QUOTE(lutute1 @ 2011 10 17, 14:41)
Net neabejoju, kad dauguma iš mūsų turime nemažai ne tik pedagoginės, bet ir psichologinės patirties. Ir pažinodamos savo klasės neigiamus lyderius, tinkamai galime modeliuoti situacijas, išlaviruoti konfliktų metu
Auglinos atsiųstas filmukas "Birds" buvo praeitais metais demonstruojamas mano klasėje. Psichologė pirmą kartą paleido visą filmuką. Po to su komentarais leido mažomis dalimis dar kartą. Vyko diskusija su mokiniais. Man patiko jos vedimo metodika.
Dirbdama patyčių tema su ketvirtokais, vykdžiau apklausas iš psichologinės knygos "Konfliktai ir bendravimas". Ten yra ir puikių pamokų planų. Kai tik galėsiu, nuskenuosiu šią medžiagą ir įmesiu į paštą.
Auglinos atsiųstas filmukas "Birds" buvo praeitais metais demonstruojamas mano klasėje. Psichologė pirmą kartą paleido visą filmuką. Po to su komentarais leido mažomis dalimis dar kartą. Vyko diskusija su mokiniais. Man patiko jos vedimo metodika.
Dirbdama patyčių tema su ketvirtokais, vykdžiau apklausas iš psichologinės knygos "Konfliktai ir bendravimas". Ten yra ir puikių pamokų planų. Kai tik galėsiu, nuskenuosiu šią medžiagą ir įmesiu į paštą.
Labai lauksiu
QUOTE(linastri @ 2011 10 17, 14:46)
Musu mokykla irgi dalyvvo Olweus programoje. Butent po pradinukams skirto filmuoto siuzeto apie tyciojimasi is vardu, pas mane klaseje pasipyle pravardziu etapas. Daugiau jokiu siuzetu is tos programos neziurejau. Daug geriau "Bjaurusis anciukas" ir pan.
todėl ir nerodau tų nesąmonių pagal jų pateiktą medžiagą