pasaka apie Ėduoniuko ir Bakteriuko kelionė dantukų šalyje
http://www.apolonija.lt/lt/note
QUOTE(auglina @ 2011 10 16, 14:21)
Manau, kad ne, bet jeigu panaudotumei PrintScreen , išsaugotum paveikslėlį, tai tada su Paint pirmyn
oooo, čia man aukštasis pilotažas!
Čia ne aukštas o pilotas, o kūrybiškas problemos sprendimas .
Yra kažkokia mygtukų kombinaciją, kuri ne visą ekraną fotografuoja, o tik atidarytą langą, bet nušaukit - nepamenu kokia
Papildyta:
Lutute, išsiunčiau į paštą dantuko paveikslėlį, dabar galėsi su paint programėle jį pasitobulinti
Yra kažkokia mygtukų kombinaciją, kuri ne visą ekraną fotografuoja, o tik atidarytą langą, bet nušaukit - nepamenu kokia
Papildyta:
Lutute, išsiunčiau į paštą dantuko paveikslėlį, dabar galėsi su paint programėle jį pasitobulinti
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 16, 14:39)
Įmečiau į paštą su mokiniais pieštus piešinius ir pateiktus kitaip. Gal kas žinot. Jei ne, aprašiau kaip daryti.
Dabar labai norėčiau pasidaryti kažkokį darbelį klasės papuošimui. Klasėj turim palubėj kabančią šaką, reiktų papuošt. Norėčiau, kad darbelis būtų ketvirtokiškas, nes dirbam dvi pamokas
Dabar labai norėčiau pasidaryti kažkokį darbelį klasės papuošimui. Klasėj turim palubėj kabančią šaką, reiktų papuošt. Norėčiau, kad darbelis būtų ketvirtokiškas, nes dirbam dvi pamokas
Labai įdomu Manau, kad galima taip ir dviejų vaikų piešinius sujungt. Man patiko
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 16, 15:25)
Alt + PrintScreen
Mergaitės, gal kuri turite arba žinote kur gauti filmus apie patyčias "Akiniai" (animacinis) ir "Akmenys ir lazdos" (čia kelių dalių, su rekomendacijom ir padalomaja medžiaga) ? Kuičiuosi po internetą, bet niekur nerandu ...
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 10 16, 15:25)
Aš išsiunčiau užduotėlės paveikslėlį Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 16, 16:37)
Mergaitės, gal kuri turite arba žinote kur gauti filmus apie patyčias "Akiniai" (animacinis) ir "Akmenys ir lazdos" (čia kelių dalių, su rekomendacijom ir padalomaja medžiaga) ? Kuičiuosi po internetą, bet niekur nerandu ...
O kitokie filmukai netinka?
QUOTE(auglina @ 2011 10 16, 16:50)
Aš išsiunčiau užduotėlės paveikslėlį Sėkmės
Papildyta:
Papildyta:
Žiūrint kokie, nes kai kuriuos jau esame žiūrėję
QUOTE(domassss @ 2011 10 16, 14:54)
Oi, jau yra pašte ši nuoroda...
QUOTE(smilga1972 @ 2011 10 16, 16:53)
Žiūrint kokie, nes kai kuriuos jau esame žiūrėję