedam darbelį klasėje, o namie lieka tik pabaigti...
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 19, 14:23)
O gal žinote kokią efektyvią vaikų skatinimo priemonę? Nu,kad nebūtų materiali, nes puikiai žinau, kad už saldainius ar kitokius prizelius galima pasistengti. Ir dažniausiai stengiasi vis tie patys vaikai. O kaip su tais abejingaisiais?
O gal žinote kokią efektyvią vaikų skatinimo priemonę? Nu,kad nebūtų materiali, nes puikiai žinau, kad už saldainius ar kitokius prizelius galima pasistengti. Ir dažniausiai stengiasi vis tie patys vaikai. O kaip su tais abejingaisiais?
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 19, 18:33)
Pas mus tas pats, sąsiuviniuose, pasiekimų knygelėse negali būti lipdukų. Reikia rašyti komentarus. O tam reikia labai daug laiko. O komentaras nelabai kai kuriuos veikia.
Pas mus tas pats, sąsiuviniuose, pasiekimų knygelėse negali būti lipdukų. Reikia rašyti komentarus. O tam reikia labai daug laiko. O komentaras nelabai kai kuriuos veikia.
Aš dalinu lipdukus, kaip pagyrimą, paskatinimą, o ne kaip įvertinimą. Vis vien nori jų kuo daugiau surinkti. Ant lipnaus popieriaus atsispauzdinu labai įvairių smailikų ir jie nori kuo įvairesnių surinkt. Klijuoja kiekvienas ant savo obuoliuko. Rodos albume esu įdėjus savo obelų nuotrauką...