Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(auglina @ 2011 10 16, 17:13)
Gal  PIXAR animaciniai  filmukai tiktų ?

Jėga thumbup.gif Gal dar turite? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 16, 17:25)
Jėga  thumbup.gif  Gal dar turite? mirksiukas.gif

YouTube galima rasti.
Atsakyti
jau ieškau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 16, 15:25)
Lutute, išsiunčiau į paštą dantuko paveikslėlį, dabar galėsi su paint programėle jį pasitobulinti smile.gif

Jau ruošiausi žvilgtelėti į peliuko siuntinuką, bet... mūsų paštas laikinai užblokuotas. Teks laukti iki rytojaus doh.gif Visoms, padėjusioms dantukų priežiūros tema, nuoširdus ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 spalio 2011 - 16:45
Labas vakaras

Dėl dantų priežiūros... Klaipėdoje galima išsikviest iš kolegijos lektorę. Su malonumu atvažiuoja su kompiuteriu, pateiktimis, muliažais... vaikai dantis skaičiuoja, valo... labai įdomu. O atlygiui tik nori popieriaus, kad skaitė paskaitą ir konsultavo. Mano vaikams labai patiko.

Dar turi lektorę apie taisyklingą laikyseną ir judėjimo reikšmę. Tik ten jau paskaita tėveliams. Mes darėm bendrą tėvų susirinkimą ir klausėm paskaitos. Naudinga.
Atsakyti
Klaipėdoje galima išsikviest iš kolegijos lektorę. Su malonumu atvažiuoja su kompiuteriu, pateiktimis, muliažais... vaikai dantis skaičiuoja, valo... labai įdomu. O atlygiui tik nori popieriaus, kad skaitė paskaitą ir konsultavo.

Aurute, mintis nebloga! smile.gif Reikėtų pasidomėti, gal Vilniuje yra panašia veikla užsiimančių lektorių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 spalio 2011 - 18:45
Labukas, gerą temą pradėjot apie dantukus, reikės ir man kokią valandėlę tam skirti, nes iš pirmokų kai paklausiau tai tik du reguliariai valosi blink.gif Ačiū už atsiųstą medžiagą ir idėjas, geros darbo savaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 10 16, 20:16)
Labukas, gerą temą pradėjot apie dantukus, reikės ir man kokią valandėlę tam skirti, nes iš pirmokų kai paklausiau tai tik du reguliariai valosi blink.gif Ačiū už atsiųstą medžiagą ir idėjas, geros darbo savaitės mirksiukas.gif

Aš turiu visą Voveriuko Baltadančio (jei neklystu) knygelę su pamokėlėmis apie dantų priežiūrą. Pritaikyta visiems mokslo metams. Taip pat ir pažymėjimą, kad išklausė kursą. Jei įdomu, rašykit. Darbe paieškosiu ir nuskenuosiu artimiausiu laiku. Tik priminkit, kad nepamirščiau.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 16, 16:37)
Mergaitės, gal kuri turite arba žinote kur gauti filmus apie patyčias.

Smilga, patyčių tema iš tiesų labai aktuali pradinėse klasėse. Tačiau būk pasiruošusi tam, kad neturint pakankamai psichologinių žinių demonstruoti filmą apie patyčias, klasėje netikėtai gali kilti nauja ir netikėta patyčių banga . Taip buvo mano vienai kolegei doh.gif Oi, kiek po to buvo ir ašarų, ir didelių pamąstymų blink.gif
Todėl kalbėti šia tema aš visada kviečiuosi mokyklos psihcologę. Ji puikiai išmano visą metodiką, pademonstruoja filmukus, reikiamoje vietoje sustabdo vaizdo įrašą ir diskutuoja kartu su vaikais, įtraukia juos į psichologinius draugystės žaidimus. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 spalio 2011 - 20:18
QUOTE(lutute1 @ 2011 10 16, 21:15)
...... patyčių tema iš tiesų labai aktuali pradinėse klasėse........Todėl kalbėti šia tema aš visada kviečiuosi mokyklos psihcologę.....

Mes bendradarbiaujame su socialine pedagoge, nes psichologo neturime.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 10 16, 20:29)
Aš turiu visą Voveriuko Baltadančio (jei neklystu) knygelę su pamokėlėmis apie dantų priežiūrą. Pritaikyta visiems mokslo metams. Taip pat ir pažymėjimą, kad išklausė kursą. Tik priminkit, kad nepamirščiau.

PRIMENU. IRUČIUKASS TURI SURASTI DARBE IR NUSKENUOTI "Voveriuko Baltadančio" KNYGELĘ. ĮTRAUKTA Į DARBOTVARKĘ. biggrin.gif
o už tai jai bus- bravo! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 spalio 2011 - 20:22
QUOTE(viga @ 2011 10 16, 20:16)

Pabandykite atlikti eksperimentą su tabletėm ( jų galima įsigyti vaistinėje), kurios nudažo dantis, jeigu ant jų yra apnašų. Mano mokiniams patiko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 16 spalio 2011 - 20:24