Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(lutute1 @ 2011 10 17, 14:41)
Net neabejoju, kad dauguma iš mūsų turime nemažai ne tik pedagoginės, bet ir psichologinės patirties. Ir pažinodamos savo klasės neigiamus lyderius, tinkamai galime modeliuoti situacijas, išlaviruoti konfliktų metu smile.gif
Auglinos atsiųstas filmukas "Birds" buvo praeitais metais demonstruojamas mano klasėje. Psichologė pirmą kartą paleido visą filmuką. Po to su komentarais leido mažomis dalimis dar kartą. Vyko diskusija su mokiniais. Man patiko jos vedimo metodika.
Dirbdama patyčių tema su ketvirtokais, vykdžiau apklausas iš psichologinės knygos "Konfliktai ir bendravimas". Ten yra ir puikių pamokų planų. thumbup.gif Kai tik galėsiu, nuskenuosiu šią medžiagą ir įmesiu į paštą.

Labai lauksiu 4u.gif

QUOTE(linastri @ 2011 10 17, 14:46)
Musu mokykla irgi dalyvvo Olweus programoje. Butent po pradinukams skirto filmuoto siuzeto apie tyciojimasi is vardu, pas mane klaseje pasipyle pravardziu etapas. Daugiau jokiu siuzetu is tos programos neziurejau. Daug geriau "Bjaurusis anciukas" ir pan.

drinks_cheers.gif todėl ir nerodau tų nesąmonių pagal jų pateiktą medžiagą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 17, 14:43)
drinks_cheers.gif Iruciuk, nekantriai lauksime siuntinuko.

Siuntinukas jau pašte. Naudokitės į sveikatą. Manau,kad bus naudinga.
Atsakyti
Na, darbininkės, musu pastelis vel beveik pilnas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2011 10 17, 16:46)
Musu mokykla irgi dalyvvo Olweus programoje. Butent po pradinukams skirto filmuoto siuzeto apie tyciojimasi is vardu, pas mane klaseje pasipyle pravardziu etapas. Daugiau jokiu siuzetu is tos programos neziurejau. Daug geriau "Bjaurusis anciukas" ir pan.

Na, situacija nepavydėtina ir tikrai verta pamąstyti, nes, matai kaip būna, nori, kad būtų geriau, o gaunasi atvirkščiai g.gif
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2011 10 17, 17:41)
Na, situacija nepavydėtina ir tikrai verta pamąstyti, nes, matai kaip būna, nori, kad būtų geriau, o gaunasi atvirkščiai g.gif

Prieš mūsų el. Paštą, tai Lietuvos Paštas turbūt kaip kūdikis lotuliukas.gif
Atsakyti
Išvis, šita programa netinkama mums (čia mano nuomonė), nes kur normalios Europos valstybės, o kur mes, gyvenę ilgus dešimtmečius SSSR, kur visokios "dedovščinos" buvo norma ir jau įaugę į kraują. Dar ir dabar tėvai pasako vaikams "tau kerta ir tu kirsk", "nenusileisk, duok pirmas, tai niekas tavęs neskriaus" ir t.t. Ką ir bekalbėti, kai mes pučiam mokykloj į vieną dūdą, o namuose tėvai į kitą...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 17, 14:57)
Išvis, šita programa netinkama mums (čia mano nuomonė), nes kur normalios Europos valstybės, o kur mes, gyvenę ilgus dešimtmečius SSSR, kur visokios "dedovščinos" buvo norma ir jau įaugę į kraują.  Dar ir dabar tėvai pasako vaikams "tau kerta ir tu kirsk", "nenusileisk, duok pirmas, tai niekas tavęs neskriaus" ir t.t. Ką ir bekalbėti, kai mes pučiam mokykloj į vieną dūdą, o namuose tėvai į kitą...

Va ir skaudžiausia, kai ateina vaikai iš šeimų su tokia pažiūra.

Aš per susirinkimą labai griežtai kalbėjau, kad keršijimo netoleruosiu. Nepriimu atsakymo "Aš tik apsigyniau". Smūgis atgal - tai ne gynyba. Niekas jo nepuola. O jei užpuls - aš pati ginsiu.

