Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 17, 16:29)
http://www.youtube.c...h?v=h1h88fFtftM  4u.gif Tik čia rusiškai, gal ir lietuviškai yra, dar nežiūrėjau  ax.gif

AČIŪ, Smilgele bigsmile.gif . Visur ieškojau, o apie Youtube nepagalvojau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 17, 18:45)
Ačiū Tau, mielas peliuk, už nuolatinį rūpestį mūsų paštu ir namučiais 4u.gif
Pastebėjau, kad esi puiki kompiuterinių gudrybių žinovė, todėl noriu Tavęs paklausti, gal žinai, kodėl negaliu atidaryti kai kurių atsiųstų failų. Parsisiuntus į savo kompą ir pamėginus juos atidaryti randu užrašą: "atidarant šį dokumentą įvyko klaida.  Ši rinkmena jau atidaryta arba ją naudoja kita programa."
????? Niekaip neatsidaro Iruciuko paskutinieji rar. formate į paštą atsiųsti siuntinukai??? g.gif
Būsiu labai dėkinga už info. smile.gif

O ar atidarinėji su WinRar programa?
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2011 10 17, 17:29)
4u.gif Sveikos. Turiu skubu prašymą. Gal kas namie turi 3 klsės teksto  suvokimo testų ir galėtų nors 3 atskanuoti. Reikia rytdienai, blogiausių atveju poryt

Skubu Tau pagelbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2011 10 17, 20:37)
Skubu Tau pagelbėti  mirksiukas.gif

4u.gif Lenkiu žilą galvą. O aš pagelbėt negaliu nes sugedo skaneris. Galiu padovanoti storąja švenčių scenarijai. Tokią geltoną, nes turiu 2
Atsakyti
Labas vakaras,

gal jau kas nors ka nors girdejo apie piesiniu konkursa "Pagalbos telefonas 112"? Nesulaukiam jau mes tu dovanu smile.gif Vaikai klausia iir klausia.
Atsakyti
Gal kuri apie miegą kokias skaidres turit trečiokams? Pasidariau tokią užduotį dviems savaitėms mokiniams - turės žymėti, kiek laiko miega. Po to bandysim aptart, išvadas padaryt. Išsiunčiau į paštą,
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2011 10 17, 21:08)
Labas vakaras,

gal jau kas nors ka nors girdejo apie piesiniu konkursa "Pagalbos telefonas 112"? Nesulaukiam jau mes tu dovanu smile.gif Vaikai klausia iir klausia.

Labas vakarėlis 4u.gif
Nemanau, kad taip greitai bus jau rezultatai rolleyes.gif

Šiandien įteikiau savo mokiniams liemens, nors planavau prieš atostogas. Buvo labai dėkinga pamoka- skaitėme tekstą apie berniuką, kuris žuvo, nes nedėvėjo apsaugų. Tai išsivystė tema ir pagalvojau, kad labai dėkinga situacija. Vaikai labai apsidžiaugė. Aiškinomės kada jas dėvėti.
Dar kartą ačiū už nuorodą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 16, 21:29)
Aš turiu visą Voveriuko Baltadančio (jei neklystu) knygelę su pamokėlėmis apie dantų priežiūrą. Pritaikyta visiems mokslo metams. Taip pat ir pažymėjimą, kad išklausė kursą. Jei įdomu, rašykit. Darbe paieškosiu ir nuskenuosiu artimiausiu laiku. Tik priminkit, kad nepamirščiau.

Labukas, būtų puiku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(auglina @ 2011 10 16, 22:23)
Pabandykite atlikti  eksperimentą su tabletėm ( jų galima įsigyti vaistinėje), kurios nudažo dantis, jeigu ant jų yra apnašų. Mano mokiniams  patiko.

Taip pat super mintis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(calkusl @ 2011 10 16, 23:57)
Aš tai nerizikuočiau su tomis tabletėmis, o jeigu, kuris vaikas alergiškas kuriai nors veikliai medžiagai, o gal tėvai prieštaraus tokiams bandymui, nebent daryti bandymą su savo dantimis, bet vėl gi kažkaip man neestetiška. Aš pasiūlyčiau šį bandymą atlikti namuose su savo šeima, o paskui papasakoti rezultatus.

Tai žinoma, kad be tėvų negalima nieko, bet vien nuo minties, kad galima patikrinti jau pradėtų valytis
Atsakyti
Mergaitės, gal kartais turit žibinto trafaretą? Internete ieškau, bet kiek radau, per sunkūs mano ketvirtokams.
Atsakyti
O gal kas kartais turite dainelių, pagal kurias būtų galima daryti mankštą? Panašių į pirato Flinto "Jei kasdien nedarysi mankštos".
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 10 16, 19:40)
Labas vakaras

Dėl dantų priežiūros... Klaipėdoje galima išsikviest iš kolegijos lektorę. Su malonumu atvažiuoja su kompiuteriu, pateiktimis, muliažais... vaikai dantis skaičiuoja, valo... labai įdomu. O atlygiui tik nori popieriaus, kad skaitė paskaitą ir konsultavo. Mano vaikams labai patiko.

Dar turi lektorę apie taisyklingą laikyseną ir judėjimo reikšmę. Tik ten jau paskaita tėveliams. Mes darėm bendrą tėvų susirinkimą ir klausėm paskaitos. Naudinga.

Gal gali konkrečiau kur skambint, ką kviestis...visai įdomi mintis biggrin.gif .
Ačiū
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(zuzanele @ 2011 10 17, 21:00)
Mergaitės, gal kartais turit žibinto trafaretą? Internete ieškau, bet kiek radau, per sunkūs mano ketvirtokams.

Išsiunčiau į paštą nuorodų. Gal tiks?
Atsakyti