Va prisimenu seną rusišką filmuką... "Prosto tak" rodos vadinosi g.gif . O gal ir kitaip... Apie tai, kaip gėlių puokštę vienas kitam dovanojo žvėreliai ir vis pakėlė kitam nuotaiką 4u.gif . Gal kuri turit? Kol kas neradau jo interneto platybėse, o labai norėčiau. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, paštelį patvarkiau, atsirado šiek tiek vietos. Tik pastebėjau, kad ištrintuose laiškuose yra gerų laiškų. Dar kartą prašau netrinkite nieko, palikite tai atsakingoms narėms.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 17, 15:22)
Siuntinukas jau pašte.

4u.gif Ačiū, Iruciuk. Kaip ir žadėjau, Tau garsūs bravo! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 17 spalio 2011 - 16:27
4u.gif Sveikos. Turiu skubu prašymą. Gal kas namie turi 3 klsės teksto suvokimo testų ir galėtų nors 3 atskanuoti. Reikia rytdienai, blogiausių atveju poryt
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 10 17, 17:13)
Va ir skaudžiausia, kai ateina vaikai iš šeimų su tokia pažiūra.

Aš per susirinkimą labai griežtai kalbėjau, kad keršijimo netoleruosiu. Nepriimu atsakymo "Aš tik apsigyniau". Smūgis atgal - tai ne gynyba. Niekas jo nepuola. O jei užpuls - aš pati ginsiu.
č
Va prisimenu seną rusišką filmuką... "Prosto tak" rodos vadinosi  g.gif  . O gal ir kitaip... Apie tai, kaip gėlių puokštę vienas kitam dovanojo žvėreliai ir vis pakėlė kitam nuotaiką 4u.gif . Gal kuri turit? Kol kas neradau jo interneto platybėse, o labai norėčiau.  bigsmile.gif

http://www.youtube.c...h?v=h1h88fFtftM 4u.gif Tik čia rusiškai, gal ir lietuviškai yra, dar nežiūrėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 17 spalio 2011 - 16:31
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 17, 17:19)
Sveikos, paštelį patvarkiau, atsirado šiek tiek vietos.

Ačiū Tau, mielas peliuk, už nuolatinį rūpestį mūsų paštu ir namučiais 4u.gif
Pastebėjau, kad esi puiki kompiuterinių gudrybių žinovė, todėl noriu Tavęs paklausti, gal žinai, kodėl negaliu atidaryti kai kurių atsiųstų failų. Parsisiuntus į savo kompą ir pamėginus juos atidaryti randu užrašą: "atidarant šį dokumentą įvyko klaida. Ši rinkmena jau atidaryta arba ją naudoja kita programa."
????? Niekaip neatsidaro Iruciuko paskutinieji rar. formate į paštą atsiųsti siuntinukai??? g.gif
Būsiu labai dėkinga už info. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 17 spalio 2011 - 16:52
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 17, 17:45)
[COLOR=darkviolet][B]
Ačiū Tau, mielas peliuk, už nuolatinį rūpestį mūsų paštu ir namučiais 4u.gif
Pastebėjau, kad esi puiki kompiuterinių gudrybių žinovė, todėl noriu Tavęs paklausti, gal žinai, kodėl negaliu atidaryti kai kurių atsiųstų failų. Parsisiuntus į savo kompą ir pamėginus juos atidaryti randu užrašą: "atidarant šį dokumentą įvyko klaida.  Ši rinkmena jau atidaryta arba ją naudoja kita programa."
????? Niekaip neatsidaro Iruciuko paskutinieji rar. formate į paštą atsiųsti siuntinukai??? g.gif
Būsiu labai dėkinga už info. smile.gif

Ką tik pabandžiau parsisiųsti ir atidaryti Iručiuko siuntinį (antra dantukų dalį). Man puikiai viską atidaro. Gali būti, kad pas tave archyvavimo programa senesnė. Nežinau, ką tau patarti. Jei nepavyks atidaryti, pabandysiu tau išskleistus iš naujo juos persiųsti į paštą. Parašyk į až jei reikia.
Atsakyti